Ayrimcilik tabiki olmamasi lazim cnmAnnem bende 1gün dayanamazken diger hafta erkek kardesime gitcekmis kalirim 10gun diyor bu neyin kafasi peki iste buna kiziyorum evet biz dogurduk biz bakicaz ama ayrimcilik olursa
Bence cocuklarin okul saatinde bisey bulursan git cnm yoksa ne kendini ne cocuklari hirpalamaya gerek yokEsimin maasi bol bol yetiyor abla birikimde yapiyoruz cok şükür
Ama oda beraber çalışıp burdanda bir ev alsaydik gelecegimiz daha guzel olurdu deyip duruyor
Bu sene tr den ev aldik zaten
Yaylada arsa var orayi yaptiralim diyor yeni ev aldik biraz bekle diyorum gorumce arsaya ev yaptiriyor bizimkide telasa düştü hep baskalariyla yarista sanki sen gelecegi düşünmüyorsun diyor bazen umursamiyorum artik
Ben cocuklarin okul saatine gore calisiyim diyorum az bir is icin kendini yorduguna degmez diyor
Toruna bakanlari Etrafinda duyunca onlar bakiyor bizimkiler bakmiyor diyor :)
Benim torun olsa bende bakamam ya yiyip icip gezecem cocuklar buyusunde
Bidaha fiyatini soylemeden kimseye bisey yapma cnmIste öyle madam filiz gene ...... bipplendi
Madem idare eder, niye o kadar yoruyorsun kendini cnmBen kocami hiç anlatmayayim o kadar sos yaptım idare eder dedi.köz kırmızı biber köz patlıcan köz domates 70 kilo kadar mangal yapıldı soyuldu doğrandi toplam iki tencere de 8 saat pişirildi. idare edermiş.
Kiz ortalikta yazma böyle, profilini taciz ederlerBen donsuz dolanıyom
Hepimiz bekliyoruzHiç tartılmadım yarını merakla bekliyorum
Ihtiyac duyduklarinda elimden geldigince her türlü destek oluyorum cnmAnam , onu da yapmıyorlar yapan varsa kayınpeder Allah razı olsun ondan o yapar eder kv bırak bakmayı kıskanmasına çatlar ölür . Gelin yaparsa gözü kalır oda yapacak. Ah ah neyse sen iyi kaynana ol. En azından elinden geleni yapta arada bir baksan da olur.
Tabiki yaptir cnm, hak ettinAman birakin kaynana eş konularinibitmez o bitmez.
Saçımı kestirsem diyorum şööleee kg vermişken yüzüm küçülmüşkenbir de boyatsammi ne yapsam değişiklik istiyorum
Sonra yillarr yillarrr sonra kendime kitap aldim okumalık
Boyatma sadece kestir bence .. covid benimde saçlarımin aşırı dökülmesine sebep oldu ben de kestirdim bittim sabunu kullanmaya başladım dökülme durdu aklında olsunİyice seyreldi ofdöküle döküle kalmadı birşey
Ah ah seni oğlunu erken tanisaydim keskeBugün cocuk bakmaktan konuşunca, cocuklar bendeydioglan gelin doğum gününe gittiler.
Onlarla oynarken bi taraftan adim atmaya çalıştım :))
Hersey vakti saatiyleymis
4 saatte kafa kalmadi bende :))) uzun süre cocuk sesini hic kaldiramiyorum
Ayaklarına sağlık canım
Helalles aldim bende baya etki etti. Ama önüm çok açıldıBoyatma sadece kestir bence .. covid benimde saçlarımin aşırı dökülmesine sebep oldu ben de kestirdim bittim sabunu kullanmaya başladım dökülme durdu aklında olsun
Afiyet olsun canımSabah 10.00 - 1/2dilim ekmek, 1 çatallık peynir, 5zeytin, 4çeri domates
Öğle yok
Akşam 18.30 - 1 ciğer, 1 kase salata.
