Günaydın canımGünaydınnn
Çok geçmiş olsub canımBen iyiyim cnm sağol. Dün küçük için hastanedeydim. Şuan büyük için burdayım. Olmaktan korktuğum yerdeyim hadtanedeyim
AAlllah dermansız dert vermesin, bunlar küçük şeyler
Benimde haberim yoktuda maşallah filizin kulağı kesikNe biliyim kiz tv actigimiz yok netede giremeyincesiberr fiber bilmiyorum
Gunaydin canim ❤Günaydın güzellersevinmesinler dün yedim diye bugün yine dikkat edicem
Günaydın canımGünaydın güzellersevinmesinler dün yedim diye bugün yine dikkat edicem
Afiyet olsun ablam4.10 pazartesi
12.00
2 dil. Tb ekmegiyle tost
2 yumurtali omlet
6 y. Zeytin
1 kase salata
16.00
3 hurma
1 avuc kuruyemis
18.30
Kocaman kase tonlu salata
1.5 bar. Ayran
2 lt su
Zipzip-
@Cordeliaa
@Filiz16
Gurbettt42
Eki Görüntüle 2927196
Öyle dediğime bakma ben o haltin alasını yedimErmemi ya bileydim 15 evlenirdim
Teşekkürler ablacımElma güzeli afiyet olsun
Aa benim instaya da bak bende paylaşıyorum... DermişimKız niye gaza geldin biz konuşur konuşur sonra gider sarılır yatarızfiliz Instagram da kocişimle kayfe keyfi diye resim bile paylaşmış gece gece @Filiz16
Maşallah kaptanım ayaklarına sağlık
Rica ederim canımTmm anladım teşekkürlerNehir6161 oldu şimdi
Afiyet olsun ilk göz ağrım ,nasılsın biriciğim?Günaydın kizlarr
Dünkü menüm 04.10.2021
Kahvaltı 09.00
3 kaşık lor peyniri
Domates salata
5 zeytin
2 çatal Sarelle
Ara 11.00
Türk kahvesi
Öğlen 13.00
1 dilim cvadar ekmeği
5 kaşık yogurt
3 kaşık imam bayıldı
Ara 16.30
Türk kahvesi
1 porsiyon beyaz üzüm
Aksam 21.30 (marketten geldik yemek geç saate kaldı)
Salata 4 çatal makarna
1 litre su
Ve yürüyüş
Zipzip- @Filiz16
Yattım kaptanım . Sonra bir arkadaşın abisi ameliyata girecekti onun için tefriciye verdi bana . Zaten kalkıp yürüyüşümü tamamlayacaktım. 2sini bir arada çıkardım ama yavaş yavaş yürüyünce de olmuyor. Belim koptu . Ama sen zaten beni tanıyorsun şimdi ben tamamlamadan duramam ki 15 000 neki yaniHani adim atmayacaktin dinlenecektin
Sen zaten spor yapmadan da olur canım, en az adımın zaten 30 000 .Gideyimde saatimi yaptirayim siz görün beni spora seçmediğinize pisman olucaksiniz
Geçmiş olsun canım .Ben iyiyim cnm sağol. Dün küçük için hastanedeydim. Şuan büyük için burdayım. Olmaktan korktuğum yerdeyim hadtanedeyim
AAlllah dermansız dert vermesin, bunlar küçük şeyler.
Gerçekten ödevleri sen mi yapacaksınBüyük kızı kaldirdim geri uyuduödevleri ben yaparım artik uyandığında birde beni niye uyandirmadin diye bidi bidi yapar
Herkes kendine çalışır güzelim. Yarış var diye şimdi o kadar da kasmamak lazım . Yesen de sevinmem aç kalsan da üzülmem sonuçta kendi kendine karar veriyorsunGünaydın güzellersevinmesinler dün yedim diye bugün yine dikkat edicem
Nasıl o haltın alasını yedinAfiyet olsun ablamayaklarına sağlık
Öyle dediğime bakma ben o haltin alasını yedim
Teşekkürler ablacım
Aa benim instaya da bak bende paylaşıyorum... Dermişim
Maşallah kaptanım ayaklarına sağlık
Gerçekten ödevleri sen mi yapacaksın
Kolay gelsin canımBen en nefret ettiğim alış verişe gidip alış veriş yapayım.
Ayaklarına sağlık canım
Ayaklarına sağlık canım harikasın
Afiyet olsun canımGünaydın kizlarr
Dünkü menüm 04.10.2021
Kahvaltı 09.00
3 kaşık lor peyniri
Domates salata
5 zeytin
2 çatal Sarelle
Ara 11.00
Türk kahvesi
Öğlen 13.00
1 dilim cvadar ekmeği
5 kaşık yogurt
3 kaşık imam bayıldı
Ara 16.30
Türk kahvesi
1 porsiyon beyaz üzüm
Aksam 21.30 (marketten geldik yemek geç saate kaldı)
Salata 4 çatal makarna
1 litre su
Ve yürüyüş
Zipzip- @Filiz16
Amin canım biran önce toparlanırsınız inşallahBen iyiyim cnm sağol. Dün küçük için hastanedeydim. Şuan büyük için burdayım. Olmaktan korktuğum yerdeyim hadtanedeyim
sizde de mi çekmiyordu biz de de öyleydi watsap mesajları bile gündüz yazılanların hepsi gece 1:42 de gelmişGunaydin kizlar dun bizim ev ve telde netler cekmiyordu sizde de oyle miydi ? Sabah duzelmis
kk çalışsa ne olur net yoktu ki siz nasıl gelip yazdınız bacım :)Uyan uyan sabah oldu uyan uyan sabah oldu
Heryer çöktü siber fiber her türlü saldiri vardi bir kk çaliyordu
geçmiş olsun gülüm kuzucuklarına , küçük çocuk oldu mu hastane de sık ziyaret ediliyor maalesefBen iyiyim cnm sağol. Dün küçük için hastanedeydim. Şuan büyük için burdayım. Olmaktan korktuğum yerdeyim hadtanedeyim
Günaydın kıslar
Gideyimde saatimi yaptirayim siz görün beni spora seçmediğinize pisman olucaksiniz
Gunaydin kizlar dun bizim ev ve telde netler cekmiyordu sizde de oyle miydi ? Sabah duzelmis
Günaydınnn
Günaydın güzellersevinmesinler dün yedim diye bugün yine dikkat edicem
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın canlar
Günaydın canim ❤Günaydın
Gunaydin abla ❤
Bizim nelerde sorun yoktu abla akşam burda sohbet ettikkk çalışsa ne olur net yoktu ki siz nasıl gelip yazdınız bacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?