simdi paylastim kaptanimTutku44 menü ve spor paylaştın mı?
5 sayfa yazi yazdım kız cok yordu beni ama iyiydi yani kucuk hatalar var elbetteSınavın nasıl geçti canim
Ayağında tavuk gözü varmi cnm o da cok agri yaparHiç bilmiyorum ablam bir anda başladı geçmiyor ilk günler yüzlerce iğne batıyormuş gibi açıyordu ve birkaç adım yürüsem zonkluyordu simdi acımıyor ama 15 20 dk yürüdükten sonra ağrıyor topuğum özellikle uyuşuyor birazda
Saatimiz aynıymış simaycim
sagol kaptanimAfiyet olsun canim ❤
Kolay gelsin canim ❤Selam. Ugrayamadim bugun. Kizi okula birakinca pazara gittim. Gelince üst mutfak dolabimi sildim evde kosturdum okul vakti geldi. Kucugum hasta yarina randevu aldim. Corbam pisti daha yemek yapicam
Teşekkür ederim kaptanimKolay gelsin canim ❤
Kaptancigim bu hafta bütün zaferler bizim olucakMAVİ TAKIM toplanıyoruz bu günü aldıkdevletten bekliyoruz pazartesiyi demiştiniz bu kazanmayı ve aldık şimdi sıra halkimda cuma göreyim sizleri güveniyorum hepinize herkesten ricam bol bol adımlar atılsın bugün nasıl kazandıysak cumada böyle sevinelim rica ediyorum dikkat edin aramızdan biri kaptan olsun inşallah menülere dikkat adımlar bol bol atılsın yapbiliyirsaniz çarşamba kadar 15.000 adım atın hergün çarşambayı da atlattiktan sonra perşembe artık adımlar yok bu yüzden sıkıca sarılalım herşeye
Fitt_anne
@fantastikaaa
@klbk33
@bluegreeneyes
Mefkurem
@Elhan
@askrhpozitif
(Zipzip-
@Elisa83 sizinde desteklerinizi çokça bekliyoruz canlar)
EN BÜYÜK TAKIM MAVİ TAKIM
Küçük şirine
Çok güzel bir uygulama bencekomşular boyle birbirlenin bahcelerini susleyerek dogum gunleri kutluyorlar .. yada yeni bebek dogdugunda
bu evdede biri 80 yasina girmis
parti malzemeleri satan yerlerde boyle 50 60 70 80 diye yaşlari icin malzemeler var ilk gordugimde cok sasirmistimEki Görüntüle 2926942
İnşallah canım benimKaptancigim bu hafta bütün zaferler bizim olucak
11.ooo adimdayim şuan 15.ooo kesin yapıcam inşallahİnşallah canım benim
Kolay gelsin ablacım teli taşımayı unutmaBugün geç kalkmanın bedeli bitmeyen işle ödedimdaha salon toplarlanip supurelecek
Kolay gelsin canim yarin yap olmazsa :)Bugün geç kalkmanın bedeli bitmeyen işle ödedimdaha salon toplarlanip supurelecek
Sağolsun sütlü yeşil çayin zaferi buHelal be Dilek
Benim 1000 adımdan daha az kaldı ayağım ağrıyor11.ooo adimdayim şuan 15.ooo kesin yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?