Süslenmeyi sevmem zatenAman süslenipte g.tünü kaldırmasın zaten
Kolay gelsin kizlar ❤
Valla ben tertemizim hepsicigi bitti
Bende rahatım is yok ama adim atamadim yine 10 dan sonraya kaldi benim.adimlarValla ben tertemizim hepsicigi bitti
Annenler burdami canim unuttum sormayiBende rahatım is yok ama adim atamadim yine 10 dan sonraya kaldi benim.adimlar
Gelemiyor kaptanım burdan ayrilamayinca sepet bana ben sepete bakıyorumKolay gelsin kizlar ❤
Ben eşimle görücü usulü evlendim . Öyle aşk meşk yaşamadık messenger vardı önceden orda görüştük tamam dedik . Hemen isteme nikah . Nikahtan sonra kendi aramızda yüzük. Kaynana çok dindar ya dikkat eder aman oğlum harama karışmasın diye. Çok iyidir çok çok düşünür biziBilinçli bir şekilde içimizde evlenen varmı pek merak ettim şimdiMesala ben eşimle sevgili olduk.. o ara yakın arkadaşım nişanlandı kız rahat rahat geziyor tozuyor nişanlısı evine geliyor buda ballandıra ballandıra anlatınca heves ettim beyimde evlenelim diyince hemen atladım teklife yani benim tek amacım rahat rahat gezmekti hiç böyle düşünmemiştim evliliği
Hamarat hatunsunValla ben tertemizim hepsicigi bitti
Carsamba sabah gidecekler canimAnnenler burdami canim unuttum sormayi
Çok sevindim canım senin adına rabbim iki cihanda da mutluluğunuzu muaffak eylesijBen eşimle görücü usulü evlendim . Öyle aşk meşk yaşamadık messenger vardı önceden orda görüştük tamam dedik . Hemen isteme nikah . Nikahtan sonra kendi aramızda yüzük. Kaynana çok dindar ya dikkat eder aman oğlum harama karışmasın diye. Çok iyidir çok çok düşünür biziama iyiki evlenmişsin onunla diyorum. Yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim .
Allah mesut ve daim etsin canimBen eşimle görücü usulü evlendim . Öyle aşk meşk yaşamadık messenger vardı önceden orda görüştük tamam dedik . Hemen isteme nikah . Nikahtan sonra kendi aramızda yüzük. Kaynana çok dindar ya dikkat eder aman oğlum harama karışmasın diye. Çok iyidir çok çok düşünür biziama iyiki evlenmişsin onunla diyorum. Yine dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim .
Birazdan söverek gelirC Chikolata_gozlum hadi nerdesin bak uyucam ben 10dan sonra geliyosun gecmisi okuyup gidiyosun olmuyor böyle
Yani bu kış falan ordami gecirceklerCarsamba sabah gidecekler canim
Kesinlikle sonra alisiyorlar yapmayınca da saldın oluyorAman süslenipte g.tünü kaldırmasın zaten
Hadi geçmiş olsun darısı başımızaValla ben tertemizim hepsicigi bitti
Niye evlendigim sorgusunun cevabını henüz bende bulamadım Dilek vallaBilinçli bir şekilde içimizde evlenen varmı pek merak ettim şimdiMesala ben eşimle sevgili olduk.. o ara yakın arkadaşım nişanlandı kız rahat rahat geziyor tozuyor nişanlısı evine geliyor buda ballandıra ballandıra anlatınca heves ettim beyimde evlenelim diyince hemen atladım teklife yani benim tek amacım rahat rahat gezmekti hiç böyle düşünmemiştim evliliği
Kalkarsan sanada gecmis olacakKesinlikle sonra alisiyorlar yapmayınca da saldın oluyor
Hadi geçmiş olsun darısı başımıza
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 12.3o
1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
1 çk reçel tereyağı
Ara 1 elma azcik sütle granül kahve
Akşam 2o.oo
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kavurma
Yoğurt domates salatalık
Küçük kase ezme
3 lt su 1lt Dukan birasi
Zipzip-
@Cordeliaa
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Elektrikli battaniye sağolsun canım kışın da ihtiyaç yok adamlaraKışın soğukta iyi oluyor gece yaniama sıcak su torbası işimi görür diyosan gerek yok evlenme bencede
Buda iyi fikirmisAfiyet olsun canım
Elektrikli battaniye sağolsun canım kışın da ihtiyaç yok adamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?