- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Geçmiş olsun canım . Allahım şifa versin. Bu süreçler çok zor . İnşaallah sağlığına kavuşursun aminPsikiyatri ilac dozunu yukseltti nasil delirdiysem artik
Burda saat başı en düşük ücret 20 den başlıyor . Bir arkadaş yapuyor ordan biliyorum ve 2 küçük çocuğu var eşinin evde olduğu zamanlar kabul ediyor ve kendi evine alıyor . Benim kızada ders verdiği zamanlar ben bakıyordum çocuklarına . Allah hidayet versin özel ders şart oluyor .helede pandemi dönemindeArkadaşlarda hep diyorda özel ders versen diye daha küçük çocuklardan başlamak daha mantıklı direk okyanusa dalmak zor olur benim için bu özel ders işi baya yattı aklima
Bu sefer derken . Bu kaçıncı kararın . Bilmediğimin için soruyorum yoksa başka neden yokÇok şükür iyiyim abla
Aynı taş yerinde kilolar ama bu kez hırslı ve kararlıyım
Ellerine sağlık canım1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim @madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 Amine Busra kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Umutumut82 kırmızı 89.2 Cordelia sarı ❤ ❤ ❤ ❤ M MissHayaLet sarı ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım @Noisy Girl Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 Fitt_anne mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 @Mefkurem mavi 108.2 Elhan mavi 67.8 @Zipzip- sarı @Elisa83 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz @Fatma__4224 @masal3487 @Tostombalakanne @prensinin annesi @Tutaste53 @Zeynebim2020 Lavinia_98
Liste ne kadar da güzel demiBune be
Hadiyaaaaa üstüne alınması gerekenler varkenmiDokundu valla
Afiyet olsunSehriyeler yandıoysa sadece 2 sayfacik okumustum
İkimiz derken orda kaç kişi var kız .Amin abla
Kuzu pazartesi bende artiydim bugün eksideyim odemdir Dukan birasini yap dik kafaya tartilma tartiya
Gözüm korktu sizin ikinizii bir takıma vermemek lazim
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Kritik soru
Hepimizin kaderi canım rabbim şifa versin
İnslalah kaptanım o zamana kadarda ders çalışmaya baslayayim
Eline sağlık kaptanım
Geçmiş olsun canım1000 vardı canm lesli yaptım adım atamadım
Şimdi paylaşıyorum canm gece yine çocukla uğraştım sıpam tonsillit olmuş ateşlendiği sabah muayeneye götürdüm şimdi de annemlere geldim kuşburnu yapıyorumyarın da nöbetçiyim inşallah sonrasında nefes alacam
Geçmiş olsun canımAbla öncelikle başınız sağolsun Rabbim ailesine size sabırlar versin yüreğim cız etti düşüncesi bike korkunç hiç bir anne baba aile evladını kaybetmesindoktora randevu bulamıyorum keşke olsa hemen gideceğim bulunduğum bölgede 7 tane hastaneye baktım uygun randevu yok diyor sistem
Çok geçmiş olsun haşlanmış patates pirinç lapası türk kahvesine limon sıkıp yersen faydalı olur bol bol su iç hatta az az şeker ve tuz da katabilirsin suyuna
Afiyet olsun canım
4 dilim ekmek tam benlikÖgle yemegi yemedigim icin istemedim eknek 4dilim var dikkatinizi cekerim
Sporla onları halledersin kaptanımok daha var canim bacaklarim kalin azicik da göbüsüm var
Üniversite olmasa başlangıç yapardimda şimdi hakkına giremem kimseninBu fırsatı değerlendiremedin diye üzülme . Kendini geliştirmeye bak.
