Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir haftadır eşine Cuma gününe bana soğuk baklava almasını söylüyordum bugün aldı sağ olsun yedim güzelce. Ama ağır geldi biraz. Haftaya ne yesem bilemiyorum, düşünüyorum
Şimdiden planımızı yapalım ben senden özendim haftaya gözleme pişirebilirim kaşarlı domatlı

ellerine saglik tatlim

Iyi akşamlar kızlar

Menüm
Marul
Peynir
Fındık, fıstık, kabak çekirdeği

Su 1 lt olur
1 kupa kahve

Bugün hiç iyi deyildim, evde test yaptım 2 defa, ikisindede pozitif çıktım, 4 gündür oğlum pozitifti, muhtemelen ondan bulaştı.
Oğlum pcr testi yaptırdı ama sonuç henüz gelmedi, bende En erken pazartesi yaptıracağım.
O zamana kadar evde kendimizi karantinaya aldık, bakalım burdaki sistem ne yönde değişti.
Iftara 2 buçuk saat kala orucu bozmak zorunda kaldım, başım çatlıyor du, ağrı kesici içtim.
Ilacın etkisi geçiyor, ben bir ilaç daha içip yatacağım.

Kilo veren herkesi tebrik ederim
Emeği geçen kaptanlar, sizlerede teşekkür ederim
Zipzip-
@B O Z A
Başka kimi etiketlemem lazım

Teşekkür ederim canım benim, oğlum yapmış işten geldim uyumuşum. Ama bizim klasik salatamiz her şey minik minik doğramak güzel gösteriyor evde ne varsa salatası
Peynir ve zeytinde var galiba çok şanslısın Allah çocuklarınla mutlu mesut bir ömür nasip etsin amin

Teşekkür ederiz,çok geçmiş olsun. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…