Ben de ondan alayım o zaman canım tam adı neydi şekercioğlu form çayı micanım bunun içinde sinameki yok. içeriği Açlık otu, Rezene, Melisa, Funda, Anason, Papatya, Biberiye, Mate, Çoban çökerten ve Kekik
İyi geceler canımİyi geceler hanımlar
Hahaha yok kuzum şaka yaptim kiyamam ona ben ama uyuz etti beniRegl bitince kafadan 1 kiloyu eksilt canım. 65 olursun neden olmayasın, eşin de kafasını korusun bu hafta
Maşallah canımHahaha yok kuzum şaka yaptim kiyamam ona ben ama uyuz etti beni
Maşallah canımYalnız kızlar diyeti bozduğum gunler bi sütüm artıyor ki anlatamam hele tatlı karbonhidratlı beslendiğimde zorla emziriyorum çocuğu rahatlamak için
bu ürün canımBen de ondan alayım o zaman canım tam adı neydi şekercioğlu form çayı mi
Süt miktar olarak artıyor canım tabiki yediklerimiz sütümüze geçiyordur ama hacim olarak doluyor diyette iken 200 cc süt doluyorsa diyeti bozunca 500 cc doluyor taşıyor bana da doktor sütten o kendisi için gerekli herşeyi alır demişti ben 6 ay protein diyeti yaparak emzirdim alerjik olduğu için bebeğim çoğu hayvansal proteini tüketemedim ama o kendi için lazım olan kalsiyumu alıyor demişti.Maşallah canımtatlı yiyince sütün şekerden ibaret oluyor diyorlar. Kaliteli şeker ve kaliteli karbonhidrat bebeğin beyin ve sinir gelişimini olumlu yönde besliyormuş ben duyduklarımın yalancısıyım
Tamam canım teşekkür ederim bi bakayim da yorumlara vs bundan alayimbu ürün canım
Şekeroğlu Kaffkaform Bitkisel Karışım Süzen Poşet Çay 40 x 2 G Fiyatları ve Özellikleri
Şekeroğlu Kaffkaform Bitkisel Karışım Süzen Poşet Çay 40 x 2 G en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
ama fiyatı araştır. belki daha uyguna vardır. içinde 40 adet var.
Şekeroğlu Bitkisel Karışım Çay Kaffkaform 10 Nu Biryerde 40x2gr Süzme Poşet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Şekeroğlu Bitkisel Karışım Çay Kaffkaform 10 Nu Biryerde 40x2gr Süzme Poşet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben 3 yıldır bundan kullanıyorum. çok memnunum.Tamam canım teşekkür ederim bi bakayim da yorumlara vs bundan alayim
Kızlar herb çayları var rossmanda onlar güzel öneririmValla 60 kilo cugum hepsinin de içinde sinameki var neyle tatlandıysalar neyle karıştırsalar o kokuyu sinameki tadını bastıramazlar ölüyorum sinameki kokusundan. Doğuş un kini içiyorum
Afiyet olsuniyi hafta sonları kızlarrr
hava buz gibi. bir de ayaz var ki sormayın. sabahtan dışarı çıktık. hem yürüyüş olsun hem de bir iki şey alalım diye.
eve geldik çok üşümüşüm. birşeyler atıştırdım sonra kahvemi içtim. hala ellerim buz gibi.
Eki Görüntüle 3029645
İyi yaptın, yürüdün sanırımBen de biraz yuriim
Çok iyisinGüller savaşa hazırlığını tam gaz yapıyor kaptanım.
10.000 küsur adım var. Suya ağırlık vereceğim şimdi de...bir bin adım da wc salon arasinda gelir
Harika yaa, bayılırım.Firinda tavuk sis
Brokoli
Salata
Sulu köfteakşama menülerde ne yemek var?
GüzelBende evde leslie ya da yerinde yürüme yaptım kışları. Şuan da da yine yerinde yürüme ile 8bini tamamlıyorum
Afiyet olsunFirinda tavuk patates, ezogelin çorba, pilav.
salata ve ayran yaparim yanina
SağolAfiyet olsun kaptanım.
Çok iyiBalık günü
Çok iyibizim yarın balık günü olacak Allahın izniyle
Çok geçmiş olsun tekrardanBiraz daha iyileştim ama öksürük burun akintisi hâla var. Gece bir uyandım su gibi terlemiştim. Uzerimi degistirdim arada bogazlarimda aciyor. Yetmezmis gibi karin agrisida 4. Gunde hâla devam ediyor. Bir dokundun bin ah isittin
Afiyet olsunBugünün menüsüne gelirsek,
Sabah 10.00
4 dilim sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir, 6 tuzsuz zeytin,
3 yk kadar yazdan hazırladığım domates sosu,
2 parça mercimek ekmeği. (Mercimek, yumurta ve yoğurtla yaptığım ekmek. İçinde hiç un yok)
Akşam 16.00
1 küçük boy avokado,
1 kk peynir ve bol limonla sos hazırladım,
1 parça mercimek ekmeğiyle yedim.
