Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok teşekkür ederim canım bende nasipse yarına oruca niyetlendim Allah kabul etsin oruçlarımızı , hayır dualarımızı ve ibadetlerimizi aminn,

Bende kizi uyutup baslicam
Kuran okucam 10 sayfa, 2cuzum var...
Namaz kilip istedigin seyi Allahtan istemek tovbe etmek... Tovbe kapisi acik bugun
Rabbim dualarini kabul etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım paylaştğın için Allah kabul etsin cümlemizin dualarını ve tövbelerini

Allah kabul etsin canım zor zamanda çocuklar ile yapılan ibadetin kıymeti Allah katında daha makbuldür diye düşünüyorum Allah kabul etsin canım cümlemizin dualarını ve ibadetlerini

Allah kabul etsin canım
Bende tabletten dinleyerek mukabele yapıyordum, nasip olursa bu sefer kendim okumak istiyorum.
Bizim her hafta deyilde arada cüz dağıtıyorlar, müsait oldukça alıyorum
Amin cnm
Eger kendin yapma sansin olursa ne guzel olur
Gunde 1 cuz yaparak gayette yapilabilir
1 cuzude namazlardan sonraya bolersen cok daha kolay olur gözünde buyumez
Ben cocukla pek sanmiyorum yapabilecegimi ama mukabeleye katilirim insallah

Uyuyamanin verdiği hüzün ile bugün ki squatimi yaptim ardından sahurumu da yaptım su içmeye kalkarım imsaga yakın dedim yarın yorucu olucak benim için bu kadar uykusuzluk ile hepinizi iyi geceler bebekler
Allah kabul etsin canım
Çok teşekkür ederim canım bende nasipse yarına oruca niyetlendim Allah kabul etsin oruçlarımızı , hayır dualarımızı ve ibadetlerimizi aminn,

Çok teşekkür ederim canım paylaştğın için Allah kabul etsin cümlemizin dualarını ve tövbelerini
Amin cnm insallah

Afiyet olsun bitanem

Afiyet olsun canım Başarılarının devamını dilerim.

Elhan da gülüyo seni gidi gidi

O zaman kusura bakma ya, ben cevap yazmamısmiyim yoksa
Birbirimizi çok önemsiyoruz ne güzel
Etkileşimde olduğumuz dostlardan gelen sıcak bir mesaj çok mutlu ediyor. Yoğunluk hayatın telaşı böyle durumları getiriyor olsun gulumsetiyor.

Afiyet olsun canım Beklediğin sonuç gelsin inşallah.

Günaydınnn.
Bu satte ancak bu kadar
Geçen hafta; 84
Bu hafta; 83.7
Fark; -300

Eklentiler

• IMG_20220318_065902.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…