Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

100 gr.lik motive öğleye kadar anca yetti. hem kaptansiz hem motivesizim
Valla yeni kaptan gelene kadar hala kaptanım sensin ben ortada kalmadım

senin ama hep öyle oluyor ki bi hafta çok veriyorsun bir hafta sabit bu demek oluyor ki bu hafta vereceksin bak hiç geri aldigin olmadı mesela bu çok önemli bir ileri bir geri olunca kilo verilmiş olmuyor ki ben mesela bu hafta geçen hafta aldığım kiloyu verdim şimdiye kadar ben de ileri geri yapmamıştım ama diyeti bırakınca hemen hucum etti kilolar

Yanı bir hafta 1 kilo alıp ertesi hafta 1.5 verince aslında 1.5 kilo değil 500 gr verilmiş oluyor. Sen hiç artıya geçmediğim için 500 700 azına geliyor

Maviokur taşınma için hazırlıklara başladınız mı canım
Hiçbir şey yapamadık canım eşim de ben de çalışıyoruz, bir de burada havalar bozdu maalesef kafamızda birşeyleri yapıyoruz , çoğu şeyi nakliyeciler toparlayacak biraz ondan da rahatım bakalım inşallah yaparız

Valla şahanesin hayatım
Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin canım, toplanıp öbür eve giriş yapsan sonrası daha kolay, yavaş yavaş yerleşirsin

18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah
Cordelia Zipzip- pastelfit kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar

Eklentiler

• IMG_20220318_013657.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220318_193643.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…