vahh gülüm çok geçmiş olsun , yakınlarda büyüğün sınıf arkadaşı yok mu onun annesi senin çocuğu da alsın götürsün okula ,sen de pirinç ununu suyla karıştır iç yarım bardağa 1 tatlı kaşığı ölçüsü üstüne de limonlu su iç bekle biraz ishal durursa ufaklığı hastaneye götürürsün yoksa yeni randevu alacaksın mecburenSelam
Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Rabbim sabır versin abla erken ölümler daha zor oluyorSagol cnmbiraz yorgunum kahveyle gözümü acmaya calisiyom :))
Esimin dayisinin torunu vefat etmisti
Cocuk 9 - 10 yaslarinda kanserdi
Tr den gelmişler, oraya gidecez
Sen nasilsin
Boynun kolun nasil oldu
Dün bizde net vardi sadece inst face wp olmuyordu
Afiyet olsun. Sen adımını bildirdin mi?4 Ekim inanılmaz menüsü elmalardan sonra
11.20
2 dilim ekmekten karışık tost
12.30
Kahve 3 minik bitter
1 elma (olmazsa olmaz)
18.00
2 orta boy haşlanmış patates pul biberli
2 dilim sucuk 2 dilim hindi salam
Bi kaç çatal piliç döner
Su 2 lt
Aaaa şok olmayın bakim mideyi şaşırttım kaç gündür açlıktan büzüşmüş garibim sevindi
Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Dün bildirmisti canım 7 gibydi sanırımAfiyet olsun. Sen adımını bildirdin mi?
bluegreeneyes fantastikaaa Amine Busra Umutumut82 sizlerin adımları var mı?
dondum bir an gülsem mi ağlasam mı dedikleri durumdayım 2 seneeeee yaa bir de yanlış çekip 2 sene sonra yine gel demeler tövbee tövbeeeeCnn artık aspiratör gibi çekiyorlar,yıkama kalmadı o eski teknoloji
1 özel falan varsa dediğin gibi devletten beter oluyor. Ama vüyükşehirde alternatif çok özel rahat.
Ay yılllarrr önce 25yıl falan mr anjio çektircem, 2 sene sonrasına gün verdiler. Ben de gittim 2 sene sonra, çektirdim ve ne oldu biliyor musunyanlış çekmişler, 2sene sonraya tekrar gün verdiler
Eki Görüntüle 2926962 daha da fazla adim atıyorumdur arada tek şarja giriyorben pert
Zipzip- @Filiz16 Cordelia
Umutumut82 nin adimlari vardi canim aksam paylasmisAfiyet olsun. Sen adımını bildirdin mi?
bluegreeneyes fantastikaaa Amine Busra Umutumut82 sizlerin adımları var mı?
aa bizde de erik ekşisi kahveye katılır yoksa limon kahve bak unutmuşum iyi oldu yazdığınGeçmiş olsun cnm
İshal için annem 1 tatlı kaşığı türk kahvesinin üstüne limon sıkıp yedirirdi.
Ben de gazı kaçmış light kola ile geöiritm hemen.
PProbiyotik ilacın varsa o da etki eder
Kocişinin premsesi hesabın adı cnmHangi hesap at bakayım bende çıkmıyor kocisi ile yeni hesap almış
Günaydın meleklerimmmm
Hayırlı sabahlar cnmHerkese hayırlı sabahlar , nasıl geçti geceniz ?
Benimkide şaka zaten kimsenin menüsü nasıl benim umrumda değil ise benimkide onlar için öyle maksat gır gır şamataHerkes kendine çalışır güzelim. Yarış var diye şimdi o kadar da kasmamak lazım . Yesen de sevinmem aç kalsan da üzülmem sonuçta kendi kendine karar veriyorsun
bir daha saldırılarsa ben bulur parmaklarını çakmakla yakarım bu siber saldırganlarınAmin cnm
Evet siber saldiri olmuş :)
Erken evliliğinNasıl o haltın alasını yedin
Evet biraz öyle oluyor galiba.C Chikolata_gozlum hadi nerdesin bak uyucam ben 10dan sonra geliyosun gecmisi okuyup gidiyosun olmuyor böyle
Yok yok baya güldüm.Birazdan söverek gelir
Yakında çıkar abla kokusu bakalım ne diyeceklerbir daha saldırılarsa ben bulur parmaklarını çakmakla yakarım bu siber saldırganların
hadi gündüz iş güç yemekle uğraşılıyor akşam netsiz yaşanmıyorrrrr
Harikasın tatlım.Kızlarcığımmmm sporu yazmayı unutmuşum
600 bölgesel çalısma 600puan
13.020 adım
Eki Görüntüle 2927160
Cordelia Zipzip- @Filiz16
@madamhd
Instagram hesabı bile yok filizin bendeInstagrama girecektim neredeyse inandım.
İyi o zaman sevindimYok yok baya güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?