- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben hiç yemiyorum, demekki zıt ikizizBu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımbüyük tabak yenmeli hatta iki tabak
İnşallah canım . O zaman iki tane pizza yerimİnşallah daha da aşağısını görürsün
Bak gözleme severimGözleme muhabbeti beni fena yaptıhaftaya hem kaşarlı domatesli sucuklu hem de kıymalı yapicam yufka alıp
Soğanlısı ve yumurtalısı da güzel olurBak gözleme severim
Ben evde hiç beceremiyorum,İnşallah canım . O zaman iki tane pizza yerim
WuhuuuBen evde hiç beceremiyorum,
Arkadaş bana kıyak yapıp taş fırın alacak
Pişmiş soğan, pişmiş domates sevmiyorum, yumurtayı da yumurtaliktan çıkınca yiyebiliyorum, kıymadan da pek hoşlanmıyorum, ammada zormusum, dayak istiyorum zaar.Soğanlısı ve yumurtalısı da güzel olurher türlüsü çok güzel valla
Sağolsun, kendisi çok güzel yaparWuhuuuarkadaşın güzel bir kıyak yapıyor sana
ay ben patlicanli gozlemeye bayiliyorumm. Ilk gorduumde ya patlicanli gozleme mi olur demistim, bir arkadasim cok guzel bak bi dene dedi. Yaa yok boyle bir lezzet bayildimmPişmiş soğan, pişmiş domates sevmiyorum, yumurtayı da yumurtaliktan çıkınca yiyebiliyorum, kıymadan da pek hoşlanmıyorum, ammada zormusum, dayak istiyorum zaar.
Ben çeşitli peynirlerle yapıyorum, beyaz peynir, kaşar peyniri, küflü peynir vs vs
Arada pastırma da koyuyorum, enfes oluyor
yaa menemen dediginin ölçüsü tabakladir kasik kurtarmazSen olayı kaçırmışsın güzelim . Geçen gün ben 1 tabak Menemen yedim
Ayneeeeeennnnyaa menemen dediginin ölçüsü tabakladir kasik kurtarmaz
yapma fesang etmee, suan tokum ama gozumde patlicanli gozleme varAyyy gözleme için kolumu kesicek gibiyim şu an
Ben de tokum ama gözleme düşünüyorum dakikalardıryapma fesang etmee, suan tokum ama gozumde patlicanli gozleme var
Evet ağzımızın suyu aktığına göre artık uyuşabilirizPişmiş soğan, pişmiş domates sevmiyorum, yumurtayı da yumurtaliktan çıkınca yiyebiliyorum, kıymadan da pek hoşlanmıyorum, ammada zormusum, dayak istiyorum zaar.
Ben çeşitli peynirlerle yapıyorum, beyaz peynir, kaşar peyniri, küflü peynir vs vs
Arada pastırma da koyuyorum, enfes oluyor
Teşekkür ederim canım evet döndük evdeyimfesang canim bu arada basiniz sagolsun, okudum ama yazamamistim sana. Simdi dondunuz mu zonguldaktan?
ay zaten en fazla 10 gun gozleme demeden durabiliyoruz. Her hafta konu bir sekilde gozlemeye geliyor
offf hem de nasill, iyi geceler canimmEvet ağzımızın suyu aktığına göre artık uyuşabiliriziyi geceler kızlar
Haşhaşlı gözleme denedin mi hiçay zaten en fazla 10 gun gozleme demeden durabiliyoruz. Her hafta konu bir sekilde gozlemeye geliyor
offf hem de nasill, iyi geceler canimm
Tabak olarak yiyorum artık, yoksa fesang beni döveryaa menemen dediginin ölçüsü tabakladir kasik kurtarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?