Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım.

Hayatım çok geçmiş olsun Allah korumuşOlsun canım, mala gelsin gelen

Merhaba kızlar ben tartılmayı unuttum sabah geç uyandık kahvaltı hazırlayıp yedik sonra dışarı çıktık şimdi dışardaydım çok özür dilerim kusura bakmayın nolur haftaya misafirlerim gidecek burayı aksatmayacam bu mesajı bile teeee saat 2 gibi yazdım gönderemedim şimdi gönderiyorum

Zipzip- Cordelia

Eline sağlık

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Canım çok geçmiş olsun

Tamam canim misafirlerin gidince aktif olursun

Geldimm. Kaptan yardımcisi olmuşum takımımdateşekkür ediyorum vesile olan ve kilo yarışındaki tüm arkadaşlara. Cordelia geçmiş yapıp , süreci anlamalıyım neden ve nasıl oldum diye.
Canım en çok kilo veren 3. Kişi oldun.1. kişi sporlu Masterfite katıldı. 2. Kişi yogunmus. Bu nedenle sen kaptan oldun. Tebrikler.

Canım en çok kilo veren 3. Kişi oldun.1. kişi sporlu Masterfite katıldı. 2. Kişi yogunmus. Bu nedenle sen kaptan oldun. Tebrikler.
Teşekkürler, 2 ncı kişi yoğun olayını anlamıştım mesajdan ve teknik olarak 2 nciye doğru kayıyor doğru ama 3 ncü kişi olduğum için 1 den 3 e nasıl kaydı vb düşünceler içindeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…