Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merciiiii.

@fesang ben de basen var diyor. O zaman ben de basenin kralı var.

Günaydın

Günaydın canım.

Günaydın .

Günaydın şira

Canımsın.

Günaydın eppekim.
Yarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmış
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim ne corbasi ictin

Gecen yil bende cok zorlanmıştim
Ancak 9gun tutabildim
Şimdi emzirmeyi 2ye indirdim daha rahatim sukur

Sagol kaptanim
Yayla çorbasıı canim
Afiyet olsun ortim
Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 yk çikolata
4 dilim wasa
2 kuru incir

İftar
Yarım kase çorba
150 gram et sote
2 kaşık pilav
Yogurtlu karnabahar
Salata

Ara 22.00
1 Türk kahvesi
1 baklava

Zipzip- @sara_28
2 yemek kaşığı çikolata mı o
Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.
Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparım
İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyice Gözlerimiz arıyor sürekli seni cee de böyle
Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslında

İyi geceler bebişler. Sahura kalkmayacağım yedim bir şeyler.
Ne yedin ne yedin
Wilma11
sandriyon
@Maviokur
Kızlar menü ve adım unutmayın
North River
Dünde menü paylaşmamışsın, iyimisin canım
Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyim

İyi geceler canım

Evet yaşıtız Muhteşem bişey o zaman. Aslında kınam vardı taşınırken yok oldu çarşıya gidince aktardan alayım. Kaydettim, ilk fırsatta deniyeceğim. Teşekkür ederim
Benim inanılmaz ağrılarımı dindirdi ya herkese tavsiye ediyorum
Oruca başlayınca tekrar yakacağım.
Yalniz sirke doğal olursa daha iyi olur

Günaydin
Dünkü menüm
Sahur 3:30
Sahurda dünden kalan yemegi yedik
Bi kase yeşil mercimek çorbasi
4 piliç lale
Azicik pide
Portakal suyu
İfrar 19:30 kaynanamdaydim misafirler vardi)
Bi kase mercimek çorbasi
Bi kaşık taze fasulye
4 köfte minicik kase pilav
Salata
Su
Çay kahve
( çok yedim )
Adım
Zipzip- Cordelia gezegenfeza erenmothers

Eklentiler

• 0C5E015E-FACF-4BCD-91ED-2A3B84D52C0D.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 34
Ben kaçırdım heralde canım
Kızım gezegen bu iki oldu iyimisin?

İkinci cpcuk için tereddütte kaldım üzerimde baskı var sanki dün misafirler yap bi tane doğur
Düşünmüyom diyip geçtim
Herkes yap yap
Valla birden SANANE Diyesim geliyor diyemiyom insanlara ya bakmasi gereken benim büyütmesi gereken benim diyorum ama baskı üstümde kaldı

Migi misafirler varken esin yokmuydu ? Esin istemediğini defalarca soylemedi mi yaparsan eğer bir taraf istemiyorsa her sorunda hatta her hastalığında böle sen istedin diyecek. Baskı vs bahane kimse kimsenin yatak odasına karışamaz. Biz bilmiyor muyuz yapmayı deyip geçebilirsin ne baskısı Allah aşkına . Kendin çok istiyorsan eşini ikna etmeye bak bence

Bizim bir teyze vardı ( hâlâ var)
Nerde görse 1 çocuk daha yap der, bense benden büyüklerle bu konuları konuşmayı sevmiyorum.
En sonunda bağlıyım artık olmaz kusura bakma istesemde yapamam deyince beni bıraktı, şimdi kızım için diyor bir tane daha yapsın .
Ben anlayamıyorum bu insanlar neden herşeye burnunu sokar?

Gezegenin iç hesaplaşması gidip 1 saat yatıyim inşallah. Haydi kaptanisko sende uyu
Oğlum gececi, 1 saate isten gelecek, o gelene kadar uyuyamam ki.
Yolu biraz uzak, havalar kötü, ehliyet yeni, gerçi güzel sürüyor da cahil elinden telefon düşmüyor

Dahs geçen gün geldiler defalarca dedim düşünmüyom diye anlamiyorlar neden baskı yapıyo bilmiyom ?
Eşimde istemiyor düşünmüyom dedi bende dedim ki bakmasi gereken benim oda kaynanan bakar diyor bende he bakar dedim
Sonra sustu millet neden karışmak zorunda ! Ben neden insanlarin dedikleri yapmak zorundayim karar eşim ve benim Yani

Bak bana aynen diyo“ kızın için yap bi tane“!?? Bu lafa sinir oluyom neden yapayım ya ?
Kardeş istiyor bebekleri seviyor ama şimdilik durum vahim degil ve düşünmüyorum ssdece baskılar bunattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…