Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canım
Ben iyiyim cnm sağol. Dün küçük için hastanedeydim. Şuan büyük için burdayım. Olmaktan korktuğum yerdeyim hadtanedeyim
AAlllah dermansız dert vermesin, bunlar küçük şeyler
Çok geçmiş olsub canım
Ne biliyim kiz tv actigimiz yok netede giremeyince siberr fiber bilmiyorum
Benimde haberim yoktuda maşallah filizin kulağı kesikben wp cebelesirken o uyandırdı sağolsun

Afiyet olsun ablam ayaklarına sağlık
Ermemi ya bileydim 15 evlenirdim
Öyle dediğime bakma ben o haltin alasını yedim
Elma güzeli afiyet olsun
Teşekkürler ablacım
Kız niye gaza geldin biz konuşur konuşur sonra gider sarılır yatarızfiliz Instagram da kocişimle kayfe keyfi diye resim bile paylaşmış gece gece @Filiz16
Aa benim instaya da bak bende paylaşıyorum... Dermişim
Maşallah kaptanım ayaklarına sağlık

Tmm anladım teşekkürler Nehir6161 oldu şimdi
Rica ederim canım
Afiyet olsun ilk göz ağrım ,nasılsın biriciğim?
Hani adim atmayacaktin dinlenecektin
Yattım kaptanım . Sonra bir arkadaşın abisi ameliyata girecekti onun için tefriciye verdi bana . Zaten kalkıp yürüyüşümü tamamlayacaktım. 2sini bir arada çıkardım ama yavaş yavaş yürüyünce de olmuyor. Belim koptu . Ama sen zaten beni tanıyorsun şimdi ben tamamlamadan duramam ki 15 000 neki yani
Gideyimde saatimi yaptirayim siz görün beni spora seçmediğinize pisman olucaksiniz
Sen zaten spor yapmadan da olur canım, en az adımın zaten 30 000 .
Ben iyiyim cnm sağol. Dün küçük için hastanedeydim. Şuan büyük için burdayım. Olmaktan korktuğum yerdeyim hadtanedeyim
AAlllah dermansız dert vermesin, bunlar küçük şeyler.
Geçmiş olsun canım .
Büyük kızı kaldirdim geri uyudu ödevleri ben yaparım artik uyandığında birde beni niye uyandirmadin diye bidi bidi yapar
Gerçekten ödevleri sen mi yapacaksın
Günaydın güzeller sevinmesinler dün yedim diye bugün yine dikkat edicem
Herkes kendine çalışır güzelim. Yarış var diye şimdi o kadar da kasmamak lazım . Yesen de sevinmem aç kalsan da üzülmem sonuçta kendi kendine karar veriyorsun

4 Ekim spor
15137 adim 1513 puan
Zipzip- @Filiz16 madamhd
Ayaklarına sağlık canım
Ayaklarına sağlık canım harikasın
Afiyet olsun canım
Amin canım biran önce toparlanırsınız inşallah

geçmiş olsun gülüm kuzucuklarına , küçük çocuk oldu mu hastane de sık ziyaret ediliyor maalesef

Günaydın kıslar

Gideyimde saatimi yaptirayim siz görün beni spora seçmediğinize pisman olucaksiniz

Gunaydin kizlar dun bizim ev ve telde netler cekmiyordu sizde de oyle miydi ? Sabah duzelmis

Günaydın güzeller sevinmesinler dün yedim diye bugün yine dikkat edicem

Günaydın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…