Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

he kafayı yemiştik. Akşama kadar yürüyordum. Hatta tekrar yarış olursa gece de yürürüm gece büyük kayıp oldu diye düşünmüştüm. Kafamızda huni geziyorduk. Güzel günlerdi.
Valla ya hiç unutmadım bunları adım atmaya alışmışım 10 bin zor gelirdi ata ata ayaklar alıştı hala 10 bin atıyorum

10 saat yürüdüm ben. Sonradan kendime kızdım neden gece yürümedim diye. 4. takımı yendik bu muhteşem kızlarla.
sizin muhteşem adım sayılarını görünce sizin gezen tavuk benim de oturduğu yerden yiyen et tavuğu olduğuma karar verdim

nasılsın mefkuşum , bu gün başsağlığına gidecekmişsiniz uzakmış baya da kim vefat ettiyse allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
Sagol cnm biraz yorgunum kahveyle gözümü acmaya calisiyom :))

Esimin dayisinin torunu vefat etmisti
Cocuk 9 - 10 yaslarinda kanserdi
Tr den gelmişler, oraya gidecez

Sen nasilsin
Boynun kolun nasil oldu

Dün bizde net vardi sadece inst face wp olmuyordu

4 ekim menusu

Sabah
Tavada peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Salatalik

Ara turk kahvesi 8 9 üzüm

Ara 1 sb kefir

Akşam 18.40
1 kase mercimek corbasi
1 parca firinda palamut
Salata

madamhd Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20211004-222747.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34
Cnn artık aspiratör gibi çekiyorlar,yıkama kalmadı o eski teknoloji

1 özel falan varsa dediğin gibi devletten beter oluyor. Ama vüyükşehirde alternatif çok özel rahat.

Ay yılllarrr önce 25yıl falan mr anjio çektircem, 2 sene sonrasına gün verdiler. Ben de gittim 2 sene sonra, çektirdim ve ne oldu biliyor musun yanlış çekmişler, 2sene sonraya tekrar gün verdiler

allahım annesine babasına ne zordur , rabbim sabırlarını arttırsın
boyun hala zorluyor ama şükür omuza kola çok vurmuyor ağrısı , bu ara aşırı streslendim ya ondan başladı ya da boyun düzleşmesi fıtığa çevirdi

almanya da bile sosyal medya da sorun olması tuhaf değil mi cidden siber saldırı falan mı oldu acaba

Selam

Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Geçmiş olsun cnm
İshal için annem 1 tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sıkıp yedirirdi.
Ben de gazı kaçmış light kola ile geöiritm hemen.
PProbiyotik ilacın varsa o da etki eder

Cordelia bi zamanlar 4. Takımla yarış yaptık en yüksek rekör ondan bide @nehir6161 bide çikolatagözlüm
Wow
Hay maşallah canım yemeyip icmeyip adım atmışsınız nasıl atabildiniz bu akdar ben q15 bini zor tamamlıyorum
Ya acliktan yada hasta olucan cnm ayaklarini sicak tut, üstüne hirka giy
İnşallah hasta olmam abla
24 saat hiç durmadan yurudunuzmu
Ben diyecektim
O yuzden sınır getirdik ablacim yoksa yaris var diye 50 bin adim atiyorlar
Çok isabetli karar olmuş yoksa aşık atamazmisim ben adımda
Selam

Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Çok geçmiş olsun canım

Amin cnm

Evet siber saldiri olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…