Ayrilabilirsin tabi ki canim ne olduZipzip- kaptanım burda izine ayrılabilir muyuz?
Maşallah cnm haftaya dinlenirsin ha gayretBenim 1000 adımdan daha az kaldı ayağım ağrıyor
Aynen abla zaten biraz daha devam edersem gerçekten hastanelik olucamMaşallah cnm haftaya dinlenirsin ha gayret
Aaa hatırladim canim derecelerin vardıBu pazar değil haftaya pazar günü kitap yazılım var. ertelenmişti bilmiyorum hatırladın mı da onun yarışına hazırlanacağım yemem içmem devam ederde adım atamayabilirim arkadaşları etkilemek istemiyorum o yüzden 2 hafta ayrılabilir miyim izninizle . İzniniz olursa tabi
Rabbim emeğinin karşılığını versin inşallah canım benim5 sayfa yazi yazdım kız cok yordu beni ama iyiydi yani kucuk hatalar var elbette
Sağolsun sütlü yeşil çayin zaferi bu
Hey maşallah ben daha 10 bine yaklastim
Sende tamamlarsin canım 00 ye daha varHey maşallah ben daha 10 bine yaklastim
Emindim ki senden ödem olduğu belliydi
Eve girince zor oluyor tamamlamak ama yapicaz senin içinSende tamamlarsin canım 00 ye daha var
Emindim ki senden ödem olduğu belliydi
Tavuk gözü ney ki abla bilmiyorum ama ayaklarimda çatlak vs yok topuk dikeni olabilir diye ortopediden randevu almaya çalışıyorum insaAllah bulabilirimAyağında tavuk gözü varmi cnm o da cok agri yapar
Belkide topuk dikeni oldu
Saatimiz aynıymış simaycim
Az da olsa adımlarını paylaş lütfen canım her adım bizim için değerliCok yürümüyom diye
Simdi seni gectimEki Görüntüle 2926962 daha da fazla adim atıyorumdur arada tek şarja giriyorben pert
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canim❤04.10.2021 Pazartesi menüm
Sabah 10 da
1 salatalık, yarım domates, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kaşar peynir, 2 zeytin, çok az ekmek 2 lokma kadar
Öğlen 1 de
2 kepçe mercimek çorbası
Ara öğün 1
1 kase siyah ve beyaz karışık üzüm
Ara öğün 2
1 kupa az sütlü türk kahvesi
3 fındık, 3 kaju, 1 minik kare bitter çikolata
Akşam 18.30 da
110 gr tavuk yağsız tavada
1 büyük kase kivircik salatası
2 kaşık yoğurt
1 lt su 2 ye tamamlarım
Yatana kadar bitki çayı vs içerim
Zipzip-
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?