- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Arada bir yağıp kayboluyorAnkaranin yarisi karli yarisi gunesli abla
Sen hangi taraftasin tatlımAnkaranin yarisi karli yarisi gunesli abla
Gecmis olsun canimPerşembe akşam çocuğun antibiyotik tedavisini bitirdik, şimdi üşüyorum deyince ateşini ölçtüm 37.5 derece. Çıldıracağım yaYemeğini yedirdim şimdi, ateş düşürücü verdim, biraz uyutmaya çalışacağım.
İşte buuuKahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim
Gunesli taraftayimSen hangi taraftasin tatlım
Bu hafta baslamadan tatil mi yapsakKaptan bu hafta evsiz gibi kaldık ortada
Dur ya yeni başladım ben ne tatiliBu hafta baslamadan tatil mi yapsak
Ellerine saglik canim afiyet olsunKahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim
Kaptansiz takimsiz bir de beş altı kilo veriyormuşuzKaptan bu hafta evsiz gibi kaldık ortada
Simdide onun misafiri var bakalim ne yapacağızBen buradayım şira gelsin başlarız
Afiyet olsun canimDolaptan çıkardım, içicem çok az soğusun
Sıira dedin de, s ile başlayan arkadaş şampiyon oldu ya , ben başka birine şampiyon dedim sanki. Nickler karışmış olabilir ben deBen buradayım şira gelsin başlarız
Teşekkürler kaptanimGecmis olsun canim
Bak seeeeen tuzum kuru diyorsunGunesli taraftayim
Ohh my godddKaptansiz takimsiz bir de beş altı kilo veriyormuşuzElif dağılın uleeeen deyip kapıya kilidi vuruyor mu
Cok teşekkür ederimCanım yeni okudum Allah'ın izniyle birsey yoktur, kadınlık zor Allah sifani bol versin bitanem
Kaptansiz takimsiz bir de beş altı kilo veriyormuşuzElif dağılın uleeeen deyip kapıya kilidi vuruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?