- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Maşallah@fesang benim basenim var mı?
Şükür canım bende iyiyimİyi akşamlar
Cuma kaçtın dostum?
Selâm ben iyiyim çok şükürsen nasılsın?
Amin cümlemizeAllah iyilik versin canım
Rabbim güç versin canımGünaydın.. bugün sahura son 10 dk varken uyandık.. hızlıca 1 bardak süt hurma ve muz yedim. Doğru düzgün su bile içemedim.. üstelik çok çok yoğun bir gün benim için.. Rabbim dayanma gücü versin inşallah
Günaydın kaptanım. Çok yorgundum dokuz buçuk gibi koltukta uyumuşum. Şimdi yazıyorum hemen.Geçmiş bitmiştir
sara_28 kaptanım tebrik ederim
Zipzip- Ve Cordelia Kaptanlarım elinize emeğinize sağlık
Maviokur , biliyorum yoğunsun, menü ve adım paylaşabilirmisin kuzum
sandriyon , ne yedin kızmam söz, menü ve adım paylaştın mı?
yazarhanim35 , pazartesi menü ve adım paylaştın mı kuzum
North River , menü ve adım paylaştın mı canım?
pastelfit , üzgünsün biliyorum, menü ve adım paylaştın mı canım?
Wilma11 , sanki adım vardı? Menüyü ben mi kaçırdım kuzum?
O migren ağrısı ne fenadır.İnşallah degildir.tansiyonuna baktın mı?Kuzum 2 gün oruç tuttum kaporta dağıldıbaşım ensemden şakaklarıma, ordan alnıma, gözlerimin arkasına kadar zonkluyor. Hiç ihtimal vermek istemiyorum ama migreni araştıracağım. Hiç normal değil çünkü.
İçime öküz oturdu.
Sağol canımÇok üzüldüm
Kaza geçirmişti, barınakta da hasta olmuş bakımsızlıktan , iyileşir gibi oldu ama olmadı.Yaa basiniz sagolsun canim benim, hasta miydi kuzum?
Yaa ben onlara asla bakamiyorum ama rabbimden diliyorum ki bunu yapan insanlarin kalbine oyle buyuk bir sevgi koysun ki, o sevgide bogulup, hatalarindan donup duzeltmek icin omurlerinin kalanini iyilige harcasinlar..o insanlara cok uzuluyorum, nasil bir sevgisizliktir yasadiklari. Ama asil o masum kuzulara uzuluyorum, ne gunahlari var o yavrularin. Nedir biz insanoglundan cektikleri. Sigamadik su koca dunyaya..
Bende Jlo ( jennifer lopez ) gibi kalçalari seviyom ama bende kilo verince vucutta hepsi gidiyorOlması gereken kadar var. Ben dümdüz inmesini sevmiyorum böyle gayet güzel cordişim
Allah kolaylık versin balımGünaydın kaptanım. Çok yorgundum dokuz buçuk gibi koltukta uyumuşum. Şimdi yazıyorum
Günaydınla rkuzumIyi akşamlar ablacim
Gümnaydınlarİyi akşamlar
Cuma kaçtın dostum?
Selâm ben iyiyim çok şükürsen nasılsın?
Veririsin cumaya kadar merak etmesağ olsun ya. Şu ağrılarım gitsin de elbet vereceğim.
Rica ederim şimdi iyisin demi
Ellerine sağlık olsunDemek kalanlar sizin nasibinizmiş
Sevdiğim adam diye başlıyor benim mesajlardanda bulursunKonu başlığını öğrenebilir miyim, yatarken okurum
04 Nisan pazartesiGeçmiş bitmiştir
sara_28 kaptanım tebrik ederim
Zipzip- Ve Cordelia Kaptanlarım elinize emeğinize sağlık
Maviokur , biliyorum yoğunsun, menü ve adım paylaşabilirmisin kuzum
sandriyon , ne yedin kızmam söz, menü ve adım paylaştın mı?
yazarhanim35 , pazartesi menü ve adım paylaştın mı kuzum
North River , menü ve adım paylaştın mı canım?
pastelfit , üzgünsün biliyorum, menü ve adım paylaştın mı canım?
Wilma11 , sanki adım vardı? Menüyü ben mi kaçırdım kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?