Çocukları uyuttum bende bayılacagim galiba bekleyemem eşimiRabbim güç kuvvet versin inşallah
Onlar büyürken biz de ruhen ve bedenen yoruluyoruz canım.uyumasan bile bedenini dinlendir.iyi gelir inşallahÇocukları uyuttum bende bayılacagim galiba bekleyemem eşimi
İyiKızlar saatler önce alıntı yaptım cevaplayamadim. Sindi o kadar emek
Vermişken silemedim.cevap da yazamadım. Kardeşim geldi akşam geç saatte, sürpriz yapmış, şehir dışında n. Sabah okucam inşaallah, menümü de sabah yazıcıcam. Aç bir gün gecirdim. Yarın yicem bi tık hatta 1,5 tık daha öptümkusura bakmayın
afiyet olsun kaptanim19 Mart Cumartesi menüm
09.00 kahvaltı: Çeyrek kaşarlı gözleme, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, yeşil çay
12.30 ara: 1 çay bardağı Türk kahvesi
14.00 ara: 1 sb süt,5 er tane fındık fıstık badem, 1 hurma, 1 gün kurusu
16.00 1 elma, 1 portakal, 2 yk yoğurt
18.00 akşam yemeği: 5 köfte kadar tavuk mangal, salata, 1 sb ayran
Su:4 litre
Zipzip-
Ayyyy on yüz milyon alıntıAfiyet olsun
İyi yaptın, yürüdün sanırım
Çok iyisin
Harika yaa, bayılırım.
Sulu köfte
Güzel
Afiyet olsun
Sağol
Çok iyi
Çok iyi
Çok geçmiş olsun tekrardan
Afiyet olsun
Fazla yememissin, sorun yok ama akşam beşe kadar faydalı yediğin en sağlıklı besin, peynir gibi. Geçmiş olsundüzenli olur inşaallah.
Bu alıntıyı şuan goremedim, fotoydu büyük ihtimalle
Hoş geldinnn
Kolay gelsin
Değişik bir menü olmuşafiyet olsun
Afiyet olsunsu 2 den assa kurtarmaz bence, heleki diyet yapan insanlarız. 2_2,5 olsa.
Afiyet olsun, güzel menü
Afiyet olsun, bugün düne göre az, daha cok beğendim
Amin darısı isteyenler in başına
Saol canımAy menun cok guzel
Bizi orti yapsalar ya
Benimde ortim yok
Saol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Böyle iddia ilk kez duyuyorum
Hoşgeldin canım
Bozacigim alıntı yapmışsın ama bisey yazmamışsın sanırım bana diyecek laf bile bulamadın diyeti bozmam karşısındaAfiyet olsun
İyi yaptın, yürüdün sanırım
Çok iyisin
Harika yaa, bayılırım.
Sulu köfte
Güzel
Afiyet olsun
Sağol
Çok iyi
Çok iyi
Çok geçmiş olsun tekrardan
Afiyet olsun
Fazla yememissin, sorun yok ama akşam beşe kadar faydalı yediğin en sağlıklı besin, peynir gibi. Geçmiş olsundüzenli olur inşaallah.
Bu alıntıyı şuan goremedim, fotoydu büyük ihtimalle
Hoş geldinnn
Kolay gelsin
Değişik bir menü olmuşafiyet olsun
Afiyet olsunsu 2 den assa kurtarmaz bence, heleki diyet yapan insanlarız. 2_2,5 olsa.
Afiyet olsun, güzel menü
Afiyet olsun, bugün düne göre az, daha cok beğendim
Amin darısı isteyenler in başına
Sagol canimAfiyet olsun canım
İyi geceler kızlar
Sizede iyi geceler canlarİyi geceler hanımlar
Canim emziren anne diyeti yaparsan daha iyi olurYalnız kızlar diyeti bozduğum gunler bi sütüm artıyor ki anlatamam hele tatlı karbonhidratlı beslendiğimde zorla emziriyorum çocuğu rahatlamak için
Gecmis olsun canimSelam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A
Yukaridada yorum yaptim ama suyuda eklemem gerek su en önemlisiSüt miktar olarak artıyor canım tabiki yediklerimiz sütümüze geçiyordur ama hacim olarak doluyor diyette iken 200 cc süt doluyorsa diyeti bozunca 500 cc doluyor taşıyor bana da doktor sütten o kendisi için gerekli herşeyi alır demişti ben 6 ay protein diyeti yaparak emzirdim alerjik olduğu için bebeğim çoğu hayvansal proteini tüketemedim ama o kendi için lazım olan kalsiyumu alıyor demişti.
Ay ne cayi banada soyleyin istah kesici cay varsaKızlar herb çayları var rossmanda onlar güzel öneririm
Afiyet olsun cnmKizlar Selam,
menumu yazayim yatmadan
19 mart cumartesi
12.30 yarim krep icerisinde biber, pirasa, peynir, sogan var
yaninda sekersiz cay
15.30 1 kahve yaninda 2 hurma
17.00 1 bardak ayran 5 badem
20.00 6 parca tavuk (kanat, baget, gogus karisik) yaninda buyuk bi kase yavsiz tuzsuz salata
arada bitki cayi
su 2.5 lt
spor 8885 adim 888 puan
She-Raa Cordelia Zipzip-
Iyi geceler canimIyi geceler kızlar
Canim sinir stresdenmi acabaBen var ya, bugun oyle bir yemişim ki
Ayni boyleyim şuanmidem rahatsiz, bulaniyor. Neden bunu kendime yapiyorum. İnşallah bütün yiyeceklerden tiksinmişimdir bu gece
Sagol cnm bunu burada satiyolarmi arastirim bi
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Rossmandan alıyorum benSagol cnm bunu burada satiyolarmi arastirim bi
BelcikaNerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Rossmandan alıyorum ben
Tertemizzz...sidelya Cordelia Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, salata ve çay
12.10: Sütlü kahve ve 3 ceviz
18.50 Çupra (fırında), salata ve turp
21: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029741
Hayırlı yaşları olsun canım.Bugün kızımın doğum günü bir dilim pasta yedim dayanamadım almira su 2 yaşına girdi❤❤❤
Bol eksiler getirsin ablamTeşekkür ederim kaptanım işlem tamamdır.Bugün temizim.
Ne yedin kızBu menuyu yazip cikan ben ve gittigim hasta ziyaretinde baska sey yiyen ben
Sagol canim ama o tavukdan ben yararlanamiuorum
Afiyet olsun cnm
Ben 15gundur bekledigim regl geldi sonunda
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebekHerkese iyi akşamlar canlarım
ÖncelikleZipzip- ve Cordelia kaptanlarım özrümü kabul edin bir türlü açıklama yapamadığım bir sürecin içinde buldum kendimi menü paylaşımı yapamadım , sağlıklı beslenmeme dikkat edemedim . Son 3-4 haftadır pazar akşamları annemin evine gidip cumalari kendi evime dönüyordum insanın düzeninin bozulması her anlamda kişiyi etkiliyor. Bu hafta inşallah son yapacağız havalar artık eksiden kurtulursa iyi olacak sabahları bebeği soğuğa çıkarmayalim diye böyle bir düzen yaptık.
Cuma günü Çanakkale şehitleri anma günü vardı yoğun geçti sonra eve geldim ki bebeğim ateşliyazamadım tekrardan kusuruma bakmayın . Cumaya kadar kendime dikkat edip cuma masterfite girmek istiyorum
Çok şık. Güle güle kullan@Elhan avize bu canım takılınca da çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?