Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam

Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
vahh gülüm çok geçmiş olsun , yakınlarda büyüğün sınıf arkadaşı yok mu onun annesi senin çocuğu da alsın götürsün okula ,sen de pirinç ununu suyla karıştır iç yarım bardağa 1 tatlı kaşığı ölçüsü üstüne de limonlu su iç bekle biraz ishal durursa ufaklığı hastaneye götürürsün yoksa yeni randevu alacaksın mecburen

Rabbim sabır versin abla erken ölümler daha zor oluyor

Afiyet olsun. Sen adımını bildirdin mi?
bluegreeneyes fantastikaaa Amine Busra Umutumut82 sizlerin adımları var mı?

dondum bir an gülsem mi ağlasam mı dedikleri durumdayım 2 seneeeee yaa bir de yanlış çekip 2 sene sonra yine gel demeler tövbee tövbeeee

Geçmiş olsun cnm
İshal için annem 1 tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sıkıp yedirirdi.
Ben de gazı kaçmış light kola ile geöiritm hemen.
PProbiyotik ilacın varsa o da etki eder
aa bizde de erik ekşisi kahveye katılır yoksa limon kahve bak unutmuşum iyi oldu yazdığın

Herkes kendine çalışır güzelim. Yarış var diye şimdi o kadar da kasmamak lazım . Yesen de sevinmem aç kalsan da üzülmem sonuçta kendi kendine karar veriyorsun
Benimkide şaka zaten kimsenin menüsü nasıl benim umrumda değil ise benimkide onlar için öyle maksat gır gır şamata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…