Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Psikiyatri ilac dozunu yukseltti nasil delirdiysem artik
Geçmiş olsun canım . Allahım şifa versin. Bu süreçler çok zor . İnşaallah sağlığına kavuşursun amin
Arkadaşlarda hep diyorda özel ders versen diye daha küçük çocuklardan başlamak daha mantıklı direk okyanusa dalmak zor olur benim için bu özel ders işi baya yattı aklima
Burda saat başı en düşük ücret 20 den başlıyor . Bir arkadaş yapuyor ordan biliyorum ve 2 küçük çocuğu var eşinin evde olduğu zamanlar kabul ediyor ve kendi evine alıyor . Benim kızada ders verdiği zamanlar ben bakıyordum çocuklarına . Allah hidayet versin özel ders şart oluyor .helede pandemi döneminde
Çok şükür iyiyim abla
Aynı taş yerinde kilolar ama bu kez hırslı ve kararlıyım
Bu sefer derken . Bu kaçıncı kararın . Bilmediğimin için soruyorum yoksa başka neden yok
Ellerine sağlık canım
Liste ne kadar da güzel demi

İkimiz derken orda kaç kişi var kız . biz takım olarak mükemmeldik hala öyleyiz
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Ögle yemegi yemedigim icin istemedim eknek 4dilim var dikkatinizi cekerim
4 dilim ekmek tam benlik

ok daha var canim bacaklarim kalin azicik da göbüsüm var
Sporla onları halledersin kaptanım
Bu fırsatı değerlendiremedin diye üzülme . Kendini geliştirmeye bak.
Üniversite olmasa başlangıç yapardimda şimdi hakkına giremem kimsenin
Burdada saati 200 TL imis arkadaş uyguna veriyor demişti normali ne kadar bilmiyorum

saymadım kaçıncı oldugu

Ne ketumsun hiç birşeyde anlatıyorsuntek öğün besleniyormussun ben de yiyip içip yattığını dusunuyordum

Yazmadan gecemedim. Bende dis ticaret önlisans mezunuyum ama zaten okulu ezberlerle gectim, dil de ogrenmedim. Ön muhasebede 3 yil bölük pörçük çalıştım. En son buyuk kiza hamile kalinca işten cikardilar 2016da. Yani tam 5 yil olacak. Bazrn dusunuyorum bu saatten sonra kim niye beni işe alsin. Herşeyi de unuttum zaten. İş aramaya kalkissam satis danismani olurum ancak herhalde. Emeğime aciyorum bazen o kadar uzak okula gidip gelmistim

Sporla onları halledersin kaptanım

Üniversite olmasa başlangıç yapardimda şimdi hakkına giremem kimsenin

Burdada saati 200 TL imis arkadaş uyguna veriyor demişti normali ne kadar bilmiyorum
Çok doğru karar vermişsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…