UyumaklaHerkese hayırlı sabahlar , nasıl geçti geceniz ?
Güle güle canım hayırlı haberlerle dön inş.Ben gidiyore deli doktoruna
Çocuklar kalkmadıysa yatağına geri dönGünaydın kızlargözlerim yanıyor hala çok uykum var
Rahat uyuyabildin mi onu soruyorumUyumakla
Günaydın dilekcimGünaydın kizlar
Günaydın hoşgeldin bu arada seninle tanismadik sanırım ben MerveGünaydin, hayirli bereketli sabahlariniz olsun
Günaydın canımGunaydin kizlar
GünaydınGünaydın
Günaydın canım
Günaydın.
Günaydın ablaSalimiz da güzel geçsin inşallah.
Günaydın
Anladım canımAy yok kuzum ya , yanlış anlamadım. Ben dışarda açık havada yürüyüş yaparken elimde telefonla yazabiliyorum. Ama evde yürürken ayakta yazamıyorum. Midem bulanıyor ne hikmetse anlam veremiyorum. O yüzden oturup yazar sonra devam ederim
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar ❤❤
Hayırlı sabahlar canım , gecem iyi geçmedi ya dün beni aldı bir üşüme napsam ısınamadım kan şekerim düştü sanırım gece 4 gibiydi uzum yedim anca kendime geldimHerkese hayırlı sabahlar , nasıl geçti geceniz ?
GünaydınGünaydın kızlar ❤❤
Hayırlı sabahlar, 1 yıldır geçtiği ve en az 1 yıl daha geçeceği gibi UYKUsuzHerkese hayırlı sabahlar , nasıl geçti geceniz ?
Günaydın, Allah kolaylık versinGünaydın kızlargözlerim yanıyor hala çok uykum var
Kalkmadı canım da dün benim kıza ödevini yaptiramadim bir türlü birazdan onu kaldiririm uyursan kaçta kalkarım kim bilirÇocuklar kalkmadıysa yatağına geri dön
Günaydın , sende hoşgeldinGünaydın, Allah kolaylık versin
Salgın var bu sıralar dikkat et bol su iç beslenmene de dikkat et . Geçmiş olsunGünaydın dilekcim
Günaydın hoşgeldin bu arada seninle tanismadik sanırım ben Merve
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın abla
Anladım canım
Günaydın kaptanım
Hayırlı sabahlar canım , gecem iyi geçmedi ya dün beni aldı bir üşüme napsam ısınamadım kan şekerim düştü sanırım gece 4 gibiydi uzum yedim anca kendime geldimufakligim mışıl mışıl uyudu ben uyuyamadım
Günaydın canımGünaydın tatlışlarimben bir kahvalti yapayım bebe uyanmadan
Hos buldukGünaydın , sende hoşgeldin
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın tatlışlarimben bir kahvalti yapayım bebe uyanmadan
Günaydın kizlar
Hangi hesap at bakayım bende çıkmıyor kocisi ile yeni hesap almışKız niye gaza geldin biz konuşur konuşur sonra gider sarılır yatarızfiliz Instagram da kocişimle kayfe keyfi diye resim bile paylaşmış gece gece E Elif_Eylul
Günaydin, hayirli bereketli sabahlariniz olsun
Gunaydin kizlar
Günaydın
Günaydın.
Salimiz da güzel geçsin inşallah.
Günaydın
Herkese hayırlı sabahlar , nasıl geçti geceniz ?
Günaydın meleklerimmmmGünaydın kızlargözlerim yanıyor hala çok uykum var
Ederim canımSalgın var bu sıralar dikkat et bol su iç beslenmene de dikkat et . Geçmiş olsun
Günaydın canımafiyet olsun
Günaydın canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?