- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Yok canım ödül vermeyeceğim Allah izin verirse.C
Cuma günü ödülün olsun o zaman kuzum
Bu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımÇok severim ama çok güzel yapılırsaMMM . Açımm
Sen de seviyorsun galibaBu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımbüyük tabak yenmeli hatta iki tabak
Doğrusu o aslında iki taraf da almazsa iyi oluyor.Anladım.ben özellikle eşime fırsat vermeyeyim diye de elime almıyorum.o da almıyor. Düşünsene ikimizin elinde tel, itici geliyor bana.
Sevmek ne kelime kız, menemen benim bebeğimSen de seviyorsun galiba
Böyle şeyler dememeliyizGözleme muhabbeti beni fena yaptıhaftaya hem kaşarlı domatesli sucuklu hem de kıymalı yapicam yufka alıp
Teşekkürler bence de. Yoksa normallesirDoğrusu o aslında iki taraf da almazsa iyi oluyor.siz iyi yapıyorsunuz.
Şiddet yoooookkkBöyle şeyler dememeliyiz
Sen olayı kaçırmışsın güzelim . Geçen gün ben 1 tabak Menemen yedimBu grupta herkes menemeni 3-4 kaşık yiyor bu durumdan çok rahatsızımbüyük tabak yenmeli hatta iki tabak
El şakası tadindaŞiddet yoooookkk
Offf afiyet olsun be ŞirammSen olayı kaçırmışsın güzelim . Geçen gün ben 1 tabak Menemen yedim
Heee enseye tokat yaniEl şakası tadinda
Teşekkür ederim kuzucumOfff afiyet olsun be Şiramm
İnşallah daha da aşağısını görürsünBen haftaya en az 87,5 u görmezsem ödül yapmayacağım
İyi geceler canımHadi cümleten iyi geceler kızlar. Özellikle Yeşil takim sizi motive ediyor olucam inşaallah bu hafta.
Harika bir hafta sonu olsun . Allah rahatlık versin
Sağol canımTeşekkür ederiz,çok geçmiş olsun. Allah şifa versin
İyi geceler canımHadi cümleten iyi geceler kızlar. Özellikle Yeşil takim sizi motive ediyor olucam inşaallah bu hafta.
Harika bir hafta sonu olsun . Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?