Afiyet olsun canım5 nisan menum
Sahur 5 6 adet sarma
1 avuc antep fistigi
Iftar
1 kepce kuru fasulye
1 tabak sarma
3 4 yk yogurt
sara_28 Cordelia @Kendinin en iyi hali ol
Afiyet olsun kaptanim ❤Menü yazayım
Sabah
Bir tane fit yulaf tost
Öğle
Yok
Akşam
Bir kase arpa şehriye çorbası
Bir tabak etli bezelye yemeği
Dört beş kaşık bulgur pilavı
Beş altı tane acı turşu biberi
Nir kase yoğurt
Bir dilim pide
Su 3 litre spor 30 dakika leslie ve 7829 adım
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 3041665
Afiyet olsun canim ❤05 Nisan 2022
sahur 04.15
sucuklu kaşarlı omlet
5 zeytin + 1 tk tahin pekmez
domates biber
10 çiğ badem
1 parça pide
iftar 19.45
et sote
pilav (basmati pirinci yani glisemik indeksi düşük)
salata
2 cevizli baklava
az sonra tarçınlı yeşil çay falan içerim.
1,5 lt suZipzip- gezegenfeza Cordelia
Eki Görüntüle 3041666
Afiyet olsun canimSelam kızlar,
Valla yiyorum çünkü çok az yemiştim iki gündür, fenalık geliyordu az kalsın. Bu tatlıyı hakettim
Sunum güzel olmadı
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanim ❤
Afiyet olsun canımSelam kızlar,
Valla yiyorum çünkü çok az yemiştim iki gündür, fenalık geliyordu az kalsın. Bu tatlıyı hakettim
Sunum güzel olmadı
valla almayayım dedim ama dayanamadım. oruçluyken zor olduAfiyet olsun canim ❤
Sutlac bitmese daha iyiymis sanırım
İyi akşamlar canim cok gecmis olsunİyi akşamlar kızlar. Bugün gözlerimin arkasına ve tepeme kadar daraldı acı. Merdiven inip çıkarken beynim yerinden oynuyormuş gibi oluyor, çok mide bulantısı yapıyor. S Suskunkardelen canım durum bu.
Dün gece ne yaptıysam dindiremedim acıyı, gece uyuyamadım saatlerce. Ne ilaç, ne masajlar fayda etmedi. Kolonyalar kokladım, nane limon yağlarıyla şakaklarıma masajlar yaptım ama nafile. Allah dermansız dert vermesin ama ben doğumda bu kadar acı çektiğimi hissetmedim.
Gece gerildim, gerildim 1 paket bisküvi patlattımSonra bütün gün bunun derdi de bindi tepeme, bahane arıyormuşum gibi her fırsatta yemeye sarılıyorsun diye kızıyorum kendime sabahtan beri.
Afiyet olsun canim ❤Bugün menüm,
Sabah 12.00
1 küçük avokado,
1 kk peynir,
2 pırasalı poğaça.
Akşam 18.00
1 kepçe çorba,
Avuç içi kadar pide,
2 yk patates püresi,
3 yk kavurma.
Su: 3 ltye tamamlayacağım.sara_28 Zipzip- She-Raa
Özellikle yemeklerden sonra çok bulantım oluyor bugün. Minik hareketler yapmaya çalışıyorum başım dönüyor gibi oluyor.
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun canim ❤
afiyet olsun canım. Geçmiş olsun, dikkat et kendineBugün menüm,
Sabah 12.00
1 küçük avokado,
1 kk peynir,
2 pırasalı poğaça.
Akşam 18.00
1 kepçe çorba,
Avuç içi kadar pide,
2 yk patates püresi,
3 yk kavurma.
Su: 3 ltye tamamlayacağım.sara_28 Zipzip- She-Raa
Özellikle yemeklerden sonra çok bulantım oluyor bugün. Minik hareketler yapmaya çalışıyorum başım dönüyor gibi oluyor.
geçmiş olsun yaa üzüldüm. gerçekten ben de şimdi migrenden şüphelendim. bence vakit geçirme doktora git. en azından o olup olmadığını bilirsin.İyi akşamlar kızlar. Bugün gözlerimin arkasına ve tepeme kadar daraldı acı. Merdiven inip çıkarken beynim yerinden oynuyormuş gibi oluyor, çok mide bulantısı yapıyor. S Suskunkardelen canım durum bu.
Dün gece ne yaptıysam dindiremedim acıyı, gece uyuyamadım saatlerce. Ne ilaç, ne masajlar fayda etmedi. Kolonyalar kokladım, nane limon yağlarıyla şakaklarıma masajlar yaptım ama nafile. Allah dermansız dert vermesin ama ben doğumda bu kadar acı çektiğimi hissetmedim.
Gece gerildim, gerildim 1 paket bisküvi patlattımSonra bütün gün bunun derdi de bindi tepeme, bahane arıyormuşum gibi her fırsatta yemeye sarılıyorsun diye kızıyorum kendime sabahtan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?