Neden atanamıyorsun ?O daha kötüymüş benimki en azından daha başından yandı
Tam araştırmadım canım bir kaç yerden bu şekilde duydum eşimle konusacagim bakalım atanıp öğretmen olma şansım yok bu saaten sonra özel okullarda zor en mantıklısı bu
Ben en yüksek yapanları söyledim kuzum yoksa herkes mükemmel iş çıkarmış
Libido
İstanbula atanmam çok zor canım doğu taraflari anca olur eşim oraya gelemez iş imkanı sadece büyük şehirlerde var malesef çocuklar ben bi yerde o bir yerde çok zor o yüzden o topa hiç girmiyorumNeden atanamıyorsun ?
İns.ta da Şeyma çekici var. Matematik ogretmeniymis yıllarca evde ders vermiş. Sonra sinava hazirlandi ve bogazici psikoloji kazandi. 3 tane de kitabi var. İnsan istesin yeterkiO daha kötüymüş benimki en azından daha başından yandı
Tam araştırmadım canım bir kaç yerden bu şekilde duydum eşimle konusacagim bakalım atanıp öğretmen olma şansım yok bu saaten sonra özel okullarda zor en mantıklısı bu
Ben en yüksek yapanları söyledim kuzum yoksa herkes mükemmel iş çıkarmış
Libido
Öpüyorum seni alnından kaptanım zekana kurbanAman sen yesende veriyosun
Aslında zekiyim ama
Sağol canımİkimiz derken orda kaç kişi var kız .biz takım olarak mükemmeldik hala öyleyiz
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
4 dilim ekmek tam benlik
tamamdir kaptanimCordelia
@sena zeynep
Nehir6161
Tutku44
Amine Busra
Umutumut82
@Mellemmaltid
@aypare-
@sardunya1038
Kırmızı civcivler bugün nasıllar bakalım
Adım için son iki gün kızlar. Bugün ve yarın dişinizi sıkın atabildiğiniz kadar adımlayın lütfen
Tartıya da son 3 günümüz kaldı. Bu üç gün çok önemli. Ödemi olan bol su ve ödem suyu içmeye çalışsın. Lütfen menülere de azami dikkat gösterelim
Zafere son 3 gün hadi kızlar göreyim sizi
Ben attım yine kendimi dışarı evde olmuyor ufaklikla atabildigim kadar Atıcamtamamdir kaptanim
cok yagmur yagiyor sagank halinde evde yuryus yapicam camasirlari katlayayim utu yapayim sonra basliyorum
Ben de az sonra başlıyorum.tamamdir kaptanim
cok yagmur yagiyor sagank halinde evde yuryus yapicam camasirlari katlayayim utu yapayim sonra basliyorum
Soyleyemem bekarlar varMuhasebeyi yapmayınca unutursun. Ama bir yere stajyer olarak girebilirsin yada öğrenmek içim bedava çalışabilirsin öğrendiğinde de mesleğine kaldığın yerden devam edersin
Onu nasıl becerdin kız
Gözümü kapattim söyleyebilirsin okumamSoyleyemem bekarlar var
Benimde gecen gun yandi doktumSehriyeler yandıoysa sadece 2 sayfacik okumustum
Evet ya 4 lere az kaldi yazmistim unuttumCuma 50.85 cikmisti ne kadar alabilir ki
Canim senin etin budun ne ye ic yat yaw kaybolmak uzeresinYokya abartdım 1-2 günde sadece dikkat edince düşerim yine 51 e falannfilan
Çok düşüncelisin teşekkür ederimm
Tartılmadım aslında yediklerim fazla biraz.
İşte yiyorsam hak etsin bariibitterde neymiş
A kızım don atlet hep battı ....hamile kalmaz da bir dahaki konu leke çıkarıcı olacak.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek çay
Ara çay ve ceviz
Öğle kıymalı pırasa yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam tonbalikli salata sekersiz limobata 1 dilim ekmek
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?