Ve son olarak 18.30
Eki Görüntüle 3029703
Su : 2 lt ye tamamlayacağım.She-Raa Zipzip-
Fazla yememissin, sorun yok ama akşam beşe kadar faydalı yediğin en sağlıklı besin, peynir gibi. Geçmiş olsunKaptanım ve sevgili arkadaşlarım
Regl oldum belim kopuyor 10 gün erken oldum doktor a gideceğim son zamanlarda dengem iyice bozuldu
Menümü yazayım
08.00 duble Türk kahvesi
11.30 1 dilim kıymalı börek
Peynir domates
17.00
1 kepçe patates yemeği
3 kaşık kıyma kavurması
Su 2lt
Bu alıntıyı şuan goremedim, fotoydu büyük ihtimalle
Hoş geldinnnSelaaaaaaam yeni geldim eve evim evim canım evim
Kolay gelsinÇocuğu doğumgününe götürdüm sonra avize baktık uzun uzun neyse onu da aldık sırada halı perde var o da yarına inşallah
Değişik bir menü olmuşMenü
Sabah 11.00
İki yumurtadan sucuklu omlet
2 wasa bir dilim süzme peynir
1 tatlı kaşığı lutenitsa
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Akşam 15.00
Büyük tabak içinde
Köz patlıcan salatası
Köz biber salatası
Tavuk salatası
İki sarma
Küçücük minicik 1 sosisli börek
Yeşil mercimekli salata
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Adımları gece atarım
Zipzip- @s i d e l y a
Afiyet olsunSabah 11:00
2 haşlanmış yumurta
Kk peynir
1 dilim salam
5 tane zeytin
Akşam 17:00
Urfa kebap
4 kaşık bulgur pilavı
Ayran
Su 1.5 litre
Adım 10.000
2 kupa kahve içtim aralarda
Afiyet olsun, güzel menü19 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Domates
4 zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.00
4 parca tavuk göğsü
2bardak ayran
Tursu
1fırın patates
4 mantar
1 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:sabah ki attığım videoEki Görüntüle 3029716
Zipzip- Cordelia @s i d e l y a
Afiyet olsun, bugün düne göre az, daha cok beğendim
Amin darısı isteyenler in başınaAllah'ım bu cuma 58in altına düşeyim 57yi ucundan görmüştüm tekrar nasip olsun inşallah aminnnn
19 Mart cumartesi
9/10 arası sirkeli su ve hindistan cevizi yağı ile sade türk kahvesi
12 de İlk öğün iki dilim portakal yedim, muzlu glutensiz krebin yarısını yedim sadece
aralar da Macha çayı, yeşil çay su bolca
16 ara öğün açık çay ve kabak çekirdeği minik birkaç tane petibor bisküvidayanamadım
19.30 tavuk fırında derisiz öğünler de ekmek fln yok fotolardaki gibi öğünler
2.5 litre su çoktan bitti 1.5 şişe açıldı geceye kadar biter
Adım ve spor 21 den sonra etiketlerim en sakin zamanım
She-Raa Cordelia Zipzip-
Dayanamadım waffle söyledim birazdan gelir bugün diyet iyice yalan oldu
@s i d e l y aCordelia Zipzip-
8.30: Peynirli omlet, salata ve çay
12.10: Sütlü kahve ve 3 ceviz
18.50 Çupra (fırında), salata ve turp
21: Sütlü kahve
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3029741
Sabah
15.00
2 haşlanmış yumurta
1 küçük portakal
1 salatalık
1 parmak peynir
Akşam
18.30
Az haşlanmış tavukyakında tavuk olucam çok acıkınca hızlıca haşlıyorum
birkaç dilim salatalık
1 çeri domates
20.00
1 orta küçük arası muz
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
1 bardak filtre kahve
Zipzip- Cordelia @B O Z A
4800 adımcık
Menüm
Öğlen
Bikaç yk. Yoğurt
Akşam
Patlıcan ve kabak kızartması, sarımsaklı yoğurtlu
1 yumurta sarısı
3 lokma peynir
Su
1 lt yi geçer
1 kupa kahve
Zipzip-
@ B O Z A
Geçmiş olsun canımSelam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- @B O Z A
Rabbim güç kuvvet versin inşallahBugun yine 3 günlük bir gün yaşadim
Eşim işe mesai gitti, ordan gelip yemek yeyip ek işe gitti. Daha da gelmedi. Akşam biraz kvler uğradı. Hep aynı işte öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?