Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende çok umutlu değilim açıkçası ama içimde bir yerlerde acabamı umudu taşıyorum hayırlısı olsun canım olursa bağıra bağıra müjde veririm
Arkadaşım bana duayı verirken, yanlış hatırlamıyorsam, yakınlarına, hani ne derler daha yakın olur ya öyle arkadaşlara ver demişti. Hani Meryem suresi başlıca olmak üzere çok bilinmiyor ya, bizler de vesile olmuş oluyoruz inşaallah. Ama ben dayanamayıp 7-8 kişiye vermişimdir buradan, Olmadi ama ben seni yıllardır tanıyorum, ben tanımanın da etkisinin olduğuna inanıyorum
Hani daha farklı bir iletişim oluyor ya, seninle ortak duygulari birlikte yaşadık. Allahim sağlıkla hayırlısıyla olacak inşaallah ondan müjdemi isterim diyorum ayrı

Çok sevindim iyi Olmana.
Teşekkür ederim sen nasılsın
Pek giremiyorum bu aralar yine bir türlü düzene koyamadım bu diyeti istediğim azim bu değil istediğim çaba bu değil
Artık istikrarlı olmak istiyorum. Bu menülerle gelmek istemiyorum.

Çok teşekkür ederim canım burada sanal bir ortam olsada samimi içten duygular sözcükler hissediliyor bu yüzden bazılarını kendimize daha yakın hissediyoruz müminin mümine gıyabında ettiği dua temiz ağızla edilen duaymış ve bu yüzden kabul olma olasılığı daha çokmuş sen ve diğer arkadaşlar beni gerçekte tanımadığınız halde evladım olsun diye dua ediyorsunuz Allah sizlerden bin kere razı olsun sizin dualarınızı kabul etsin sizlerinde hakkınızda hayırlı ne muradı varsa versin AMİN

Kolay gelsin canim
Sağol canım benim
Yok gibi annem şehriye yerine erişte koyuyor bazen of yıkılıyorruuumm
Pilavın her türlüsünü seviyorum ben
Kolay gelsin canım
Bugünkü menüm
Tarhana çorbasi
Nohutlu manti yemegi
Tavuklu pide
Salata
Kemalpaşa tatlısı
Yeter mi
Afiyet olsun canım
Hayırlı iftarlar
Hayırlı iftarlar kaptanım

İyi akşamlar kızlar. Gün sonumu vermeye geldim.
Bugün pek saatli öğün yapamadım. Regl olduğum zamanlarda kendimle savaşmaktan kaçıyorum, o nedenle bir kaç gündür olmaması gereken şeyler giriyor araya ama…

Sabah 11.00
2 yumurta, biraz sucuk ve kaşarla omlet,
4 zeytin,
2 dilim ekşi mayalı ekmek.

Saat 14.00
1 kase ezogelin çorba,
1 kruvasan

Akşam 18.00
1 porsiyon tavuk ızgara,
1 büyük tabak salata,
1 küçük muz ve 1 parça karpuz yedim.

Su:3 ltye az kaldı. Cordelia Zipzip- dolunaydagel

Sevgili Maviş takımım

Herkese Afiyet olsun. Adımlarınızı ve menülerinizi düzenli paylaştığınız için teşekkür ederim.
Cansınız.

Haydi elllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

1 - 2 - 3 şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş M A V İ

Ben bu akşam azcık EVA yapçam. Sizler de müsaitseniz ufak bi spor patlatıverin.

10 Nisan 2022

sahur 04.00
patatesli peynirli sucuklu omlet
domates salatalık biber
2 hurma arası şekersiz fıstık ezmesi

iftar 19.50
2 kepçe mısır çorbası
kıymalı kabak yemeği
6 çiğ köfte + marul
2 parmak kadar pide

ara 20.30
küçük kase çekirdek
3 minnak kuru incir

1 lt den fazla su Zipzip- Cordelia She-Raa

Afiyet olsun Maviş kelebegim.
@zipzip- kaptanim gecikme icin çok sory.

Teşekkür ederiz. Herkese hayırli iftarlar.

Afiyet olsun canim
Sağol ama zayıfladiktan sonra fit olurum anca
Fitolmayolunda

Eski üyesin demek
Benim bir tahminim var ama bir ara söylerim
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
7300 oldu cnm oturarak molalar veriyorum

Daha erken 10.000 i bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…