- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
N,ice yaşların olsun hocam ,eşinle beraber güzel bir akşam keyfi yapın afiyetler olsunCanim masterfit arkadaşlarım alintilarimi aldım müsait bir zamanda hemen yazacağım. Yarın abimlere iftara davetliyiz onlar için şekerpare yapasim geldi Hamuru yoğurdum. Onu halledeyim iftardan önce. Eşim de yemeğe götürecek akşamaBugün benim günüm partimiz de var bugün
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
S Suskunkardelen | Mavi hamiş |
| Mavi Sarı |
Amin kaptanHellooooo maviş Kelebeklerim,
Son iki gün yeşil çay ve ödem çaylarınızı ihmal etmeyin, ben de şimdi kaynatacağım.
Hakkımızda Hayırlısı olsun. Tartı hepimizi mutlu eder inşallah.
MAVİ MAVİ MAVİ MAVİ
MAVİ MAVİ MAVİ MAVİ
Wilma11 Mavi Amine Busra Mavi She-Raa Mavi 60kiloyum Mavi minerva1988 Mavi Aomine Daiki Mavi Kinoalihatun Mavi Hallederiz Mavi dolunaydagel Mavi Nefesimmmsin Mavi S Suskunkardelen Mavi hamiş _ASTRAL_ Mavi Sarı
9.25314.500
Ohoo onun üstünden geçti asırlar kaptanımKız bana benzediğini söylemişsin. Kulak resmini atmışsın.
Ellerine saglik ablacimCanim masterfit arkadaşlarım alintilarimi aldım müsait bir zamanda hemen yazacağım. Yarın abimlere iftara davetliyiz onlar için şekerpare yapasim geldi Hamuru yoğurdum. Onu halledeyim iftardan önce. Eşim de yemeğe götürecek akşamaBugün benim günüm partimiz de var bugün
Yemin ediyorum gerim gerim gerildim mesajı görünce. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, ne çabuk geldi cuma diye strese girdim❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Oruc tutanlar yarın (persembe) 2-3 gibi
Oruc tutup çalısanlar yarin (perşembe) iftardan önce
Oruc olmayanlar ise cuma günü en gec 13.00 e kadar bildirimleri bekliyoruz
Kizlar bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
@Elhan
@North River
@askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
Amine Busra
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
Aomine Daiki
@gezegenfeza
Nefesimmmsin
Hallederiz
@Beth18
Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
She-Raa
@gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
@erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
S Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
Yaa sorma cuma cok çabuk geliyorYemin ediyorum gerim gerim gerildim mesajı görünce. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum, ne çabuk geldi cuma diye strese girdim
Ellerine sağlık canim kolay gelsinÇocuğum pizza istedi, yapıyorum. Allah irademe güç kuvvet versin
Yok omuzlar ve kollarda çok fenaydi burda net çıkmamışOmuzların kucuk göbek ve popo varmış galiba.
Çok teşekkür ederimBu bir zaferin görsel hali
O bir kaç gün cok fena oluyo zaten bende hâla asabiyet geçmedibenim de regl yaklaşıyor. iştahım açık. 2-3 gündür çok acıkıyorum.
bugün wc ye çıkmadım. şiş hissediyorum.
Resmen 2 tabak haşlanmış brokoli yedim saldırmamak içinEllerine sağlık canim kolay gelsin
Aksam yemegini yedin mi yemediysen dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?