Migrenin mi var Canım o çok kötü bir illet 3 sezaryen oldum defalarca kez diş yaptırdım diş çektirdim dış ağrısının dibini yaşadım ama migren kadar fena şey yaşamadım Allah yasatmasin.İyi akşamlar kızlar. Bugün gözlerimin arkasına ve tepeme kadar daraldı acı. Merdiven inip çıkarken beynim yerinden oynuyormuş gibi oluyor, çok mide bulantısı yapıyor. @Suskunkardelen canım durum bu.
Dün gece ne yaptıysam dindiremedim acıyı, gece uyuyamadım saatlerce. Ne ilaç, ne masajlar fayda etmedi. Kolonyalar kokladım, nane limon yağlarıyla şakaklarıma masajlar yaptım ama nafile. Allah dermansız dert vermesin ama ben doğumda bu kadar acı çektiğimi hissetmedim.
Gece gerildim, gerildim 1 paket bisküvi patlattımSonra bütün gün bunun derdi de bindi tepeme, bahane arıyormuşum gibi her fırsatta yemeye sarılıyorsun diye kızıyorum kendime sabahtan beri.
Polyanna.Olsun ikiz, yorulup rahat uyursun
Geçmiş olsun kuzum.Migrenin mi var Canım o çok kötü bir illet 3 sezaryen oldum defalarca kez diş yaptırdım diş çektirdim dış ağrısının dibini yaşadım ama migren kadar fena şey yaşamadım Allah yasatmasin.
Bugünlük kalma, bişey olmazİkiz oturuyoruz zaten bişey yaptığım yok da yalnız kalmak istiyorum biraz
Vavvvv ortime bak.Tamam canim
Kusura bakmayin iftardan once tartildim
Cuma:62.1
Pazartesi:61
Fark:1.1 kg
Cordelia sara_28 @Kendinin en iyi hali ol Zipzip-
Teşekkür ederim güzel kaptanim.Afiyet olsun kaptanim
En kısa zamanda gideceğim canım doktora.geçmiş olsun yaa üzüldüm. gerçekten ben de şimdi migrenden şüphelendim. bence vakit geçirme doktora git. en azından o olup olmadığını bilirsin.
Hiç olmadı. 36 yaşıma gireceğim, belki 3 kere ağrı kesici almışımdır ağrı için bu zamana kadar. Bu seferki ağrı da değil, acı baya.Daha önce de var mıydı böyle agrın?
Düne kadar diildim, dünden beri şükrediyorum daha çokPolyanna.
Kuzum artık ondan şüpheleniyorum. Geçmiyor, ne yaptıysam geçmedi. Boyun fıtığım için nörolojiye görünecektim zaten ilerleme var çünkü, erkene alacağım doktora görünme işini. Bu illetten senelerdir çeken bir arkadaşımla görüştüm biraz önce, başımı sıkıca bağlayıp full karanlıkta yatacağım şimdi.Migrenin mi var Canım o çok kötü bir illet 3 sezaryen oldum defalarca kez diş yaptırdım diş çektirdim dış ağrısının dibini yaşadım ama migren kadar fena şey yaşamadım Allah yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?