Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yalnız kızlar diyeti bozduğum gunler bi sütüm artıyor ki anlatamam hele tatlı karbonhidratlı beslendiğimde zorla emziriyorum çocuğu rahatlamak için
Maşallah canım tatlı yiyince sütün şekerden ibaret oluyor diyorlar. Kaliteli şeker ve kaliteli karbonhidrat bebeğin beyin ve sinir gelişimini olumlu yönde besliyormuş ben duyduklarımın yalancısıyım

Ben de ondan alayım o zaman canım tam adı neydi şekercioğlu form çayı mi
bu ürün canım

ama fiyatı araştır. belki daha uyguna vardır. içinde 40 adet var.

Selam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A

Maşallah canım tatlı yiyince sütün şekerden ibaret oluyor diyorlar. Kaliteli şeker ve kaliteli karbonhidrat bebeğin beyin ve sinir gelişimini olumlu yönde besliyormuş ben duyduklarımın yalancısıyım
Süt miktar olarak artıyor canım tabiki yediklerimiz sütümüze geçiyordur ama hacim olarak doluyor diyette iken 200 cc süt doluyorsa diyeti bozunca 500 cc doluyor taşıyor bana da doktor sütten o kendisi için gerekli herşeyi alır demişti ben 6 ay protein diyeti yaparak emzirdim alerjik olduğu için bebeğim çoğu hayvansal proteini tüketemedim ama o kendi için lazım olan kalsiyumu alıyor demişti.

Tamam canım teşekkür ederim bi bakayim da yorumlara vs bundan alayim

Valla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorum
Kızlar herb çayları var rossmanda onlar güzel öneririm

Afiyet olsun
Ben de biraz yuriim
İyi yaptın, yürüdün sanırım
Güller savaşa hazırlığını tam gaz yapıyor kaptanım.
10.000 küsur adım var. Suya ağırlık vereceğim şimdi de...bir bin adım da wc salon arasinda gelir
Çok iyisin
Firinda tavuk sis
Brokoli
Salata
Harika yaa, bayılırım.
akşama menülerde ne yemek var?
Sulu köfte
Bende evde leslie ya da yerinde yürüme yaptım kışları. Şuan da da yine yerinde yürüme ile 8bini tamamlıyorum
Güzel
Firinda tavuk patates, ezogelin çorba, pilav.
salata ve ayran yaparim yanina
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanım.
Sağol
Çok iyi
bizim yarın balık günü olacak Allahın izniyle
Çok iyi
Çok geçmiş olsun tekrardan
Afiyet olsun
Fazla yememissin, sorun yok ama akşam beşe kadar faydalı yediğin en sağlıklı besin, peynir gibi. Geçmiş olsun düzenli olur inşaallah.
Bu alıntıyı şuan goremedim, fotoydu büyük ihtimalle
Selaaaaaaam yeni geldim eve evim evim canım evim
Hoş geldinnn
Çocuğu doğumgününe götürdüm sonra avize baktık uzun uzun neyse onu da aldık sırada halı perde var o da yarına inşallah
Kolay gelsin
Değişik bir menü olmuş afiyet olsun
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
1 dilim salam
5 tane zeytin

Akşam 17:00
Urfa kebap
4 kaşık bulgur pilavı
Ayran

Su 1.5 litre
Adım 10.000

2 kupa kahve içtim aralarda
Afiyet olsun su 2 den assa kurtarmaz bence, heleki diyet yapan insanlarız. 2_2,5 olsa.
Afiyet olsun, güzel menü
Menüm

Sabah 11 00

2 yumurta
2 dilim tbe
4 zeytin
1 kk peynir

Ara 15.39
5 galete

Akşam 18.00

6 kaşık yağsız haşlanmış makarna
2 baget
Salata

Bugün de çok yedim galiba .
@B O Z A Zipzip-
Afiyet olsun, bugün düne göre az, daha cok beğendim
Allah'ım bu cuma 58in altına düşeyim 57yi ucundan görmüştüm tekrar nasip olsun inşallah aminnnn
Amin darısı isteyenler in başına

Dayanamadım waffle söyledim birazdan gelir bugün diyet iyice yalan oldu

@s i d e l y a Cordelia Zipzip-

8.30: Peynirli omlet, salata ve çay
12.10: Sütlü kahve ve 3 ceviz
18.50 Çupra (fırında), salata ve turp
21: Sütlü kahve

Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029741

Menüm

Öğlen
Bikaç yk. Yoğurt

Akşam
Patlıcan ve kabak kızartması, sarımsaklı yoğurtlu
1 yumurta sarısı
3 lokma peynir

Su
1 lt yi geçer
1 kupa kahve

Zipzip-
@ B O Z A

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…