Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah
Tavada 1 yumurta
1 dilim ekmek
5 Zeytin
1kk peynir
Sivri biber

Akşam
1 Yuvarlak palamut
15 tane hamsi
Bol salata

20 gibi
1 avuç kadar kuruyemiş ( fındık,. Kaju , badem vs )
2 minik hurma

Suyu çok az içtim takip edemedim

Adım anca bu kadar yapabildim

Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- Gurbettt42

Afiyet olsun abla menün güzel
Afiyet olsun canım

Ben sarıya bayılıyorum nedense . Bence sarı yaptırabilirsin gölge de olur şöyle gri falan yaptırıyorlar oda olur benim kardeşimin saçını simsiyahtır ona güzel gitmişti ama o çok esmer tenli ...
Kesime karar verdim gibi de boya konusunda epey kararsızım
Bence de boyat değişiklik olsun
Kocasını niye götürmedi .. Nehircigim yapicak bişey yok ya develer gudelecek ya diyardan gidilecek çocuklar varken diyardan gitmekte okadar kolay değil gidecegin devede de ana baba olucagi için eldeki deveyi gutmek en iyisi
Rahat edemez adamı önden yolladı. Ben gelemem hastayım çart çurt adam tatilmyaptı geldi aradan 3 hafta geçmedi yok beni teyzeler çok özledi yok kuzenlerimi görecem çok özledim kardeşimi gidip göreyim dedi durdu her zaman yapacağını yapar o . Kocasıyla gitmez . Şurda 3 senedir mi be 3 6 hafta arası gidiyor ondan önce 4 ay gidip orda 8 ay burda kalıyordu. Umurunda değil dünya. Ah bacım ne diyeyim ya . Uffff bunalıyorum. Gidecem diyarda annem ve kardeşlerim var. Ama annem bana 1 tane ev aldı sağolsun . Hep hazır olsa duruyor o ev gerçi kiracı var ama olsun . . kocamdan ayrılmak istemiyorum kız . Kocam şimdi çok iyi Allah ıma şükür. Beterin beterlerini görünce halime şükrediyorum.
Misafirler yeni gitti mutfağı toplayip adımları tamamlaya calisicam 10 bin olsa sukredicem bugün
Allah kolaylık versin gülüm öldün sende bugün
Hayırlı geceler canım

Ay ablam kusura bakma çok güldüm oda iyi cevapmış

Afiyet olsun hanımlar.

11 den sonraydı sanırsam hatırlayamadım.
2 dilim tb ekmek 1 tavuk Burger tostta yaptım domates salatalık
20 ye doğru
1 dilim tb ekmek 7 zeytin 1 tabak kıymalı sebze yemeği
2.5 lt su
1 rezene çayı
15.237 adım 1.523 p.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd

Eklentiler

• Screenshot_20211003-232109_Pedometer Step Counter.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…