Kahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldimkopüksüz olduhadi içeceklerimizi alıp gelelim.
Bekâr, evli, çocuklu, çocuksuz, genç, yaşlı, öğrenci. Hepimiz kendimize göre yoğunuz ama burası iyi geliyor ki zamandan zaman çıkarıp karsilikli motive oluyoruz.
Daha çok çay içececegiz tatlım aç ocağın altını sıcak kalsınKahvaltımi yaptım evimi süpürdüm haftasonu işlerini yoluna koydum, 2 litreye yakın su şimdiden içildi, limonlu açık çayımı alıp buraya geldim
Bu gidisle canli izlemeye yetisirsin canimBen çocuğu doğumgününe götürüyorum geldiğimde takımlar oluşur herhalde canlı izleyemeyecegim bu seferhadi kolay gele
Geçmiş olsun canım. Çabuk geçer inşallah.Perşembe akşam çocuğun antibiyotik tedavisini bitirdik, şimdi üşüyorum deyince ateşini ölçtüm 37.5 derece. Çıldıracağım yaYemeğini yedirdim şimdi, ateş düşürücü verdim, biraz uyutmaya çalışacağım.
Geçmiş olsun canımİnşallahdünden beri daha çok ağrım oldu
Evet kar varKahvaltımı yaptım. Çay fasli bittikten sonra atayım kendimi sahillere
Sizin orada kar mı vardı
Geçmiş olsun canımPerşembe akşam çocuğun antibiyotik tedavisini bitirdik, şimdi üşüyorum deyince ateşini ölçtüm 37.5 derece. Çıldıracağım yaYemeğini yedirdim şimdi, ateş düşürücü verdim, biraz uyutmaya çalışacağım.
Yetiş tatlımKizlar secimlere kalamicam
Markete un gelmis simdi araplar hucum ederler hemen gidip alim
Afiyet olsun canimKayfaltimi yaptim yesil çayımı iciyorum
Afiyet olsun canimŞuraya cuma menumu yazıyım
Sabah
1 dlm ekmek
1kk peynir Yeşillik
Ara
Sütlü kahve
Aksam(17:00)
Hamburger
1/2 bardak kola
(Diyetisyen kaçamağı akşam yaptırıyor tüm günü çöpe çevirmeyeyim diye)
Su: 1 lt adım: 4800 lerdeydi şarja taktım sonrasını saymadım
Kimseyi de etiketlemezsem arada kaynar
Bizde de güneş varGeçmiş olsun canım
Evet kar var
Geçmiş olsun canım
Gitti artik burdayimamca de isim var de
Canım yeni okudum Allah'ın izniyle birsey yoktur, kadınlık zor Allah sifani bol versin bitanemBilmiyorum. Genelde bu kistler adetle atiliyor. Ama bende sık oluyor. Sonuçlari gösterirken soracağım. Başka sıkıntılara da sebep oluyor çünkü...
Yetisirsin secimlereKizlar secimlere kalamicam
Markete un gelmis simdi araplar hucum ederler hemen gidip alim
Ankaranin yarisi karli yarisi gunesli ablaKahvaltımı yaptım. Çay fasli bittikten sonra atayım kendimi sahillere
Sizin orada kar mı vardı
Gecmis olsun canimİnşallahdünden beri daha çok ağrım oldu
Kaptan bu hafta evsiz gibi kaldık ortadaGitti artik burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?