Ben daha başlamadım oturdum yemek yiyom
Ayy valla atamadigimda kendimi boyle motive ediyorumKiz gulme aslinda mantikli bu is dur bende yapiyim suan 6600 kusur
Kolay gelsin canim4.050 her teneffüsste koşuyorum. Yeğenimle matematik çalışıyoruz
Leslie de yürüyüş canım eva yı yapmamın sebebi bütün vücudu çalıştırıyor olmasıLeslie yapabilirsin belki Eva baya aktif geldi bana yine de çok zorlama kendini
Kesinlikle canım alan varmış alamayan varmış kimsenin umrunda değil
Youtube a eva fitness yazdigin zaman videoları bulabilirsinEva dediğiniz spor mu ben ilk defa duydum nerden ve nasıl yapılır acaba
İki yuz kisilik bir ilk okulda emin ol istemezsinBen de mi nöbete yazilsam
Çok azimlisiniz canım yormayin kendinizi bu kadar4.050 her teneffüsste koşuyorum. Yeğenimle matematik çalışıyoruz
Ben de teneffüste terasa. Bu şirin mavişler sinsi sinsi yürüyor kesin.Daha ev içi adımlarım varasilmadim
İnsan hep olmayani ister ya canım benim ki o hesapİki yuz kisilik bir ilk okulda emin ol istemezsin
Gecmis olsun canim o zaman zorlamadan yapmalisin sporunuBen 1.63boy 58kg.ama bende basen var erimiyor biraz küçülüyor kalıyor.bingil bingil.bolca da fıtık var 10gun yapsam 1ay kalkamıyorum.tesekkur ederim cvp için.bakiyim nasıl bir spormus
Biraz zor ama cok etkili ama saglikli bireyler icinO ne yaaa benim bel boyun sırtta ki fıtıkları daha beter ederim.neden habire öyle tiktokta ki japon kadın gibi göbek bölgesinde haaa huyu yapıyor tamam ben vazgeçtim...
Böyle diyince çok mantıklı geldiAyy valla atamadigimda kendimi boyle motive ediyorum
Aslinda her saatte 1000 adim atsak aksama kadar 10000 cok rwhat olur
Kolay gelsin canim
Harikasın.
Afiyet olsun canim ❤pazar menusu
7.20 has tumurta maydonozlu baharatli,3 zeytin domates salatalik 1 catal tahinprkmez
15.00 1 kase mercimek corbasi ,1 kase yogurt
17.30 1 kase salata,3 yk etli nohut,2 yk pilav
19.00 1 tane elma
1 bardak yesilcay
su 1 lt
saatimi dun takmadim gun boyu evde ders caliyordum gece 12 de uyudum 4 te kalktim spor yapmadim paazar boyle gecti
Zipzip-
madamhd
E Elif_Eylul
Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?