Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

al sana tek ogun beslen sen

Ne ketumsun hiç birşeyde anlatıyorsuntek öğün besleniyormussun ben de yiyip içip yattığını dusunuyordum
Kız bize az yiyorsunuz derken filiz bizdende az yiyormuş
Sorma canım ne emeklerle mezun oldum büyük kızim 2 aylıktı mezun olduğumda lohusa halimle gittim okula geceleri zaten uykusuzdu ona rağmen sabahladim ama gel gör ki şuan hiç üni okumuş gibi hissetmiyorum öğretmenim demeye utanıyorum çünkü hiç bir tecrübem yok Allah'tan staj gordukte öğrenci yüzü gördüm
Çok doğru karar vermişsin cnm

az yiyip kilo alanlar arasina girdim
Kulaginiza küpe olsun

Sehriyeler yandı oysa sadece 2 sayfacik okumustum
Sağlık olsun tatlım zararın neresinden dönüşürse kar kardır. Senin yine iyi ben zeytin yağlı fasulye yapayım derken . Çörek otu yağlı fasulye yaptım .
Sporla onları halledersin kaptanım

Üniversite olmasa başlangıç yapardimda şimdi hakkına giremem kimsenin

Burdada saati 200 TL imis arkadaş uyguna veriyor demişti normali ne kadar bilmiyorum
Boah baya varmış kız maşaAllah bence sen bu işi yap.
saymadım kaçıncı oldugu
İnşaallah başlarsın ve artık pes etmezsin
Sen ve cordeliaa
Orda Filiz kaptan elif kaptan dilekte var. Diğerlerinin adı gelmedi aklıma . Ama kısıtlama olduğu için fazla adım yapamıyoruz. Şöyle kıyasıya adım yarışı yapsak süper olurdu

Sağlık olsun tatlım zararın neresinden dönüşürse kar kardır. Senin yine iyi ben zeytin yağlı fasulye yapayım derken . Çörek otu yağlı fasulye yaptım .
O daha kötüymüş benimki en azından daha başından yandı
Boah baya varmış kız maşaAllah bence sen bu işi yap
Tam araştırmadım canım bir kaç yerden bu şekilde duydum eşimle konusacagim bakalım atanıp öğretmen olma şansım yok bu saaten sonra özel okullarda zor en mantıklısı bu
Orda Filiz kaptan elif kaptan dilekte var. Diğerlerinin adı gelmedi aklıma . Ama kısıtlama olduğu için fazla adım yapamıyoruz. Şöyle kıyasıya adım yarışı yapsak süper olurdu
Ben en yüksek yapanları söyledim kuzum yoksa herkes mükemmel iş çıkarmış
Ya ben takıma ne zaman girsem +18 muhabbetin içine düşüyorum cekiyorum resmen
Libido

Muhasebeyi yapmayınca unutursun. Ama bir yere stajyer olarak girebilirsin yada öğrenmek içim bedava çalışabilirsin öğrendiğinde de mesleğine kaldığın yerden devam edersin
Ona neki ben görür görmez hamile kaldım
Onu nasıl becerdin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…