Tam bir geyşayimdir benOda bacım çok evine bağlı bir hanım . Ve kocasına deliler gibi aşık bir kadın demek . Akşam eve kocası gelince ayaklarını bile yıkar bu hatun.
Ilik su ic canim ben sekersiz bitki cayida içiyorum ıılıkta içebilirsin ben oyle yapiyorumKışın su içmek çok zor ya şu içtikçe donuyorum resmen
Bende yeni oturdum kolay gelsin canimBenim kaçmam lazım misafirlerim gelecek beni burda lafa tutuyorsunuz. Allah Allah ya
Evimi b.k götürüyor ya kalkayım artık yemek birşeyler yapim ☹
Ruyanin yorumu bi tarafin acikta kalmis uyurken kaptanimBende anca ruyamda burayı göreyim
Nasıl olduysa banlamisim siteye giremiyordum
Cok güldük aksam ondan oldu kesinRuyanin yorumu bi tarafin acikta kalmis uyurken kaptanim
Aynen canım bende geceye kalmasını sevmiyorum gözümde büyüyorAksama birakmamaya çalışacağım cok zor oluyor sonra ya
Selam
Ben ve miniğim çok hastayiz
Büyüğü okula götürüp küçüğü hastaneye goturecektim ama evden nasil cikcagimi düşünüyorum şuan, ishalim
Afiyet olsun canım gecmis olsun4 ekim menusu
Sabah
Tavada peynirli yumurta
1 dlm ekmek
Nescafe
Salatalik
Ara turk kahvesi 8 9 üzüm
Ara 1 sb kefir
Akşam 18.40
1 kase mercimek corbasi
1 parca firinda palamut
Salata
@madamhdZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Cok gulmenin sonu aglama derlerCok güldük aksam ondan oldu kesin
10bini buldum benKalkayım da adımlara başlayım ufaklık izin vermiyor mecburen atılacak
Sizler ne durumdasınız kızlar adımlar yarın son, pek bişey kalmadı cumaya da.. cuma kupa bizim elimizde olsun azimli güzellikler, elimizden geldiğince bugün ve yarın da güzel adımlar atalım, çok seviliyorsunuz
@Ayyulduz
@fantastikaaa
K klbk33
@bluegreeneyes
Mefkurem
@Elhan
@askrhpozitif
@zipzip-
@Elisa83
Bilgisayarımda kayıtlı hepsi.Benim miram ve çikolatam
Anam bunları nerden buldun . Araştırmacım birtanem.
He kaptanım ya ,ben o zamanlar yeni gelmiştim miram deyince gayret edelim diye elimden geleni yapmaya çalışmıştım ayaklarım su toplamıştı . Çok acılar çekmiştim ama sonunda biz kazandık
Geçmiş olsun canım .
Hırs var ya bize neler yaptırdı . İşte biz böyle takımız
olsun sen anlat onlarda öğrensinler
Kız bende şaka yaptım . Hasta olsanız üzülürüm dua ederim aç kalınca da diyoruz aç kalmayın diye. Anlıyorum yarış hırsı sağolsun bende az yiyordum filizim kaç kere uyardı beni. Canım sağolsun şimdi onun sözünü dinliyorum ve kilo veriyorum.
Senin adımlarını dört gözle bekliyorduk. İnternetin çekmiyordu. O zaman annenlere mi gitmiştin tatildeydin hadi çikolata sana güveniyoruz yaparsın falan hey gidi günler hey nerden nerye geldik
Spor yaptığın için ödemdir o canım
Amin cnmAblacım nasılsınız
başınız saolsun .
Amin cnmAllah rahmet eylesin
Basiniz sagolsun,Amin cnm
Sagolasin ben iyiyim, tekrar sürünmeye geldim buraya
Sen nasilsin
Verdinmi kilo
Amin cnm
Canım cuma günü eksi 2 kg ile maviyi ağlarken hayal et. Ve motivasyonunu bozma. Odemdir geçer.Kızlar moralim yerlerde dün okadar spor yaptim ama bu sabah +700gr çıktım. Bu hafta artı çıkarsam artık sadece misafir katilimci olup yarismalara katılmıyim . Kendime faydam yok bari gruplara zararim olmasın
Bence yaptığın spordan artı gelmiş ola bilirsin canım.Kızlar moralim yerlerde dün okadar spor yaptim ama bu sabah +700gr çıktım. Bu hafta artı çıkarsam artık sadece misafir katilimci olup yarismalara katılmıyim . Kendime faydam yok bari gruplara zararim olmasın
4758 deyim bende :)1905 adım
TatildeydimBenim miram ve çikolatam
Anam bunları nerden buldun . Araştırmacım birtanem.
He kaptanım ya ,ben o zamanlar yeni gelmiştim miram deyince gayret edelim diye elimden geleni yapmaya çalışmıştım ayaklarım su toplamıştı . Çok acılar çekmiştim ama sonunda biz kazandık
Geçmiş olsun canım .
Hırs var ya bize neler yaptırdı . İşte biz böyle takımız
olsun sen anlat onlarda öğrensinler
Kız bende şaka yaptım . Hasta olsanız üzülürüm dua ederim aç kalınca da diyoruz aç kalmayın diye. Anlıyorum yarış hırsı sağolsun bende az yiyordum filizim kaç kere uyardı beni. Canım sağolsun şimdi onun sözünü dinliyorum ve kilo veriyorum.
Senin adımlarını dört gözle bekliyorduk. İnternetin çekmiyordu. O zaman annenlere mi gitmiştin tatildeydin hadi çikolata sana güveniyoruz yaparsın falan hey gidi günler hey nerden nerye geldik
Spor yaptığın için ödemdir o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?