Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

geçmiş olsun gülüm kuzucuklarına , küçük çocuk oldu mu hastane de sık ziyaret ediliyor maalesef
Malesef, okula başladı başlayalı evde herkrs hasta
Biz anne baba olarak özele gidiyoruz ama çocuklat ben çalışmadığım için hakları bitti,işe başlayana kadar devlete gidiyorlar, büyük şehirde devlete randevu bulmak tam bir çile. Kulağı tıkalı kızın koca ankarada en erken kbb randevusu 22sinden sonra. Çocuk doktoru yönlendirdi vs dedim de zar zor kabul etti, sonuçta temizlemedi kulağı da ilaç yazıp gönderdi ama allah yardımcısı olsun herkesin hastanın da doktorunda, bu ülkede parası olana imkanı olana her şey kolay

Ne adimlar atmisiz yaris olunca

Bir zamanlar biz mi bu

Ayyulduz kim acaba brn yeni sanıyordum

24 saat hiç durmadan yurudunuzmu

bazı şehirlerde özeller de devlet gibi kalabalıkmış gülüm, ben de bu yaz hastaneden çok çektim ilaçlı tomografiyi çektirmeyi başardık sonuç 40 gün sonra dediler , eşim de çektirdi kolonoskop yaptırdı ona da 40 gün dediler ama 50 günü geçti hala sonuç belli değil :)
çocuğun kulağını temizlemek için yıkaması gerekmez mi yıkama hiç iyi değil her sene yine kapanıyor bir de kulak içi tahriş olursa kabuklanıp duruyor aylarca egzama gibi , inşallah ilaçla hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…