- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Diyetisyen 2öğun meyve,2 ögün yemek verdi,kan grubuna göre kesinlikle beslenmeyi önermiyorum dedi,kan degerleriniz hemen alt üst olabiliyor ve çoģu hastaliklar onlardan geliyor dedi,4,5kilo vucudunda ödem var ilk önce onu vermen icin yemek yemen gerekiyor dedi,ben 3 haftadır 1ögun beslendigjm icin bütün degerlerim fırlamis ve yağ orani yükselmis ben bunu bildigim halde genede devam ettim yapmaya,bakmayin burda sizlere söylediklerimin hepsini biliyorum ama kendimde uygulamadim bir kac aydir,yeni bir baslangic yaptim gene bakalim hayırlısı
En sonki incir reçeli davası seni delirtti biz bile burda deli olmuşkenPsikiyatri ilac dozunu yukseltti nasil delirdiysem artik
Kıyafetleri üstünde olursa 3 Aylık doğuyor bilmiyon mu sen?Al al hemen dogurcak
Avukat hanım incire giderken bir elinde çikolata bir elinde yarım ekmek arası baklava yediğini düşünüyordum benİncire kim gidiyordu???
İncire kim gidiyordu???
Kız bize az yiyorsunuz derken filiz bizdende az yiyormuşNe ketumsun hiç birşeyde anlatıyorsuntek öğün besleniyormussun ben de yiyip içip yattığını dusunuyordum
Sorma canım ne emeklerle mezun oldum büyük kızim 2 aylıktı mezun olduğumda lohusa halimle gittim okula geceleri zaten uykusuzdu ona rağmen sabahladim ama gel gör ki şuan hiç üni okumuş gibi hissetmiyorum öğretmenim demeye utanıyorum çünkü hiç bir tecrübem yok Allah'tan staj gordukte öğrenci yüzü gördümYazmadan gecemedim. Bende dis ticaret önlisans mezunuyum ama zaten okulu ezberlerle gectim, dil de ogrenmedim. Ön muhasebede 3 yil bölük pörçük çalıştım. En son buyuk kiza hamile kalinca işten cikardilar 2016da. Yani tam 5 yil olacak. Bazrn dusunuyorum bu saatten sonra kim niye beni işe alsin. Herşeyi de unuttum zaten. İş aramaya kalkissam satis danismani olurum ancak herhalde. Emeğime aciyorum bazen o kadar uzak okula gidip gelmistim
Çok doğru karar vermişsin cnm
Avukat hanım incire giderken bir elinde çikolata bir elinde yarım ekmek arası baklava yediğini düşünüyordum ben
Lise yıllığında bile yazıyor avukat olacak kesin diye?Avukat hanım incire giderken bir elinde çikolata bir elinde yarım ekmek arası baklava yediğini düşünüyordum ben
az yiyip kilo alanlar arasina girdimKız bize az yiyorsunuz derken filiz bizdende az yiyormuş
Sorma canım ne emeklerle mezun oldum büyük kızim 2 aylıktı mezun olduğumda lohusa halimle gittim okula geceleri zaten uykusuzdu ona rağmen sabahladim ama gel gör ki şuan hiç üni okumuş gibi hissetmiyorum öğretmenim demeye utanıyorum çünkü hiç bir tecrübem yok Allah'tan staj gordukte öğrenci yüzü gördüm
Ona neki ben görür görmez hamile kaldımKalınır tabi çoğumuz öyle kaldık surtunurken alev de aldık
Ya filizim ben bosunami seni bile yiyordum menulerimdeaz yiyip kilo alanlar arasina girdim
Kulaginiza küpe olsun
Kıssadan hisseyi aldık canımaz yiyip kilo alanlar arasina girdim
Kulaginiza küpe olsun
Helal olsun sanaYa filizim ben bosunami seni bile yiyordum menulerimde
Tabi serde gençlikte olunca ceket şapka hiç fark etmiyordu ilk çocukta ama 3.de çok uğraştım çok emek verdimKesin ceketledir
Sağlık olsun tatlım zararın neresinden dönüşürse kar kardır. Senin yine iyi ben zeytin yağlı fasulye yapayım derken . Çörek otu yağlı fasulye yaptım .Sehriyeler yandıoysa sadece 2 sayfacik okumustum
Boah baya varmış kız maşaAllah bence sen bu işi yap.Sporla onları halledersin kaptanım
Üniversite olmasa başlangıç yapardimda şimdi hakkına giremem kimsenin
Burdada saati 200 TL imis arkadaş uyguna veriyor demişti normali ne kadar bilmiyorum
İnşaallah başlarsın ve artık pes etmezsinsaymadım kaçıncı oldugu
Orda Filiz kaptan elif kaptan dilekte var. Diğerlerinin adı gelmedi aklıma . Ama kısıtlama olduğu için fazla adım yapamıyoruz. Şöyle kıyasıya adım yarışı yapsak süper olurduSen ve cordeliaa
O daha kötüymüş benimki en azından daha başından yandıSağlık olsun tatlım zararın neresinden dönüşürse kar kardır. Senin yine iyi ben zeytin yağlı fasulye yapayım derken . Çörek otu yağlı fasulye yaptım .
Tam araştırmadım canım bir kaç yerden bu şekilde duydum eşimle konusacagim bakalım atanıp öğretmen olma şansım yok bu saaten sonra özel okullarda zor en mantıklısı buBoah baya varmış kız maşaAllah bence sen bu işi yap
Ben en yüksek yapanları söyledim kuzum yoksa herkes mükemmel iş çıkarmışOrda Filiz kaptan elif kaptan dilekte var. Diğerlerinin adı gelmedi aklıma . Ama kısıtlama olduğu için fazla adım yapamıyoruz. Şöyle kıyasıya adım yarışı yapsak süper olurdu
LibidoYa ben takıma ne zaman girsem +18 muhabbetin içine düşüyorumcekiyorum resmen
Muhasebeyi yapmayınca unutursun. Ama bir yere stajyer olarak girebilirsin yada öğrenmek içim bedava çalışabilirsin öğrendiğinde de mesleğine kaldığın yerden devam edersinYazmadan gecemedim. Bende dis ticaret önlisans mezunuyum ama zaten okulu ezberlerle gectim, dil de ogrenmedim. Ön muhasebede 3 yil bölük pörçük çalıştım. En son buyuk kiza hamile kalinca işten cikardilar 2016da. Yani tam 5 yil olacak. Bazrn dusunuyorum bu saatten sonra kim niye beni işe alsin. Herşeyi de unuttum zaten. İş aramaya kalkissam satis danismani olurum ancak herhalde. Emeğime aciyorum bazen o kadar uzak okula gidip gelmistim
Onu nasıl becerdin kızOna neki ben görür görmez hamile kaldım
Gene ben başlattimYa ben takıma ne zaman girsem +18 muhabbetin içine düşüyorumcekiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?