Maşallah cnm ellerine sağlık4 haneye canım. 2 günde yaptık.
Yıl kaç olursa olsun teknoloji zamanı olsun eski kafalar değişmiyor kız erkek torun ayrımı oglunun çocuğu ile kızın çocuğu ayrımı yapılıyor işteActikca acilir bu konular bosver canim
Benim annemlerdr sozde eşit severiz ayrimcilik yapmayiz diyorlar belli etmemeye calisiyorlar ama bazen farkediyorum
Bazen yigenimle oglum arasinda bisey olsa ogluma suc bulurlar gulerek belli etmeden
Bazen kizimla oglum arasinda bir anlasmazlik olsa kizima suc bulurlar
Oglumla farkli kizimla farkli konusurlar
Kizima yapmacik severler
Hep diyorum Allahim evlatlarimin başından beni eksik etmesin once Allahim sonra evlatlarim gerisi boş
Harika olur kilo vermen için motivasyonuna motivasyon katarAman birakin kaynana eş konularinibitmez o bitmez.
Saçımı kestirsem diyorum şööleee kg vermişken yüzüm küçülmüşkenbir de boyatsammi ne yapsam değişiklik istiyorum
Sonra yillarr yillarrr sonra kendime kitap aldim okumalık
Yılın kabak güzeli naberYıl kaç olursa olsun teknoloji zamanı olsun eski kafalar değişmiyor kız erkek torun ayrımı oglunun çocuğu ile kızın çocuğu ayrımı yapılıyor işte
Kesime karar verdim gibi de boya konusunda epey kararsızımHarika olur kilo vermen için motivasyonuna motivasyon katar
Kocasını niye götürmedi .. Nehircigim yapicak bişey yok ya develer gudelecek ya diyardan gidilecekAha al 1 tane daha , ellerine sağlık canım afiyetle yiyin.
Hoşgeldiniz
Biliyorum. Almanya da trafik yoksa tabelalarda da birşey yazmıyorsa otoban da bas basabildin kadar. Hız sınırı olmuyor çoğu zaman otoban da. Ama benim araba külüstür gitmiyor. Ben çok kaza yapınca kocam sağolsun bir külüstür aldı altıma . Bu senin ayağını yerden kesiyor biraz akıllanırsın dedi
Hayırlı geceler canım
Hayırlı geceler canım
He kız kaynanam bu hafta türkşyeye tatile gitti 6 haftalığına yalnız. Kayınpederi de bana emanet etti. Buairalar sana emanet nehir . Bende Allah a emanet dedim. Ne bekliyorsun yine benden ufff bıktım da darlandum çom şükür kayınpederi severim o da beni korur kollar sever bakar Allah razı olsun .
Ne olsun cnm adım atmaya çalışıyorum yürüyüş yapmayınca evde zor oluyorYılın kabak güzeli naber
Durdugun yerde adımı tam saymıyor tel sanki bacaklarim ağrıdı 1o.ooo bende dahaMisafirler yeni gitti mutfağı toplayip adımları tamamlaya calisicam 10 bin olsa sukredicem bugün
Ten rengin önemli makyaj yapıyormusun kapalıydın Galiba Oyuzden çok sarıya gitme bence soluk gösteriyor makyajsizKesime karar verdim gibi de boya konusunda epey kararsızım
Benimde bileklik saymıyor telide alamadım yanıma artık 12 ye kadar ne yapabilirsemDurdugun yerde adımı tam saymıyor tel sanki bacaklarim ağrıdı 1o.ooo bende daha
Ah caniM senin durumunu da gördüm. Ne desem bilmiyorum ama tekrarlanmasina musade etme artik dişini göster benceMisafirler yeni gitti mutfağı toplayip adımları tamamlaya calisicam 10 bin olsa sukredicem bugün
8binlerdeyim. Ama ben evde uzerimde tasiyamiyorumNe olsun cnm adım atmaya çalışıyorum yürüyüş yapmayınca evde zor oluyorsen kaç adım attin
Evet tesettürlüyüm ten rengim bembeyazTen rengin önemli makyaj yapıyormusun kapalıydın Galiba Oyuzden çok sarıya gitme bence soluk gösteriyor makyajsiz
İyice seyreldi ofTen rengin önemli makyaj yapıyormusun kapalıydın Galiba Oyuzden çok sarıya gitme bence soluk gösteriyor makyajsiz
Kahve tonlari güzel gider evet.İyice seyreldi ofdöküle döküle kalmadı birşey
Bakalim iyice dusunmem lazım dönüşü yokKahve tonlari güzel gider evet.
Su yaklasik 2 litre icebildim sporda20 dk leslie yaptım bebegim uyandiBana cok gelmedi birde su ne kadar iciyorsun
Spor yapabiliyot musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?