Burdada saati 200 TL imis arkadaş uyguna veriyor demişti normali ne kadar bilmiyorumBurda saat başı en düşük ücret 20 den başlıyor . Bir arkadaş yapuyor ordan biliyorum ve 2 küçük çocuğu var eşinin evde olduğu zamanlar kabul ediyor ve kendi evine alıyor . Benim kızada ders verdiği zamanlar ben bakıyordum çocuklarına . Allah hidayet versin özel ders şart oluyor .helede pandemi döneminde
saymadım kaçıncı olduguGeçmiş olsun canım . Allahım şifa versin. Bu süreçler çok zor . İnşaallah sağlığına kavuşursun amin
Burda saat başı en düşük ücret 20 den başlıyor . Bir arkadaş yapuyor ordan biliyorum ve 2 küçük çocuğu var eşinin evde olduğu zamanlar kabul ediyor ve kendi evine alıyor . Benim kızada ders verdiği zamanlar ben bakıyordum çocuklarına . Allah hidayet versin özel ders şart oluyor .helede pandemi döneminde
Bu sefer derken . Bu kaçıncı kararın . Bilmediğimin için soruyorum yoksa başka neden yok
Ellerine sağlık canım
Liste ne kadar da güzel demi
Adetliyse bebek için hediye bakayım ben.
Hemende ben aklına gelir mişim
Ne ketumsun hiç birşeyde anlatıyorsunDiyetisyen 2öğun meyve,2 ögün yemek verdi,kan grubuna göre kesinlikle beslenmeyi önermiyorum dedi,kan degerleriniz hemen alt üst olabiliyor ve çoģu hastaliklar onlardan geliyor dedi,4,5kilo vucudunda ödem var ilk önce onu vermen icin yemek yemen gerekiyor dedi,ben 3 haftadır 1ögun beslendigjm icin bütün degerlerim fırlamis ve yağ orani yükselmis ben bunu bildigim halde genede devam ettim yapmaya,bakmayin burda sizlere söylediklerimin hepsini biliyorum ama kendimde uygulamadim bir kac aydir,yeni bir baslangic yaptim gene bakalim hayırlısı
Sen ve cordeliaaİkimiz derken orda kaç kişi var kız .biz takım olarak mükemmeldik hala öyleyiz
Al al hemen dogurcakAdetliyse bebek için hediye bakayım ben.
Kiz Allah seni napmasinNe ketumsun hiç birşeyde anlatıyorsuntek öğün besleniyormussun ben de yiyip içip yattığını dusunuyordum
Yazmadan gecemedim. Bende dis ticaret önlisans mezunuyum ama zaten okulu ezberlerle gectim, dil de ogrenmedim. Ön muhasebede 3 yil bölük pörçük çalıştım. En son buyuk kiza hamile kalinca işten cikardilar 2016da. Yani tam 5 yil olacak. Bazrn dusunuyorum bu saatten sonra kim niye beni işe alsin. Herşeyi de unuttum zaten. İş aramaya kalkissam satis danismani olurum ancak herhalde. Emeğime aciyorum bazen o kadar uzak okula gidip gelmistimMerhaba kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var veli grubundan bir veli üniversite öğrencisine fen ve matematik için özel ders verebilecek birini sordu ben fen bilgisi öğretmenliği (ortaokul)okudum ( şuan adı fen bilimleri olmuş) 7 sene oldu mezun olalı 7 senedir fenin f sini görmedim ve hiç tecrübe alt yapıp yok ( ön çalışma yaparak giderim diye düşündüm) buna rağmen dedim ki konulara bir bakayım geri dönüş sağlayayim size lisenin basindaysa bir şekilde hallederim diye düşündüm lakin arayıp öğrendm ki son sinifmis bende bu vebali alamam dedim bütün konulara kısa sürede hakim olmam mümkün değil bir yandan kendime kızıyorum rezil ettin kendini diye
Çok doğru karar vermişsin cnmSporla onları halledersin kaptanım
Üniversite olmasa başlangıç yapardimda şimdi hakkına giremem kimsenin
Burdada saati 200 TL imis arkadaş uyguna veriyor demişti normali ne kadar bilmiyorum
Kalınır tabi çoğumuz öyle kaldık surtunurken alev de aldık
İncire kim gidiyordu???Ne ketumsun hiç birşeyde anlatıyorsuntek öğün besleniyormussun ben de yiyip içip yattığını dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?