Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de yazdım o konuya. Kamuda çalışmama rağmen (hani kuralları uyguluyoruz ya, ondan belirttim) amir izin vermedi. Aklıma geldikçe sinir oluyorum. İş oldukca çağırın ok ama komple izin vermediler

Eşin söyleyecek hepsini kaldıracaktır. O kadar zor olmasa gerek.

Baştan tavir verceksin vermedi mi yüz vermiş oluyor aslında cocuga markete girmeden güzelce konuştu mu bişi olmuyor bak paramız yok herşey çok pahallandi evde ben sana marketten daha güzel kakaolu süt yaparım diyin keki de birlikte yapalım mı annecim diyin böle konuşunca bişi olmuyor ama gerçekten beraber yapınca eğlenceli oluyo he büyüyünce neler diycek diyo abucuburlarin ne kadar zararlı oldugu dile getirin mesela süpriz yumurta çok pahallandi bide zararlı kızım çok seviyo dedim ki bu çok pahallandi annecim bide tvlerde söylüyor içinde böcek çıkmış dedim inandi

Çok teşekkür ederim diğer arkadaşlarıda tebrik ederim eline sağlık canım
Eline sağlık kaptanim
Tebrikler @Nefesimmmsin @L u c i a @Ytmz
Teşekkür ederim kaptanım

Şimdilerde çok moda ozelikle ödem sorunu olanlarda ama bence denenecekse bilindik marka olan solgar denenmeli
Yok kuzum şimdilik almaya niyetim yok, sayfada görünce atıyım dedim.
Bayramdan sonra tekrar kilo vermeye başlarım, ihtiyaç duymuyorum.
Bunu tavsiye eden dr erkan topuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…