Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vaavv birinci mi olmusim

Allah şifa versin canım. cok geçmiş olsun. Migren açlık ve susuzluk sevmiyor. İkindiye doğru yemekleri hazırlayıp uyuyorum başka türlü ben de senin gibi oluyorum. Bir de sahurda uyumadan ağrı kesici alıyorum. Yine de zorluyor.

Champix eczanelerde satılıyordu deme
Bir ara sağlık bakanlığı ücretsiz vermiş. Ben kullandığımda parayla satılıyordu. Sene 2013 600 TL' ydi.

Bu minnoş piranalar birbirini yer gibi yapıyorlar da aslı hiç öyle değil kiloyu bile oranına kadar aynı veriyorlar

Ben de bu arada kazanmışım canım kendim kendimi tebrik ediyorum
Canım ben çiğ çiğ yiyeceğim de piranamı pastelfit fitcim minnoş minnoş kandırıyor beni.

Champix eczanelerde satılıyordu deme
Bir ara sağlık bakanlığı ücretsiz vermiş. Ben kullandığımda parayla satılıyordu. Sene 2013 600 TL' ydi.
Ya o ilaçları bedava veriyor devlet
Kayinbabami götürdüm verem hastanesine sigara biraktirma yeri yapmışlar sonra form doldurduk elden verdiler ilaçları sürekli de aradılar iç ilacını diye nasıl gidiyor diye. Çok da etkili sigarayı bıraktı kayinbabam sonra canı sıkıldı. Içmeye başladı yeniden. Sigara biraktirma merkezinden arayanlara diyor ki aman kızım bu ilacı içinde canım sigara istemiyor baktim ki sigarayı bırakacağım ben de ilacı bıraktım sigarayı içiyorum

Şimdi artık vermiyor mu devlet acaba bir iki senelik olay benim anlattığım

pastelfit fitim biz mevzuyu yanlış anlamış olabilir miyiz

Bana hiç bedava denk gelmedi canım. Devletin verdiği ilaç depresyon ilaçlarıydı. Majordepresif teşhisi koyuyorlar muayeneden önce. Deden tam olarak hangi ilacı kullandı acaba? Sigaraya aşıksa severek ayrılmak zor

Çok iyi yapmışsın canım bol su, hareketli bir gün ödem falan bırakmıyor ama bu normal insanlar için geçerli. Ben sıra dışı biriyim kendimi yirtsam da canı nasıl isterse öyle yapıyor.

Afiyet olsun
Ay gece gece çay muhabbetimiz uzadı keyfimiz yerinde oğluşum ile Ebru gündes keyfi yapıyoruz hepinize gelsin kizlarrr seviliyorsunuz iyi geceler olsun
Teşekkür ederiz
Evet zor bir süreç. İnşallah üstesinden gelelim hep birlikte
Günaydın

Yok yok depresyon ilacı değil piyasa da bulunan sigara biraktirma ilaçları çocukluktan beri içtikleri için boşluğa düşüyor vazgeçemiyor. Verem hastanelerinde kayıt yapıp takip ederek veriyorlardı. Devlet bir ara epey buna yoğunlaşmıştı. Şimdi ortalık karışık korona kriz derken artık vermiyorsa bilmiyorum dur ben bi bakayim.

Olabilir bitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…