Ilaç şuydu bir ara değiştirdiler ama gece gündüz işaretli sabah akşam iciliyordu.Olabilir bitanem.
Tamam canım. Ben bunu kullanmıştım. Keşke devlet verse yine.Ilaç şuydu bir ara değiştirdiler ama gece gündüz işaretli sabah akşam iciliyordu.
Tekrardan günaydın,bu güzel mesajınaGünaydın kızlar
Musmutlu, sıcacık , bol enerjili güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
Günaydın , harika geçsin hafta sonuGünaydın mutlu hafta sonları
Afiyet olsun şampiyon18 Mart menüsü
6.30 filitre kahve
7.40 1,5 h yumurta, ysillik,zeytin,2 ceviz, 1 dlm çok tahıllı ekmek
12.45 1 bardak süt ve gronola
Akşam17.00
2 etli ekmek,bol salata,1 bardak ayran(tüm gün dersim olunca kendime bir şey yapamadım)
18.00 çayın yanına iki gofret yedim Allah beni afffetsin
10000 kusurde adımın varZipzip- Cordelia
Benim babam da diyet yaptırmaz. Aman Allahım kıyamet kopar kavga eder yiceksin der yedirene kadar bekler. Beni güçten kuvvetten düşeceğim sanar. Hiç sevmez böyle bitki çayları felan içmemi uğraşma otlarla çöplerle diye halbu ki demledigim dökme yeşilçayÇocuklar uyuyor, ev sakinken uzun bir şey anlatacağım.
Hayatımda ilk kez kefir içtim dün. 35 yaşıma kadar denememistim. Yediğimiz/içtiğimiz gıdalardan yeteri kadar fayda/vitamin aldığımıza inanıyorum aslında. Ayrı olarak böyle ürünlere gerek yok diye düşündüm hep. Şimdi kilo verme sürecinde yardımcı olabileceğini düşündüm, sindirim sistemi açısından.
Dün marketten aceleyle oğluma bir şey alıp çıkmam gerekiyordu,babam arabada bekliyordu. Marketin soğuk ürünler bölümüne geldim. İçecek faydalı Birşeyler alayım hızlıca diye. Kefir gözüme çarptı, hadi alayım dedim, 3 tane aldım . Bir tanesini de bugün içicem. Biliyor musunuz çantamda saklayıp buzdolabında görünmeyen yere sakladım, şaşıracaksınız ama maalesef baskın biri BBM. Bu yaşına geldin diyeceksiniz ama aşamadim kendimi. Asamam da. (Eşim şehir dışında görevde, ailemleyim bu süreçte)Bana muhtemelen "böyle şeylerle ugrasma diyecek" tamam sağlığım ve iyiliğim için diyor ama (uzun hikâye ve bir çok örnek var) korkudan diyetimi bile rahat yapamıyorum. Köfte yiyordum akşam, eliyle tabagima doğru uzanıyor, gülüyor. zaten aç ve gerginim. Sesimi çıkarmadim, tekrar yapıp gülüyo.baba, tamam yani dyet yapıyorum dedim ya, yandık artık dedim. ama o çok yağlı falan diyip gülüyo. Olsun ekmek yemiyorum dedim. Neyse baba yicem hepsini,diyet yapmıyorum dedim. Bı anda kesemem ki güçsüz kalırım dedim. Neyse. Geçen yeşil çay aldım ya, içmiyorsun fuzuli masraf , uğraşma öyle şeylerle diyor. Bu yaştan sonra ugrasamicam. (20 yaşında olsam hadi bir iki ikaz et, evladın olarak) ben beslenmeyi bilmiyor muyum, yeme içme de yönlendirme ile olacaksa ohoo, Neyse ya gizli gizli yiyip içmeye devam.
Günaydın canım , hafta sonu diye kimsecikler yokGünaydın kızlar
Günaydın canımın içi gelmişGünaydın mutlu hafta sonları
Günaydın meldacimGünaydın kızlar
Allah affeder tatlım sanırım yeşil kaptanın da affeder18 Mart menüsü
6.30 filitre kahve
7.40 1,5 h yumurta, ysillik,zeytin,2 ceviz, 1 dlm çok tahıllı ekmek
12.45 1 bardak süt ve gronola
Akşam17.00
2 etli ekmek,bol salata,1 bardak ayran(tüm gün dersim olunca kendime bir şey yapamadım)
18.00 çayın yanına iki gofret yedim Allah beni afffetsin
10000 kusurde adımın varZipzip- Cordelia
Sinirlenmeden gülmek istiyorum bu mesajaBenim babam da diyet yaptırmaz. Aman Allahım kıyamet kopar kavga eder yiceksin der yedirene kadar bekler. Beni güçten kuvvetten düşeceğim sanar. Hiç sevmez böyle bitki çayları felan içmemi uğraşma otlarla çöplerle diye halbu ki demledigim dökme yeşilçayaman neyse yanyana değiliz karışamıyor. Eşim ne yapsam bisey demez ot çöp de alırım müshil de zayıflama maması da alırım güler geçer kadınca işler diye ama babalar kafaları eskiye gidiyor
Geçen haftasonu, cumartesi özellikle benim ilk diyet günümdü, yetişemiyordum mesajlara. Hatta haftasonu diye böyle yoğun vb demişlerdiGünaydın canım , hafta sonu diye kimsecikler yok
Babalar hep ayni sanırımBenim babam da diyet yaptırmaz. Aman Allahım kıyamet kopar kavga eder yiceksin der yedirene kadar bekler. Beni güçten kuvvetten düşeceğim sanar. Hiç sevmez böyle bitki çayları felan içmemi uğraşma otlarla çöplerle diye halbu ki demledigim dökme yeşilçayaman neyse yanyana değiliz karışamıyor. Eşim ne yapsam bisey demez ot çöp de alırım müshil de zayıflama maması da alırım güler geçer kadınca işler diye ama babalar kafaları eskiye gidiyor
Sabah uyuyorlar canimGeçen haftasonu, cumartesi özellikle benim ilk diyet günümdü, yetişemiyordum mesajlara. Hatta haftasonu diye böyle yoğun vb demişlerdi
Şampiyonlugunun ertesi günü ne diyelim şimdi,Allah affeder tatlım sanırım yeşil kaptanın da affeder
Afiyet olsun canım
Daha gecmise gitcem sana okunacak bir suru mesaj yazarimGeçen haftasonu, cumartesi özellikle benim ilk diyet günümdü, yetişemiyordum mesajlara. Hatta haftasonu diye böyle yoğun vb demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?