- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Oo bebiş mi va kaptanım,kaç yaşındaMisafirim gitti. Eşim kucağında bebe, başımda bekledibebem de gariban acıkmış, uykusu gelmiş . Eşim diyor ki bu isimler ne takım kaptanıyım ben , bu isimler de benim ekibim dedim
Neyse şükür bebemi uyuttum, eşimi de gönderdim, kahvemi içeceğim şimdi
Yürüyüş yapılabilecek bir hava var mı oralardaKizlar ben hasta ziyaretine gidiyorum oradanda bi yuruyus yaparim falan haydin eyi gönler size
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Çalışkan şirinem benim
Bugünden temizliğini yaptım yarın şöyle güzel bir spor yapayım diye
Vuhuuu geldim kaptanım kralicem
Şu saatte evde adimliyorum 10000 i tamamlamak için
Yani bu kadar götürmesi çok enteresan yaa benim powerbank kayıpfesang şarj yiyiyo mu muuu
Afiyet olsun kuzum güzel menüKahvaltim ektedirsadece 1 tk bal var onu tabağa koymamistim.8'de yaptım kahvaltıyı.
13.00 ara öğün bir bardak süt ve gronola.İlk kez dün denedim ve çok beğendim, hemen doyuruyor.
17.00
2 kepçe kuru fasulye,2 yk pilav, salata yoğurt.Bir yudum gazlı içecek.
11000 adıma tamamlayinca foto atacağım.su 2 ye yaklaştı ama olmadı
@Zipzip-Cordelia She-Raa
Öf dayanamicam yapıyorum iğrençligimiTeşekkür ederim
Ben squati doğru yapamıyorum ön ve iç bacağım çalışıyor sadece, sizde de öyle miBİr ay Squat yapalım diyen hanımlar aranıyor
Valla baş edemiyorum, powerbanktan şimdi çıkardım ama yanımda tutuyorumYani bu kadar götürmesi çok enteresan yaa benim powerbank kayıp
8 buçuk aylık oldu canım, teşekkür ederim. Amin inşallah, hepimizin evladı hayırlı sağlıklı evlat olsunOo bebiş mi va kaptanım,kaç yaşındaAllah bağışlasın,hayiirli evlat eylesin rabbim
Yürüyüş yapılabilecek bir hava var mı oralardaBurasi buz buz
Bildigin baharYürüyüş yapılabilecek bir hava var mı oralardaBurasi buz buz
Ben de az sonra kuzu kuzu şarjın yanına gidicem. Ne güzel uzanıyodum koltuktaValla baş edemiyorum, powerbanktan şimdi çıkardım ama yanımda tutuyorum
Olsun Belçika'ya ve Belçika cikolatalarına laf yokBildigin bahar
Bugun terledim yururken günlük guneslik
Ama burasi 11 ay yagmur karanlik
Havasi gri basik yazin bile
Suan gunes burada Türkiyeye bahar gelsin bura kis olur kesin yazin bise yapilmiyo
Tam niyetleniyoz yarin suraya gidelim diye
Haydaaa soguk yagmur bastırıyo
Bi gunu bi gunu tutmuyo maalesef
Oooo gönlüme göre bir menü geliyoooooorrrrSuraya menumu paylasimda soyleyeceniz varsa yuzume yuzume soyleyin
Barış Özcan'ın zinciri kırma chanceelini ben 10000 adım üzerinden yapmaya çalışıyorum 17.gundeyim , inşallah devam ettirinÇalışkan şirinem benim10.000 güzel sayı canım
Ben isterim aslında ama unuturum yapmayı yaa, çok düzensizim benBİr ay Squat yapalım diyen hanımlar aranıyor
Maşallah canım Allah bağışlasın8 buçuk aylık oldu canım, teşekkür ederim. Amin inşallah, hepimizin evladı hayırlı sağlıklı evlat olsun
Maşallah,sağlıcakla büyüsün yavru kuş8 buçuk aylık oldu canım, teşekkür ederim. Amin inşallah, hepimizin evladı hayırlı sağlıklı evlat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?