- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Tamam1 saate geliyorum kizlar az isim var
Gidip gostergemi düzeltip motive olacağımHadi kızlar motive olalım
Aaa ben de yapicam diye düşünüp durdum içimden . kalori leri hesaplıyim önceGidip gostergemi düzeltip motive olacağım
Amin inşallahAllah bize de nasip etsin
100 gr.lik motive öğleye kadar anca yetti.Gidip gostergemi düzeltip motive olacağım
Ohhh çok şükür.Eve geldim vatana millete hayırlı olsun
Valla yeni kaptan gelene kadar hala kaptanım sensin ben ortada kalmadım100 gr.lik motive öğleye kadar anca yetti.hem kaptansiz hem motivesizim
İçiyorum ben canim 3-4 olur
Baksana benim kilo takip saatim olmuş mu? Düzgün çıkıyor mu?İçiyorum ben canim 3-4 olur
Hiçbir şey yapamadık canım eşim de ben de çalışıyoruz, bir de burada havalar bozdu maalesef kafamızda birşeyleri yapıyoruzMaviokur taşınma için hazırlıklara başladınız mı canım
@B O Z A kaptanim yesil takim
Yeşil Takım 1 @B O Z A 81.6 2 Cordelia 63.15 3 @Ytmz 69.8 4 @HanimKelesimiGetir 58.1 5 @HAYAT40INDABASLAR 54.8 6 @Guzguzelim 69.6 7 @Kendinin en iyi hali ol 69.4 8 @gezegenfeza 72.8 9 @Tesnim1989 66.8 10 @Chedarice 83.7 11 @Nefesimmmsin 63.4 12 @dolunaydagel 81.15 13 60kiloyum 83.9
Valla şahanesin hayatım18 Mart
12.30 Domates, salatalık, peynir, zeytin, maydanoz, nane, kayısı , beş altı badem , bir dilim çavdar ekmeği, bir muz , çay
13.30 Sade Türk kahvesi
18.30 İki buçuk kepçe ezogelin , roka, tere, kuzukulagi salatası
İki buçuk litreden fazla su, detoks suyumu yatana kadar içeceğim daha başlamadım
Zipzip- pastelfit @failimeçhulkaptanim
Bugün adım yok ama bu adımları vitrine koymalıyım
Cordelia
Eki Görüntüle 3029168
Allah kabul etsin canımZipzip- @B O Z A Cordelia
Sahur
1 kase ezogelin çorbası
Haşlanmış tavuk
Ayran.
Salatalık
İftar
1 kase ezogelin ( eşim çorba içmeyince böyle günlerce çorba içiyorum)
Haşlanmış tavuk
Salata
1 tatlı kaşıgı tahin 1 çay kaşığı pekmez
2 parmak boyutunda galeta ile yedim
Spor mupor yok
Oruç tutunca çok tansiyonum düşüyor
Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsinHiçbir şey yapamadık canım eşim de ben de çalışıyoruz, bir de burada havalar bozdu maalesef kafamızda birşeyleri yapıyoruz, çoğu şeyi nakliyeciler toparlayacak biraz ondan da rahatım bakalım inşallah yaparız
Oruçtan mi nedir evi unuttum bile canım inanirmisin baza altına giricem edicem yoksaValla şahanesin hayatım
Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?