Evet canımın içi ben tek öğüne de alışkınım sahursuz daha rahat gidiyorya da yoğurt olabilir sen dene bişilergerçi kilon az ,şekerin çok oynamıyordur büyük ihtimal,sahursuz kolay tutuyorsundur belki
Günaydın cicikuşum geçmiş okuyordum. İyiyim sen nasılsın??
Ama iyi gelmiştir dimiFarkettimBurda olduğunu görünce bir selam vereyim dedim. İyiyim kuzum. Yine baştan aşağı temizliğe girişeceğim, planlama yapmaya çalışıyorum. Bir yandan da soğumaya çalışıyorum. Bayadır böyle spor yapmıyordum, kan ter içinde bıraktı beni
Hayırlı bir haber anlaşılanRabbim gönlüne göre versin
bu güzel günlerde hayırla gelsin inşallah canım
Çok çok teşekkür ederim canlar
Kaç haftalık canım?Çok çok teşekkür ederim canlar
Bize yok mu ikizerenmothers günaydın
Bende tuvalet banyoya çamaşır suyu dökerek başlarım, Ortalığı toparlayana kadar iyice dezenfekte olsun oralar diye. Mecbur temizliklerim haftasonuna kaldığı için öğlene kadar süpürge açmak istemiyorum. O nedenle tuvalet, banyolar peşinden iç camlar ve dolaplar, ortalığıda toparlarsam… öğlen lazere gidip geleceğim, sonra da süpür sil toz al 3lüsü olurAma iyi gelmiştir dimiben de uzun süredir yapmıyorum, temizlik için de kolay gelsin çocuk odasından başlarım ben hep temizliğe
Ağlama yaaBize yok mu ikiz
Aha, bebiş mi varÇok çok teşekkür ederim canlar
Daha çok çok yeni 3-4 haftalıkKaç haftalık canım?
Kısmetse inşallahAha, bebiş mi var
AllahımmmDaha çok çok yeni 3-4 haftalık
Kısmetse inşallah
Tamam kendime geldim şimdiAğlama yaa@erenmothers aramızda günaydın espirisi var da zaten genel olarak günaydın yaZdim ya günaydın ikız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?