- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Bir şey diil.Bugun biraz bol oldu.Sağol kaptanım.
Benim prenses dun hastaydi yaNeden doktordasin?
Hoşgeldin.Eve geldim vatana millete hayırlı olsun
Geçmiş olsun canımBenim prenses dun hastaydi ya
Kanser oldugunu dusunen prenses
Onemli bise yok, test negatif cikti (covid)
Ufak bi grip vakasi
Tövbe Allahım sen koru okumak bile istemedim kalbimin çarpması için yetti onunla gecmis olsun canımBenim prenses dun hastaydi ya
Ufak bi grip vakasi
Uzun süreler devam etmesi zor evet. Bende 11 yaşında başladım. Benimde senin aksine 21 gün aralıkla başladı, üniversite zamanı 23, 20li yaşların ortalarında 25 e çıktı süre. Geçen aylardan birinde erken oldu hava değişikliğinden sanırım, ‘Allahım menapoza gireceğim’ diye telaş aldı beni, aeni çok iyi anlıyorum. Mutlaka kontrol altına alınır. Bakalım doktor ne tavsiye edecek.Ben ilk regl olduğumda cok uzun sürüyordu. Ve daha 12 yaşında bile değildim... En son 1 aya yakin sürünce annem doktora götürmüştü ilaç kullaninca 10 güne düştü... Çok zor birşey, cok psikolojim bozulmuştu. Lise cagindayken 7 güne düştü. Evlenince de 5 7 gün arasi hâla. Benim onda degisiklik yok şuan, döngüm arasi kısaldı. Yani bu şekilde devam ederse daha fazla yumurta üretmiş olucam ve erken menapoz riski oluşur. Dra sordum, hormon sonucuna göre konuşacagiz dedi
Afiyet olsun canimMenü
Sahur su
Iftar 1 kase çorba
3 4 kaşık kaşarlı omlet
1 poğaça ve çay içtim
Küçüğün eriştesi vardı ondan yedim 3 4 kaşık
Çay kahvaltısı hazırladık iftara böyle yedim
Ve az evvel kocamla 1 er az şekerli türk kahvesi icip kapanışı yaptım kahvaltı saatina kadar bitti yeme işi
Belki az sonra 1 dilim meyve alırım eşim zorluyor akşam meyve saati gelince ye diye
Hâlâ seçimler yapılmamış sanırım sabaha kalacak
Zipzip-
Evet canım ödem yapabilir nohut. Ya da ben yanlış biliyorum.Neden? Odemmi yapiyor nohut
Bende yesil mercimek yemegi yaptim
Kendimede salatasini yaptim
Sagol canim
Allah kabul etsin canım
Bizimde her hafta 1kisinin hatmi oluyor, aramizfa paylasiyoruz
Sali gunu duasi yapiliyo
Benim bu haftaydi
Ramazanda kendim yapıyorum yada mukabeleye katılıyorum
Gecmis olsun canimBenim prenses dun hastaydi ya
Ufak bi grip vakasi
Bende önceden pco da vardi. Bugun kistlerin olmadigini soyledi. Ama sac dokulmesi, aşırı killanma yasiyorum. Zaten bunun için emzirme bitince endokrinoloji de tedaviye baslayacaktim. Ama simdi boyle birşey yasayinca beklemeden gittim. Bu tür durumlarda ertelemem..Uzun süreler devam etmesi zor evet. Bende 11 yaşında başladım. Benimde senin aksine 21 gün aralıkla başladı, üniversite zamanı 23, 20li yaşların ortalarında 25 e çıktı süre. Geçen aylardan birinde erken oldu hava değişikliğinden sanırım, ‘Allahım menapoza gireceğim’ diye telaş aldı beni, aeni çok iyi anlıyorum. Mutlaka kontrol altına alınır. Bakalım doktor ne tavsiye edecek.
Döndüm Bozacan kaptanım
Hoşbulduk cordişyamHoşgeldin.
Sağol aaa sen sanki birkaç gün kalıcam demedin miDöndüm Bozacan kaptanımbütün pozitif enerjim seninle
Geçmiş olsun canım
Sagolun kizlarGecmis olsun canim
Kiz benim pirenses cok evhamliTövbe Allahım sen koru okumak bile istemedim kalbimin çarpması için yetti onunla gecmis olsun canım
O yaşlarda bende oyleydim, gerçi hâla evhamliyimdaSagolun kizlar
Kiz benim pirenses cok evhamli
Parmagi cizilsin kopacak der
Dun yataga girmis anne galiba kanserim cigerim agriyo öksurunce diyo
Korkulacak bise yok cok sukur
Kuzum benim çok geçmiş olsun.Sagolun kizlar
Kiz benim pirenses cok evhamli
Parmagi cizilsin kopacak der
Dun yataga girmis anne galiba kanserim cigerim agriyo öksurunce diyo
Korkulacak bise yok cok sukur
Benim de doğum sonrası oturmadı hala, on gün boşluk,regl diyebilirim ama biri uzun,birikisa sürüyor,çok şükür ki iki aydır düzeliyor gibi. Az bekleyip gidicem ben de doktora. Oturmazsa.Ben ilk regl olduğumda cok uzun sürüyordu. Ve daha 12 yaşında bile değildim... En son 1 aya yakin sürünce annem doktora götürmüştü ilaç kullaninca 10 güne düştü... Çok zor birşey, cok psikolojim bozulmuştu. Lise cagindayken 7 güne düştü. Evlenince de 5 7 gün arasi hâla. Benim onda degisiklik yok şuan, döngüm arasi kısaldı. Yani bu şekilde devam ederse daha fazla yumurta üretmiş olucam ve erken menapoz riski oluşur. Dra sordum, hormon sonucuna göre konuşacagiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?