21.00 nasıl? Ben tabak bardak çatal ve çayı ve pastayı getiriyorum. Sen mekanı ve müziği ayarlarsin olur mu?Saat kacta kutlama yapacağız
Afiyet olsun kaptanim12 Nisan Menüm
Sahur
2 yumurta
4 wasa
4 chery domates
12 zeytin
1 kk peynir
2 ceviz
Akşam
Pırasalı omlet
2 wasa
9 zeytin
2 kk peynir
3 kaşık menemen
Çay
Zipzip- @Nefesimmmsin
Olur tabi iftar sonrasi herkes toplanmis olur21.00 nasıl? Ben tabak bardak çatal ve çayı ve pastayı getiriyorum. Sen mekanı ve müziği ayarlarsin olur mu?
Çok teşekkür ederim.Afiyet olsun kaptanim
Omuzların kucuk göbek ve popo varmış galiba.Bu diyete başlamadan once. 2020 Eylül ayı...
Kız bana benzediğini söylemişsin. Kulak resmini atmışsın.
Afiyet olsun, gayet az yiyorsun12 Nisan Menüm
Sahur
2 yumurta
4 wasa
4 chery domates
12 zeytin
1 kk peynir
2 ceviz
Akşam
Pırasalı omlet
2 wasa
9 zeytin
2 kk peynir
3 kaşık menemen
Çay
Zipzip- @Nefesimmmsin
Güle güle kullan canım hayırlı olsun. Yakışmış. Çok iyi yapmışsın. 35 hayatın başı.Bu arada mr için çıkarttığım piercingi taktırmaya gittim, bir de helix deldirip geldim. 35ten sonra bana bir haller oldu
Teşekkür ederim canım. İnşallah tartiya yansır.Afiyet olsun, gayet az yiyorsun
Evet ben de onu diyecektim, yansır bence.insaallah, çünkü tam diyet.Teşekkür ederim canım. İnşallah tartiya yansır.
Bikaç diyen varKim diyor?
Cok tatlı.DİKKAT DİKKAT UZAY GEMİSİ KAPTANI KELEŞ VE ASTRONOT EKİBİM
Yörüngeye inmeye 3 gün kaldı ona göre,sular içilecek,adımlar atılacak sağlıklı beslenilecek,yok efendim sinirlendim bitter gofrete nikahı bastım olmayacak
Gösterelim gücümüzü kırmızı ve mavi takıma haydi el ele verip şampiyon olalım varmıyız varızzzzzzzzz
@Kendinin en iyi hali ol@Chedarice @Ytmz @iceteavecheesecakelutfen @Lucia HanimKelesimiGetir
Eki Görüntüle 3047208
Şaka yapacak muhabbetin olan birileridir inşallah.Bikaç diyen var
Cekeriz be ayıpsınHayatımda radikal kararlar aldığım bir dönemdeyim. 2 gündür eczanelerde sigara bırakmaya yardımcı ilaç arayışındayım, depolarda bile yok diyorlardı. Buldum bir eczanede, verdim 2 kutu sipariş. Bu konuda da desteğe ihtiyacım olabilir. Çekeceksiniz artık bir süre
"Gelin" dediklerine göre, eşinin ailesinden mi acabaŞaka yapacak muhabbetin olan birileridir inşallah.
Kim diyormuş onu öyle had aşan cümleler kurmuşlar çok ayıpBenim de
Poo da büyük
Koca gö. lü gelin diyorlar
Pastamı ayırın yarına unutmayın sakınn21.00 nasıl? Ben tabak bardak çatal ve çayı ve pastayı getiriyorum. Sen mekanı ve müziği ayarlarsin olur mu?
Demi hoşluk olsun dedim espri katayım dedimCok tatlı.
Eş tarafından demi söyleyende .Bikaç diyen var
Yaa çok sevindim :)Hayatımda radikal kararlar aldığım bir dönemdeyim. 2 gündür eczanelerde sigara bırakmaya yardımcı ilaç arayışındayım, depolarda bile yok diyorlardı. Buldum bir eczanede, verdim 2 kutu sipariş. Bu konuda da desteğe ihtiyacım olabilir. Çekeceksiniz artık bir süre
93 ten mi düştün masallahBen de 93 te yuvarlaniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?