Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne adımlar atılmış Maşallah
Allah rahmet eylesin.
Selam

Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Geçmiş olsun canım

Kızlar moralim yerlerde dün okadar spor yaptim ama bu sabah +700gr çıktım. Bu hafta artı çıkarsam artık sadece misafir katilimci olup yarismalara katılmıyim . Kendime faydam yok bari gruplara zararim olmasın

Perşembe günü dahil değilmi

Kim attı 55 bini
Benim miram ve çikolatam
Anam bunları nerden buldun . Araştırmacım birtanem.
Ne adimlar atmisiz yaris olunca
He kaptanım ya ,ben o zamanlar yeni gelmiştim miram deyince gayret edelim diye elimden geleni yapmaya çalışmıştım ayaklarım su toplamıştı . Çok acılar çekmiştim ama sonunda biz kazandık
Selam

Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Geçmiş olsun canım .
Hırs var ya bize neler yaptırdı . İşte biz böyle takımız
Hayırlı sabahlar cnm gerçekten anlatmamı istermisin+18 gel cnm bekarlar var burda olmaz
olsun sen anlat onlarda öğrensinler
Benimkide şaka zaten kimsenin menüsü nasıl benim umrumda değil ise benimkide onlar için öyle maksat gır gır şamata
Kız bende şaka yaptım . Hasta olsanız üzülürüm dua ederim aç kalınca da diyoruz aç kalmayın diye. Anlıyorum yarış hırsı sağolsun bende az yiyordum filizim kaç kere uyardı beni. Canım sağolsun şimdi onun sözünü dinliyorum ve kilo veriyorum.
Ne adımlar atılmış Maşallah

Allah rahmet eylesin.

Geçmiş olsun canım
Senin adımlarını dört gözle bekliyorduk. İnternetin çekmiyordu. O zaman annenlere mi gitmiştin tatildeydin hadi çikolata sana güveniyoruz yaparsın falan hey gidi günler hey nerden nerye geldik
Kızlar moralim yerlerde dün okadar spor yaptim ama bu sabah +700gr çıktım. Bu hafta artı çıkarsam artık sadece misafir katilimci olup yarismalara katılmıyim . Kendime faydam yok bari gruplara zararim olmasın
Spor yaptığın için ödemdir o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…