İyi geceler minnoşumİyi geceler hanımlar
Afiyet olsun bıdıkımbugun ku menumu de yazayim hemen
saat 10.00 1 kahve
12.30 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata bi dilim peynir 1 dilim salam 4-5 dilim tavuk fume (40-50gram gibi) (bu ama salam gibi olanlardan degil, izgara tavugu ince ince dilimliyorlar (salam boyutunda) oyle birsey), 1 kase yogurtarada sekersiz cay
16.00 2 incir 1 kahve
arada dukan bira
19.15 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 tk pesto, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim balik
su 3lt
sporu ayrica yazicam cunku otururken ic bacak calisiyorum pilates cemberiyleCordelia Zipzip-
Teşekkür ederim canım. Listeye bakayımsidelya illa şu anda burda olanlardan birini seçmen şart değil. Sen gönlündekini söyle en geç yarın sabah görür zaten
ya onu gecende yazdiniz, o zamanda okumustum, ama hic yemedim, cok merak ediyorum.Haşhaşlı gözleme denedin mi hiç
ahahahTabak olarak yiyorum artık, yoksa fesang beni döver
ayy menemene yagi cok az koyduktan sonra iconde zararli bir sey yok ki ondan bi tabak yiyinc ebaska seyler az yersin, mis gibi de kilo verdirir bence :)Tabak olarak yiyince doyuyorum ve kilo veriyorum
ayy evet yaaaHaftaya cuma herkes gözleme yesin
yiaa di miiKesinlikle.. keşke yarın yine cuma olaydı
ay ben gecen cumartesi ne kadar cok yemissem pizzaya doydum ahahah ondan pztsi artiydimOlsaydı bu defa kesin pizza yerdim
afiyet olsunZipzip- Cordelia @Elhan
Kahvaltı 9.30
Peynirli maydanozlu omlet
4 zeytin
1 d tb ekmek
Öğle 13.00
1 tabak etli bulgur pilavı
4 kaşık yoğurtlu kabak içinde az mayonez vardı
2 lokma şam tatlısı yarım dilim baklava
Akşam 20.45
4 kanat (çocuklara kfc yaptım)
1 d tb ekmek
1 taze soğan bol tere
Su 1,5 lt
Adım 5.385
ay bende kucukken yemiyodum universitedeyken basladim. Ama sonradan anladim o eski patlicanlar hep aci patlicanmisPatlıcan yemeye 40 yaşında başladım
offff offffŞimdi çok seviyorum, şöyle nar gibi kızaracak, üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne tereyağlı sos
oy oy oy oyKözlenmiş hali ayrı kızartması ayrı güzel ahhhh ahhh
Yok bırakmamYürümeyi birakma sakın. Ben 8 kgyu yurumeyi birakinca aldim
Bu yaz mangalda közlemeyi düşünüyorumKözlenmiş hali ayrı kızartması ayrı güzel ahhhh ahhh
Kilomu sabitlersem bu kiloya da razıyım ama saliversem 2 kilosu geri gelmek istiyor o yüzden 1 kilo daha vereyim diyorumHarika gitmiş kilo verme sürecinkaç kiloda bırakmayı düşünüyorsun canım
Bende kim kimi seçti bakamadım diye geldim daha kaptan yokmuş
Uyudum uyandım hala maviş kaptan yokBende kim kimi seçti bakamadım diye geldim daha kaptan yokmuş
Isyerinde cok yoruldum canimNe oldu canım ne iş yaptın
Harika bence sabret bir süre sonra mide küçülüp alışıyor almazsın bir süre sonraKilomu sabitlersem bu kiloya da razıyım ama saliversem 2 kilosu geri gelmek istiyor o yüzden 1 kilo daha vereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?