Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam kaptanım şimdi form çayını içiyorum valla hiç içim almıyor şu form çayını bulana bulana zorla ama şu yediklerimi hızlandırıp atarsam yarından itibaren doğru düzgün insan gibi besleneceğim az kalori ve o kaloriler de protein ağırlıklı olacak

ben de yarın inşallah yumurtalı bir kahvaltı yapacağım. akşam da balık ve salata. salata zaten ot salatası olacak doyurur. ama öğlen kahvenin yanında azcık tatlı yiyebilirim.
form çay hangisini içiyorsun? ben artık netten şekeroğlunun form çayını alıyorum. tadı daha iyi sanki.

Kolay gelsin.

Kızlar ben 94 kilodan 74 kiloya 2 yılda düştüm 74 kiloda 1.5 yil kaldim ve diyete başladım şuan da 66 kiloyum 5 yil sonra 65 kiloya düşeceğim inşallah bu hafta 65 olmak cok istiyorum reglimin bitmesine de 3 gun var belki fark olur eşim bana inanmıyordu 65 olunca tartiyi kafasinda kiricam bu hafta benim icin cok onemli

Valla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorum

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Böyle iddia ilk kez duyuyorum
İyi geceler ben geldim
Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…