Ay niye zahmet ettin teşekkür ederim. Yiyelim bariBöcüğüm teşekkür ederim. Sen de iyi ki varsın. Sana bir dilim ayırdım pastadan.Niye geç kaldın
Eki Görüntüle 3047616
Kordişim yapmış. İçecek kalmadı sahurda çayla yersin tatlım.
Niye zahmet olsun bebeğim. Yarın da tartı günü ama kötü mü ettim sanki ..acaba iftara mi saklasan bak vicdan yaptımAy niye zahmet ettin teşekkür ederim. Yiyelim bari
Yine kaybettim kaybedenler kulübü yönetim kurulu başkanı cordelia.
Valla niye şişim hiç bilmiyorum, ikindi vakti tartıda 500 gr fazla gördüm. Ki sahurda ilacımı içip yattım, yemedim bişeyNiyeki canım geçmiş olsun
Ohhhh mis iyi eğlenceler canım
Tövbe tövbe ne diyeyim bilemedim
Hmmm brokoliyi çok severim bu denemeye değer
Allah razı olsun ablam.hepimizin sağlığı yerinde olsun.Canım Zeynoşum kara bulutlar gitsin gözlerin sevinçle ışıldasın
Enerjim sana feda olsun sen tek kendini iyi hisset ben mutlu olurum.
Sağol kuzumAyy sağol ablabugun şükür düne göre daha iyiyiz.keyfim olmayınca ister istemez sohbete katılmıyorum.sayfanin enerjisini düşürmemek için
Geçmiş olsun canım
Canimmm
12 Nisan Adım Challenge Şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnngezegenfeza
tebrikler canım.
Üye Adı Takım 12 Nisan Salı Adım Sayısı gezegenfeza Kırmızı Sarı 18.482Cordelia Mavi Kaptan 18.041Zipzip- MaterFit Kaptanı 17.548@60kiloyum Mavi 14.902@HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan 11.300@iceteavecheesecakelutfen Yeşil 11.173minerva1988 Mavi 11.039@DombiliKus Mavi 11.022@sara_28 Kırmızı 10.255@She-Raa Mavi 10.215@dolunaydagel Mavi 9.130@Aomine Daiki Mavi 8.938@Migim Mavi 8.511
Teşekkür ederim canımEline sağlık.gezegenfeza tebrikler
Teşekkür ederim canım
Telefonla konuşurken yürüsünİnanılmaz bişey ya telefonu elime alıyorum, çocuğun ya arkadaşı arıyor ya kuzeni
Şöyle ki telefon yanında duruyor, konuştuğu kişi ile tabletinde beraber aynı oyunu oynuyorlarTelefonla konuşurken yürüsün
Kız sen hiç oturmamışsın
Olmadı o zamanŞöyle ki telefon yanında duruyor, konuştuğu kişi ile tabletinde beraber aynı oyunu oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?