A oylemi kimsenin yok ozamanBenim de yok. Cordişim ayarlayamadi henüz herhalde
Canım annem nasıl oldu
Asma yüzünü kaptanim ben seni üzmem merak etme evelallah cumaya 55 li kilolarla gelecem böyle olmadan sıçrama yapamıyorum şimdi bu menüyü yediğim için bunun gazıyla çok güzel sonuç alacağım
Tamam kaptanım şimdi form çayını içiyorum valla hiç içim almıyor şu form çayını bulana bulana zorla ama şu yediklerimi hızlandırıp atarsam yarından itibaren doğru düzgün insan gibi besleneceğim az kalori ve o kaloriler de protein ağırlıklı olacakWuhuuuu en sevdiğim menü, ama Cuma günü menüsü olsa daha iyi olurmuş kuzumafiyet olsun. Tarçınlı süt iç canım ya da 1 kase yoğurt ye yeme isteğini bastırsın. Kahvaltına yumurta ekle canım, atıştırmalıkların sağlıklı olsun yani kuru-yaş meyve, yoğurt süt kuruyemiş gibi. Kalori alıyorsan bu kaloriler sağlıklı olsun. Lütfen kendine kötülük yapma
Çok şükür iyi canım.Canım annem nasıl oldu
Tesekkurler canimmMutlu yaşları olsun canım
Yok kuzum ben istanbuldayimmm lavas yemedim canim pilavla yedim ❤❤❤Urfa kebap güzeldir ben de çok severimama yanında lavaş yoktur inşallah canım sen Adana’da mıydın kuzum . Adımların güzel canım . Afiyet olsun ve ayaklarına sağlık
Tesekkurler kuzumm dengelerim insallahMutlu yaşları olsun canımyarına sporla dengelersin
ben de yarın inşallah yumurtalı bir kahvaltı yapacağım. akşam da balık ve salata. salata zaten ot salatası olacak doyurur. ama öğlen kahvenin yanında azcık tatlı yiyebilirim.Tamam kaptanım şimdi form çayını içiyorum valla hiç içim almıyor şu form çayını bulana bulana zorla ama şu yediklerimi hızlandırıp atarsam yarından itibaren doğru düzgün insan gibi besleneceğim az kalori ve o kaloriler de protein ağırlıklı olacak
Çok tatlı bunlar.
Kolay gelsin.
Valla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorumben de yarın inşallah yumurtalı bir kahvaltı yapacağım. akşam da balık ve salata. salata zaten ot salatası olacak doyurur. ama öğlen kahvenin yanında azcık tatlı yiyebilirim.
form çay hangisini içiyorsun? ben artık netten şekeroğlunun form çayını alıyorum. tadı daha iyi sanki.
Afiyet olsun canım19/03/2022
Kahvalti
Beyaz peynirli omlet
1 salatalik
1 biber
1 dilim tb ekmeği
Ara
3 ceviz
2 tane cikolatali misir patlagi (turkcesi bumu bilmiyorum) 57 kalori
Ara
Kahve
Aksam 17h (hasta ziyaretinde)
1 porsiyon kisir (tabagin yarisi)
2 kasik havuc tarator
Bir isirmalik kiymali borek
Eve gelince bise yemedim hatta pasta baklava falan geldi ama yemedim
Adim 10049
Su 2,5l
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
Ortagim kim benim
Afiyet olsun canımSabah 12:00 1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
Ara 15;00 1 fincan tarçınlı süt
1 kare bitter çikolata %85 kakao
Akşam 19:00 4 yemek kaşığı patates salatası
1 kase yoğurt
3 litre su
Zipzip- @s i d e l y a Cordelia
Böyle iddia ilk kez duyuyorumKızlar ben 94 kilodan 74 kiloya 2 yılda düştüm 74 kiloda 1.5 yil kaldim ve diyete başladım şuan da 66 kiloyum 5 yil sonra 65 kiloya düşeceğim inşallah bu hafta 65 olmak cok istiyorum reglimin bitmesine de 3 gun var belki fark olur eşim bana inanmıyordu 65 olunca tartiyi kafasinda kiricam bu hafta benim icin cok onemli
Hoşgeldin canımİyi geceler ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?