- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İnşallahAy ben bittimçok yoruldum. Elim ikide bir bardaklara gidiyor. 3 çeşit içecek aldim yemeklerim hazır çok şükür. Marullari bile yikadim suya koydum semizotlarini falan. İnşalah güzel olmuşlardir yemeklerde
Teşekkürler kaptanimMecburen
Ellerine saglik canim
Valla şartlari gördükçe korkmaya basladim. Regldem sonra ilaca başlıcamZoro yüzden düşünmüyorum
Eee yapacak bisey yok canim o zaman herkes iftara yakin tartilsinZipzip- oruç tutup çalışanlar iftardan önce mecbur anladım ama aklıma şu geldi. Oruç tutup evde olanlar daha erken tartilmis olacak ya, çalışanlar iftara yakın tartılacagi için , daha avantajlı oluyor. Çünkü daha çok aç kalmış oluyor. Ben dahil.
Bakiyorum kimse yok cikiyorumYine mi kimseler yok
İşte aynen yapacak bir şey yok. Öylesine dedim, aklıma geldiEee yapacak bisey yok canim o zaman herkes iftara yakin tartilsin
Evet ben de bazen öyleBakiyorum kimse yok cikiyorum
Yaa en dogrusu boyle canimİşte aynen yapacak bir şey yok. Öylesine dedim, aklıma geldiiftara yakın da olur düşündüm ama sen bilirsin, çünkü etiketlemek gerekecek.
Sorsaydın soylerdimZipzip- zorla buldum mesajımı. Kaç kgydim diye. Kafam duruk sayfalarca atlayarak cumaya ulaştım. Bildirim yaparken söylemem lazım çünkü
Hayırlı iftarlar,Hayirli iftarlar
Yaa hic sorma cok spontan gelistiÖnceki günde benim minik sahura kalktı suratı da beş karış süt içerek eşlik etti
Ben cumartesiye davet ettim sen çok tehlikeli gune ayarlanmışsin
Eskiden televizyonda çıkardı, kasete çekerdikBegendim ama tanidik geldi sanki emin olamiyorum
Her cumayı takvime not alirsan daha kolay olur.Zipzip- zorla buldum mesajımı. Kaç kgydim diye. Kafam duruk sayfalarca atlayarak cumaya ulaştım. Bildirim yaparken söylemem lazım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?