Kız lafın gelişi kırmam tabi ki hediye alacakmış beyfendiAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Böyle iddia ilk kez duyuyorum
Hoşgeldin canım
Ayol burdan çok ciddi geldi banaKız lafın gelişi kırmam tabi ki hediye alacakmış beyfendi
Afiyet olsun canım
Tartı mühim kız boşver. İnşallah istediğin kiloya en yakın zamanda düşersin canımKızlar ben 94 kilodan 74 kiloya 2 yılda düştüm 74 kiloda 1.5 yil kaldim ve diyete başladım şuan da 66 kiloyum 5 yil sonra 65 kiloya düşeceğim inşallah bu hafta 65 olmak cok istiyorum reglimin bitmesine de 3 gun var belki fark olur eşim bana inanmıyordu 65 olunca tartiyi kafasinda kiricam bu hafta benim icin cok onemli
İnsallah canımTartı mühim kız boşver. İnşallah istediğin kiloya en yakın zamanda düşersin canım
Gözünüz aydın canımÇok şükür iyi canım.Sağol. İnternet sorunu yaşıyorum. Çok yavaş ve kopuyor.
sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah annesiTesekkurler canimm
Hoşgeldin canımİyi geceler ben geldim
Hoşbuldum canımGözünüz aydın canım
sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah annesi
Hoşgeldin canım
Tesekkurler canim ❤❤❤Gözünüz aydın canım
sağlıklı mutlu yaşları olsun inşallah annesi
Hoşgeldin canım
Devam ettirirsin canım, 10.000 adım atmak o kadar da zor değil. Alıştığın zaman daha çabuk bitiyorBarış Özcan'ın zinciri kırma chanceelini ben 10000 adım üzerinden yapmaya çalışıyorum 17.gundeyim , inşallah devam ettirin
Cordelia canım sen mi yazıyorsun sporu?
canım bunun içinde sinameki yok. içeriği Açlık otu, Rezene, Melisa, Funda, Anason, Papatya, Biberiye, Mate, Çoban çökerten ve KekikValla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorum
Canımsın minik tatlı uç uç böceğimAsma yüzünü kaptanim ben seni üzmem merak etme evelallah cumaya 55 li kilolarla gelecem böyle olmadan sıçrama yapamıyorum şimdi bu menüyü yediğim için bunun gazıyla çok güzel sonuç alacağım
İçemiyorsan zorlama kendini canım benim. Buna alternatif olarak içtiğin suya, çaya birkaç damla limon ekleyebilirsin. Detoks içeceği yapabilirsinTamam kaptanım şimdi form çayını içiyorum valla hiç içim almıyor şu form çayını bulana bulana zorla ama şu yediklerimi hızlandırıp atarsam yarından itibaren doğru düzgün insan gibi besleneceğim az kalori ve o kaloriler de protein ağırlıklı olacak
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
İyi geceler canımİyi geceler kızlar
Regl bitince kafadan 1 kiloyu eksilt canım. 65 olursun neden olmayasın, eşin de kafasını korusun bu haftaKızlar ben 94 kilodan 74 kiloya 2 yılda düştüm 74 kiloda 1.5 yil kaldim ve diyete başladım şuan da 66 kiloyum 5 yil sonra 65 kiloya düşeceğim inşallah bu hafta 65 olmak cok istiyorum reglimin bitmesine de 3 gun var belki fark olur eşim bana inanmıyordu 65 olunca tartiyi kafasinda kiricam bu hafta benim icin cok onemli
İyi geceler minnoşumİyi geceler hanımlar
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?