Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bugun ku menumu de yazayim hemen

saat 10.00 1 kahve
12.30 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata bi dilim peynir 1 dilim salam 4-5 dilim tavuk fume (40-50gram gibi) (bu ama salam gibi olanlardan degil, izgara tavugu ince ince dilimliyorlar (salam boyutunda) oyle birsey), 1 kase yogurtarada sekersiz cay

16.00 2 incir 1 kahve

arada dukan bira
19.15 1 buyuk kase yagsiz tuzsuz salata 1 tk pesto, 1 dilim tt ekmek, 1 dilim balik

su 3lt
sporu ayrica yazicam cunku otururken ic bacak calisiyorum pilates cemberiyle Cordelia Zipzip-

Afiyet olsun bıdıkım

Haşhaşlı gözleme denedin mi hiç
ya onu gecende yazdiniz, o zamanda okumustum, ama hic yemedim, cok merak ediyorum.
Tabak olarak yiyorum artık, yoksa fesang beni döver
ahahah
Tabak olarak yiyince doyuyorum ve kilo veriyorum
ayy menemene yagi cok az koyduktan sonra iconde zararli bir sey yok ki ondan bi tabak yiyinc ebaska seyler az yersin, mis gibi de kilo verdirir bence :)
Haftaya cuma herkes gözleme yesin
ayy evet yaaa
Kesinlikle.. keşke yarın yine cuma olaydı
yiaa di mii
Olsaydı bu defa kesin pizza yerdim
ay ben gecen cumartesi ne kadar cok yemissem pizzaya doydum ahahah ondan pztsi artiydim
afiyet olsun
Patlıcan yemeye 40 yaşında başladım
ay bende kucukken yemiyodum universitedeyken basladim. Ama sonradan anladim o eski patlicanlar hep aci patlicanmis susuz kaliyorlarmis herhalde ondan onkadar aci oluyormus, sonradan guzel patlicanlarla tanistim cok severimm
Şimdi çok seviyorum, şöyle nar gibi kızaracak, üstüne sarımsaklı yoğurt, üstüne tereyağlı sos
offff offff
Közlenmiş hali ayrı kızartması ayrı güzel ahhhh ahhh
oy oy oy oy

Ya kizlar,
Evet kilo vermek hic kolay degil. Benim durumumda hele bir ton hormonal seylede ugrasiyorum hic kolay olmuyor. Ama donup bakinca ben bundan 7-8 hafta once 75 kiloydum ve suan 68 kiloyum hatta 67 ye cok yaklastim. Boyle bakinca inanilmaz geliyor. Eski pantalonlarim hala olmuyor (cunku bir zamanlar zayifcik bir insandim aslinda ben) ama kiloluyken aldigim icine ancak girdigim pantolonlar suan bol oluyor. Eskilere girer miyim diye d3 beklemiyorum acikcasi. Suan gardrobumu yeni bir iki sey aldim. Artik buyuk gelmeye baslayan tum pantalonlarimdandan kurtulmayi planliyorum ki kilo alirsam giyecegim bir seyim olmasin, azicik kilo alirsam hemen mudahale edebileyim. Suan bana tam olan 2 pantalon aldim indirimdeydi kucuk bedenler kalmis tek tuk hemen aldim ben de.
Bu surecte bazen boyle sanki hoc kilo veremiyormusuz gibi geliyoe, bazi kilolar yavas gidiyor falan insanin sevki kiriliyor gibi oluyor. Oyle zamanlar icin bu burada dursun. Hepberaber donup aslinda yola hangi noktadan ciktigimizi hatirlayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…