Yansır canım acele etme, hızlı giden hızlı gelir. Yavaş yavaşAşkitom bu şahaneligim tartıya niye yansımıyor
Teşekkür ederim sen daha çok sahanesin benim için.
İyi geceler canımKızlar geldim ama geri gidiyorum seçimleri listeden yapabilirsiniz sabah okurum
Listeyi bırakıp cikiyorum
İyi geceler
yok canım takımlara takılmadım bu haftaSarı takımda mısın bu hafta kuzum
Sağol canım benimTamam canim misafirlerin gidince aktif olursun
Teşekürler kaptanımKilonu az cok koruyorsun canim tebrik ederim
Yürümeyi birakma sakın. Ben 8 kgyu yurumeyi birakinca aldimyok canım takımlara takılmadım bu hafta
Eğer ramazan da yürüyüş olmasa masterfite katılırımSen yine yeşil takımda mı olacaksın
Belki indirim yaparlarEğer ramazan da yürüyüş olmasa masterfite katılırımonunda özeliği yürüyüş ama bakalım elif daha iyi bilir
Eğer ramazan da yürüyüş olmasa masterfite katılırımonunda özeliği yürüyüş ama bakalım elif daha iyi bilir
Keyfiniz daim olsun mavişimAy gece gece çay muhabbetimiz uzadı keyfimiz yerinde oğluşum ile Ebru gündes keyfi yapıyoruz hepinize gelsin kizlarrr seviliyorsunuz iyi geceler olsun
Patlıcan yemeye 40 yaşında başladımay ben patlicanli gozlemeye bayiliyorumm. Ilk gorduumde ya patlicanli gozleme mi olur demistim, bir arkadasim cok guzel bak bi dene dedi. Yaa yok boyle bir lezzet bayildimm
Patlıcan yenmez mi yahu neyse zararın neresinden dönersek kârPatlıcan yemeye 40 yaşında başladım
Iyi geceler tatlımEvet ağzımızın suyu aktığına göre artık uyuşabiliriziyi geceler kızlar
Sağol canım benimAllah şifa versin canım
Şimdi çok seviyorum, şöyle nar gibi kızaracak, üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne tereyağlı sosPatlıcan yenmez mi yahu neyse zararın neresinden dönersek kâr
Közlenmiş hali ayrı kızartması ayrı güzel ahhhh ahhhŞimdi çok seviyorum, şöyle nar gibi kızaracak, üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne tereyağlı sos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?