Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menü

Sahur su

Iftar 1 kase çorba
3 4 kaşık kaşarlı omlet
1 poğaça ve çay içtim
Küçüğün eriştesi vardı ondan yedim 3 4 kaşık
Çay kahvaltısı hazırladık iftara böyle yedim

Ve az evvel kocamla 1 er az şekerli türk kahvesi icip kapanışı yaptım kahvaltı saatina kadar bitti yeme işi

Belki az sonra 1 dilim meyve alırım eşim zorluyor akşam meyve saati gelince ye diye

Hâlâ seçimler yapılmamış sanırım sabaha kalacak
Zipzip-

Uzun süreler devam etmesi zor evet. Bende 11 yaşında başladım. Benimde senin aksine 21 gün aralıkla başladı, üniversite zamanı 23, 20li yaşların ortalarında 25 e çıktı süre. Geçen aylardan birinde erken oldu hava değişikliğinden sanırım, ‘Allahım menapoza gireceğim’ diye telaş aldı beni, aeni çok iyi anlıyorum. Mutlaka kontrol altına alınır. Bakalım doktor ne tavsiye edecek.

Afiyet olsun canim

Evet canım ödem yapabilir nohut. Ya da ben yanlış biliyorum.

Bende önceden pco da vardi. Bugun kistlerin olmadigini soyledi. Ama sac dokulmesi, aşırı killanma yasiyorum. Zaten bunun için emzirme bitince endokrinoloji de tedaviye baslayacaktim. Ama simdi boyle birşey yasayinca beklemeden gittim. Bu tür durumlarda ertelemem..

Teşekkür ederim

Benim de doğum sonrası oturmadı hala, on gün boşluk,regl diyebilirim ama biri uzun,birikisa sürüyor,çok şükür ki iki aydır düzeliyor gibi. Az bekleyip gidicem ben de doktora. Oturmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…