Su 2lt
Spor - 1506adım. 150 puan.
Cordelia @Filiz16 Zipzip-
Eki Görüntüle 2926369
Hemen canım yedim bileO zaman üzülmemen için git tatlı çikolata falan ye ablacım üzülme kıyamam sana
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Sabah 11 00
1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim peynir, 1 dilim salam 8 zeytin
1 domates
Ara 14 00
1 avuç fıstık 3 kuru kayısı
Akşam 17 00
1 kase tarhana çorbası
7 kaşık bamya 3 kaşık pilav
3 tane turşu
2lt sumadamhd
Afiyet olsun canımMenü vereyim.
Sabah(10.00)
2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim tb
Ögle(14.00)
2 mandalina
Aksam(17.00)
Yayla corbasi 1 kase
3 kasik bulgur pilavi
Su 2.5lt yi gecti
Zipzip- @Filiz16 Gurbettt42
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımO3.10.2021 menüm
Sabah 10.30 da
1 yumurta yarim kk beyaz peynir 2 zeytin
Öğlen 14 de
1 kase arpa şehriyeli çorba
1 kase türlü
Akşam 19 da
1 kase domates çorbası
1 kase salata
1 lt su
1 kupa bitki çayı içtim
Eki Görüntüle 2926428
Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
10.00 2 dilim tb ekmekten tost
Çay
16.00 2 tane anne köftesi ayran
1 tane bayram kömbesi
19.30 4 kaşık bulgur pilavı az darende kavurması 1 kase cacık
Su 2 lt
SporEki Görüntüle 2926471 200 p
Bugünki menüm
Sabah 11.00 azcık pide 2 çatal kızartma 1 çatal bidon peyniri domates salatalık 1 haş yumurtadan yumurta salatası tahin pekmez
Ara15.00 1 avuçiçi az tuzlu çekirdek
18.00 3 şiş kuşabaşı(şiş tam değildi çin lokantası usulü yarım yarım) 4 tane tavuk kanat ayran söğürme
SU 3 lt
SporEki Görüntüle 2926470 200 pZipzip- madamhd Cordelia
O seviyor diye yaptım. Çünkü aptalım. Bir kavanoz yedi. İyi ki idare ediyor.yoksa kışa kalmayacakti.Ayrimcilik tabiki olmamasi lazim cnm
Bu durum eski kafalarda dahami cok bilemiyorum
Bence cocuklarin okul saatinde bisey bulursan git cnm yoksa ne kendini ne cocuklari hirpalamaya gerek yok
Bidaha fiyatini soylemeden kimseye bisey yapma cnm
Hem emegine hem masrafina yazik
Madem idare eder, niye o kadar yoruyorsun kendini cnm
Yapma bosver
Kiz ortalikta yazma böyle, profilini taciz ederler
Hepimiz bekliyoruz
Ihtiyac duyduklarinda elimden geldigince her türlü destek oluyorum cnm
Cok şükür bi problemimiz yok
Tabiki yaptir cnm, hak ettin
Benimkiler sana küçük kalirdiAh ah seni oğlunu erken tanisaydim keske
Olsun zengin olurdukBenimkiler sana küçük kalirdi
Ben adımlarımı paylaşıcam cnm 12 binde kaldim amabluegreeneyes menü ve adımları paylaşmadin galiba canım görmedim...
Başka paylaşmayan varmı acaba unutuyorum.
Valla karsidaki yaptigini görmüyor, takdir etmiyorsa kendini boşa yormicaksin cnmO seviyor diye yaptım. Çünkü aptalım. Bir kavanoz yedi. İyi ki idare ediyor.yoksa kışa kalmayacakti.
Bişey olmaz ablam senden önemli değil elinden gelen en iyisini yapmaya çalıştığını görüyorumBen adımlarımı paylaşıcam cnm 12 binde kaldim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?