Nasil oldun bu arada canim iyilesebildin miKoltuktayım bende
Bravo. Futbol kursuna geldik. Burada. Yürüyorum. Terasta koşarım.7-8 bin olsa yeter.4758 deyim bende :)
Anlatıyorum ozamanküçük küçük mumları odanın her yerinde yaktim hafif dinginlik veren bir müzik açtım kırmızı 38 beden saten geceligimle odada salinirken kapı açıldı... sonra uyanmisim meğer rüyaymış
Bende diyorum 38 bedenin kesin fermuarı açıkta kalmıştır
Utanmi kız yeni şeyler öğrenip ufkun açılsın istemezmisin
Hergün tartılma canım ödem olmuştur muhtemelen bol su içKızlar moralim yerlerde dün okadar spor yaptim ama bu sabah +700gr çıktım. Bu hafta artı çıkarsam artık sadece misafir katilimci olup yarismalara katılmıyim . Kendime faydam yok bari gruplara zararim olmasın
Yok canım adım yatışı çarşamba son perşembe sonuçlar açıklanıyorPerşembe günü dahil değilmi
Teşekkür ederim canım çok iyiyim şükür toparlandım.Nasil oldun bu arada canim iyilesebildin mi
Aslinda guzel bir firsatmis canim lise sonda olsa calisip gidebilirdin konulara da cocuklardan vaktin olur mu bilemedimMerhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var veli grubundan bir veli üniversite öğrencisine fen ve matematik için özel ders verebilecek birini sordu ben fen bilgisi öğretmenliği (ortaokul)okudum ( şuan adı fen bilimleri olmuş) 7 sene oldu mezun olalı 7 senedir fenin f sini görmedim ve hiç tecrübe alt yapıp yok ( ön çalışma yaparak giderim diye düşündüm) buna rağmen dedim ki konulara bir bakayım geri dönüş sağlayayim size lisenin basindaysa bir şekilde hallederim diye düşündüm lakin arayıp öğrendm ki son sinifmis bende bu vebali alamam dedim bütün konulara kısa sürede hakim olmam mümkün değil bir yandan kendime kızıyorum rezil ettin kendini diye
Iyi olmana sevindim canimTeşekkür ederim canım çok iyiyim şükür toparlandım.
Gerçekten güzel bir fırsat geldi önüme ama cesaret edemedim canım şuan hiç birşey bilmiyorum gibi hissediyorum 7 sene çok uzun bir zaman ve hiç tecrübe olmayınca da direk üniversite ile cocuguda yakmak istemedim acikcasiAslinda guzel bir firsatmis canim lise sonda olsa calisip gidebilirdin konulara da cocuklardan vaktin olur mu bilemedim
Konularin çoğu degismis olabilir müfdedat surekli degisiyor kendime güveniyorum dersen güzel bir firsatGerçekten güzel bir fırsat geldi önüme ama cesaret edemedim canım şuan hiç birşey bilmiyorum gibi hissediyorum 7 sene çok uzun bir zaman ve hiç tecrübe olmayınca da direk üniversite ile cocuguda yakmak istemedim acikcasi
Haklisin canim insallah yine önüne firsatlar gelir o zamana kadar biraz kendini gelistir olmazsaGerçekten güzel bir fırsat geldi önüme ama cesaret edemedim canım şuan hiç birşey bilmiyorum gibi hissediyorum 7 sene çok uzun bir zaman ve hiç tecrübe olmayınca da direk üniversite ile cocuguda yakmak istemedim acikcasi
Baslangicin hayirli olsun canimDiyetisyen 2öğun meyve,2 ögün yemek verdi,kan grubuna göre kesinlikle beslenmeyi önermiyorum dedi,kan degerleriniz hemen alt üst olabiliyor ve çoģu hastaliklar onlardan geliyor dedi,4,5kilo vucudunda ödem var ilk önce onu vermen icin yemek yemen gerekiyor dedi,ben 3 haftadır 1ögun beslendigjm icin bütün degerlerim fırlamis ve yağ orani yükselmis ben bunu bildigim halde genede devam ettim yapmaya,bakmayin burda sizlere söylediklerimin hepsini biliyorum ama kendimde uygulamadim bir kac aydir,yeni bir baslangic yaptim gene bakalim hayırlısı
Sağol kaptanimBaslangicin hayirli olsun canim
Tartıda paylaşcanmı ?Diyetisyen 2öğun meyve,2 ögün yemek verdi,kan grubuna göre kesinlikle beslenmeyi önermiyorum dedi,kan degerleriniz hemen alt üst olabiliyor ve çoģu hastaliklar onlardan geliyor dedi,4,5kilo vucudunda ödem var ilk önce onu vermen icin yemek yemen gerekiyor dedi,ben 3 haftadır 1ögun beslendigjm icin bütün degerlerim fırlamis ve yağ orani yükselmis ben bunu bildigim halde genede devam ettim yapmaya,bakmayin burda sizlere söylediklerimin hepsini biliyorum ama kendimde uygulamadim bir kac aydir,yeni bir baslangic yaptim gene bakalim hayırlısı
Tartıda paylaşcanmı ?
Tartınmı bozuldu biz yenisini alırdık sana
Şifa olur inşallahPsikiyatri ilac dozunu yukseltti nasil delirdiysem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?