Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayyy ilk kez duydum enginar suyunu.markasını hatırlıyor musun?.ilk firsatta alacağım cok teşekkür ederim.

Eşimde alışık sever kalabalığı.ona farketmiyor tabi
Mecitefendinin var içeriğinden de emin olabilirsin emzirmem bittikten sonra karaciğer temizliği için ben de kullanacağım büyük oğlanda da kullandiracagim hatta sen çocukla ilgili yazalı ben de kararlar almaya başladım benim büyük oğlan da salatadan başka sebze yemez onu da az yer sürekli et tavuk kızarma yemekleri mümkün değil yediremiyorum ama akşam onunla ciddi ciddi konuştum senin yazdigin herşeyi anlattım morali bozuldu ama soz de verdi hareketini arttırıp yavaş yavaş sebze yemeye başlayacağına dair. Sen o gün yazdığından beri baya beni düşündürdü bu durum. Oğlun kac yaşında? Benimki 11 yaşında ve 145 boyunda 45 kilo obez değil ama üst sınırdan gidiyor kilosu

Kolay gelsin canim
Bugünkü iftar menünüz ne kizlaar?
Corba,patates ve kofte sanırım

12 yaşında benim oğlum canım.dr önce hastalıkları saydı sonra öneriler sunuyordu.ben de oğlanın gece yemeyi sevdigi peynirli sandviçlerden bahsettim.beni dinlemiyor saat 10 da yiyor diye.hani beni dinlemiyor bari onu dinler diye.hiç umrunda olmadı oğlumun.yeme sakın dedi dr havuç ye elma ye acıkırsan o saatte yok artık sandviç dedi..konusmaya çalışıyoruz imkanı yok sebze yemem diyor.büyük oglumda kilo almıştı.onu iki ay once ikna ettim yaklaşık 8 kilo verdi.ama küçük oglum dinlemiyor.oglunun dinlemesine cok sevindim.sakın vazgeçmesine izin verme canım.

Once Soyleyecen ev halkina dlycen ki siz aynısını yasasaydın ne yapardin benim yerime düşün lütfen aburcuburlari koymayın diyin bu kadar basit

Beni ramazan davulcusu yapsaydın ya tam modundayim akşama iftara gelecekti bide millet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…