Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Cordelia sidelya
Elhan

Kahvaltı 11.15
Yarım d beyaz peynir
Yarım d tel peynir
3 küçük d hindi füme
Salatalık maydanoz
1 d tb ekmek 4 zeytin
2 lokma kaymaklı reçelli ekmek

Ara 12.15
1 lokum

Öğle 16.00
ekmeksiz yapılmış 3 h köfte
4 kaşık tb makarna yağsız
4 kaşık yoğurt sarımsaklı
1 çk salçalı sos
Yarım d tb ekmek
1 kaşık yoğurtlu kabak
Tere

Ara 16.30
Yulaf bar

Su 2,5 lt

Spor
20 dk tempolu yürüyüş
30 dk kardio
Adım 9.287

Eklentiler

• E0A44EF9-185F-461E-BD3D-2B390F89B5A5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Tartı mühim kız boşver. İnşallah istediğin kiloya en yakın zamanda düşersin canım

Barış Özcan'ın zinciri kırma chanceelini ben 10000 adım üzerinden yapmaya çalışıyorum 17.gundeyim , inşallah devam ettirin
Cordelia canım sen mi yazıyorsun sporu?
Devam ettirirsin canım, 10.000 adım atmak o kadar da zor değil. Alıştığın zaman daha çabuk bitiyor

Valla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorum
canım bunun içinde sinameki yok. içeriği Açlık otu, Rezene, Melisa, Funda, Anason, Papatya, Biberiye, Mate, Çoban çökerten ve Kekik

Asma yüzünü kaptanim ben seni üzmem merak etme evelallah cumaya 55 li kilolarla gelecem böyle olmadan sıçrama yapamıyorum şimdi bu menüyü yediğim için bunun gazıyla çok güzel sonuç alacağım
Canımsın minik tatlı uç uç böceğim Cuma günü 55 görmek istiyorum seni

İçemiyorsan zorlama kendini canım benim. Buna alternatif olarak içtiğin suya, çaya birkaç damla limon ekleyebilirsin. Detoks içeceği yapabilirsin

Regl bitince kafadan 1 kiloyu eksilt canım. 65 olursun neden olmayasın, eşin de kafasını korusun bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…