46 canım, ne işe yarıyor. Gerçi şu an kınam yok.Yaş kaç canım
Ayak altına kına yakmayı denermisin
Çok geçmiş olsun hayatım, bir kaç gün oruç tutmasan mı? Bir de az yeme , düzgün ye yemeklerini. Haftaya tatilde güzel bi dinlen canımHayırlı geceler canım arkadaşlarım. Bu hafta hastalık, okul yoğunluğu , Ramazan hepsi üst üste geldi. Ben bayağı hazırlıksızmışım. Bocaladim iyice. İlaçlarımi alıyorum bir de aşı olacağım bahar alerjisi için ondan sonra iyice toparlarim. Önümüzdeki hafta bir hafta tatil de var. Her şey yoluna girecek inşallah. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür eder hepinizi ayrı ayrı öperim. Yukarıya alintilamadigim bir mesajınız varsa çok özür dilerim bu kadarını toparlayabildim. Ancak yakın geçmişe bakabildim. Hakkınızı helal edin nolur. Hepsini telafi edeceğim.
Pastelfitim de mi hasta
Yaşıt sayılırız, bende 47 yaşındayım46 canım, ne işe yarıyor. Gerçi şu an kınam yok.
İyi geceler canımMisafirim az önce gitti ortalığı topladım derhal yatıyorum öpüyorum herkesi
Evet yaşıtızYaşıt sayılırız, bende 47 yaşındayım
Bacaklarım ve ayaklarım çok ağrırdı, sürekli ağrı kesici içerdim, olduda unuttum, ağrıdan ağlayacak duruma gelirdim.
Ayağınıza sirkeli kına yakın ve 1 saat bekleyin! Bakın nelere şifa...
Detoks etkisine sahip olan kına, elma sirkesi ile birleştiğinde toksinleri dışarı atmaya yarıyor. İşte kına ve sirke karışımının faydaları...www.ensonhaber.com
Ayağımın altına kına yaktıktan 2 gün sonra ağrı kesildi
Zipzip- Cordelia gezegenfeza Elhan
Kahvaltı 08.45
1 d süzme peynir
2 zeytin
2 kare pide maydanoz
Öğle 13.30
Kemik suyuna yulaf limon pul biber, bir kase
3 kaşık dolapta beklemiş patates salatası
Akşam 16.45
Pırasa, yoğurt, tambuğday unu, yumurta, peynir ile krep kadar bir omlet.
Ayran
Ara 21.00
1 kk tiramisu
1 b ayran
Su 2,5
Adım5.126
Hanımlar iyi geceler
Afiyet olsun İyi gecelerPzt menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 1 dilim tulum peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal nutella yarım sucuklu yumurta
İftar 1 tabak sac kavurma 2 kaşık pirinç pilavı ayran 1 lokma ramazan pidesi
Su 1.5 lt
Salı menüm
Sahur 1.5 tb ekmek 2 dilim peynir 3 yeşil zeytin domates salatalık 1 çatal nutella 1 tabak menemen
İftar 1 küçük tabak bulgur pilavı 2 kaşık ciğer kavurma yarım kase mantı yoğurtlaması
Su 1 lt
Zipzip- Elhan
Teşekkür ederim bitanem hepimize sağlıklı günler dilerim. Az yememe lüksüm olmuyor her hastalığımi diyete bağlayan bir koca var.Çok geçmiş olsun hayatım, bir kaç gün oruç tutmasan mı? Bir de az yeme , düzgün ye yemeklerini. Haftaya tatilde güzel bi dinlen canım
Ben daha iyiyim biraz hasta oldum
Sağ ol bitanem
Canım paylaştım ama ben , saat 24 u geçince diye yazıyorumWilma11
sandriyon
Maviokur
Kızlar menü ve adım unutmayın
North River
Dünde menü paylaşmamışsın, iyimisin canım
Tamam cnm ben genelde Sahura kalkınca yaziyorumWilma11
sandriyon
Maviokur
Kızlar menü ve adım unutmayın
North River
Dünde menü paylaşmamışsın, iyimisin canım
Bu seferlik idare et tatlımŞey ben kordis degilim
Nasil oldun ablaSağ ol bitanem
Sağ ol bitanemNasil oldun abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?