Yok ben odaya los isik olsun koku olsun diye yapiyorum romantizim icin degil .Voooovvvvvsenden ogrenicej çok şeyimiz var desene
Benimde dilimde bacım teorite bilmediğim yok pratikteCiks sey ben utanirim, esimden bile utaniyorum bazen.
Vazife aski diye buna derimBende anca ruyamda burayı göreyim
Nasıl olduysa banlamisim siteye giremiyordum
Ağzın bal yisin inşallah cnm benimEvet ben rüyayı yorumlayayım hemen. Sen en kısa zamanda 38 bedene düşeceksin ve hiç kilo almayacaksın kilonu koruyacaksın amin nasıl yorum yapılırsa gerçek olurmuş ha bismillah
Gerisini anlatma kız utanırımBen hemen hemen her gece mum yakiyorum biraz lavanta yagi koyuyorum mis gibi kokuyor oda
Peki kirmizi saten gecelik yorumu nedirEvet ben rüyayı yorumlayayım hemen. Sen en kısa zamanda 38 bedene düşeceksin ve hiç kilo almayacaksın kilonu koruyacaksın amin nasıl yorum yapılırsa gerçek olurmuş ha bismillah
3000 adimdayimKalkayım da adımlara başlayım ufaklık izin vermiyor mecburen atılacak
Sizler ne durumdasınız kızlar adımlar yarın son, pek bişey kalmadı cumaya da.. cuma kupa bizim elimizde olsun azimli güzellikler, elimizden geldiğince bugün ve yarın da güzel adımlar atalım, çok seviliyorsunuz
@Ayyulduz
@fantastikaaa
K klbk33
bluegreeneyes
Mefkurem
Elhan
askrhpozitif
Z zipzip -
@Elisa83
Senin rüyayi yorumluyorum hemenBende anca ruyamda burayı göreyim
Nasıl olduysa banlamisim siteye giremiyordum
Cuk diye oturdu yorumSenin rüyayi yorumluyorum hemen
Masterfit yarısındaki başarılarından dolayı kazen siteyi sana bırakıp gidiyor sen daha layıksin kazen olmaya diye
Senin rüyayi yorumluyorum hemen
Masterfit yarısındaki başarılarından dolayı kazen siteyi sana bırakıp gidiyor sen daha layıksin kazen olmaya diye
Oda bacım çok evine bağlı bir hanım . Ve kocasına deliler gibi aşık bir kadın demek . Akşam eve kocası gelince ayaklarını bile yıkar bu hatun.Peki kirmizi saten gecelik yorumu nedir
Sabah yürüyüşe gidemiyince adımlar sıkıntıya girdi bir fırsat bulup dışarı atmam lazım kendimiKalkayım da adımlara başlayım ufaklık izin vermiyor mecburen atılacak
Sizler ne durumdasınız kızlar adımlar yarın son, pek bişey kalmadı cumaya da.. cuma kupa bizim elimizde olsun azimli güzellikler, elimizden geldiğince bugün ve yarın da güzel adımlar atalım, çok seviliyorsunuz
@Ayyulduz
@fantastikaaa
K klbk33
bluegreeneyes
Mefkurem
Elhan
askrhpozitif
Z zipzip -
@Elisa83
Benim da o kadarda değil3000 adimdayim
Bende eve mahkumSabah yürüyüşe gidemiyince adımlar sıkıntıya girdi bir fırsat bulup dışarı atmam lazım kendimi
Aksama birakmamaya çalışacağım cok zor oluyor sonra yaBenim da o kadarda değil
Ben severim alisveris yapmayı ama taşımayı sevememBen en nefret ettiğim alış verişe gidip alış veriş yapayım.
Kolay gelsin canimBenim kaçmam lazım misafirlerim gelecek beni burda lafa tutuyorsunuz. Allah Allah ya
Evimi b.k götürüyor ya kalkayım artık yemek birşeyler yapim ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?